Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

o o , mnie tez kafeteria zaprosiła ale ja nie moge :(

łał, mozesz czytac po operacji na oczy? ja sie zastanawiam nad laserem kiedys, ale to w przyszlosci.. na razie wytrzymuje z soczewkami, ale mi mowia okulisci, ze mi sie rogowka psuje, wiec kiedys na pewno pomysle o laserku

Gość
a skąd mieli wasze dane? ja bym nie przyjęła

hahah a fajnie ze Ci powiedzieli, ze masz unikac ostrego sexu? :D mi tez powiedzieli, ze z moja krotkowzrocznoscia kwalifiukuje sie do cesarki i tez sie z tego ciesze :classic_cool:

to ma, ze to jest duzy wysilek i sie moze siatkowka odkleic. (Papierowe, tak? jak zle mowie to mnie popraw :D)

Gość
być może jestem nieufna a być może boję się wyśmiania :) idę sobie niepostrzeżenie jak zawsze

a ja wlasnie sie kapnelam czemu mi wlasnie W z klawiatury odpadło :classic_cool:

Dobra, zapytam jeszcze raz , ale juz wiecej nie bede: czy komus podobal sie link , do fristajlo ??!! 😠 Ten ktory Wam wkleilam iles tam stron temu, i nikt nie raczyl nawet splunac :P)

Czarna... ja jestem w pracy i klikam se po cichutku.... nie właże na żadne linki :P

nadal nie wiem:o 19, 20, potem 21 i stop, to niemoralne:D a poza tym wpisując site: kafeteria.pl też jakiś badziąg się wyświetla:p idę, bo sobie coś mega guuupiego pomyślę🖐️

czarna:D neurosa:) jestem z toba:) noizyczkiz toba też jestem:)

ja podobno mam wlasnie astygmatyzm na lewym oku, ale nie wiem czym to sie przejawia, bo nie widze roznicy miedzy tym jak widze lewym a prawym ;) ale podobno soczewki koryguja astygmatyzm, a ja nosze prawie wylacznie soczewki ;)