Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

Tamarka za bardzo przejmujesz sie rola. Czy Ci sie to podoba czy nie, bede prowokowala klotnie, kiedy tylko bede miala na to ochote.

Jaroslaw , znow rozwazam kwestie obrazenia sie na Ciebie. Gdybym miala dac komus Twoja fote , to wzielabym za to kase :classic_cool:

Jarek wszystko nie tak, a czarna mnie zna najlepiej więc ją słuchaj:P pna Ci prawde powie:P

pomarańczka dałabyś namiar na maila czy cóś kim Ty jesteś. -- ja nie ładna jestem pasztecik jestem:)

U mnie barany , gary myje zmywarka:P) Czy to tylko moje wrazenie czy ktos tu nieudolnie probuje dopiec mi , w zwiazku z moim wiekiem? :)

Podobno te forum jest zdominowane, przez matki polki. Ale kiedy argumentow brak, to robicie zarzut z posiadania dzieci na przyklad. I probujecie " lekcewazyc " odsylajac do garow:) Jestem pewna ze nie jedna z Was wszystko oddalaby zeby tylko miec po kim te gary myc. Tylko nie bardzo z chetnymi , co ? :) agiie, ty chodzaca beznadziejo, szukasz sprzymierzencow wsrod pomaranczowych ? :)

Gość znudzony tym tematem
:O

i co jeszcze napiszesz czarniutka? bom ogromnie ciekawa:)

jezu, tylko nalesnika jadlam a tu tyle stron juz ale napierdalacie postow nie chce mi sie wszystkiego czytac, jakies wnioski? Czarna powiedziala ktora to taka cipa?

w Twój prawie biały mózg napewno zbyt wiele pojąc nie moze.

sorry, ze tak nieskromnie sie teraz zachowam, ale kuźwa, rzadko sie zdarzaja uwagi typu ta, wiec se pozwole :classic_cool: cytat pochodzi ze strony 451 i jest o mnie :classic_cool: "która ma maila to lewymail? Ładna d**a z niej" sorry, musialam :D:D:D

Po pierwsze , ustalcie miedzy soba czy ja umiem w koncu gotowac czy nie :) Po drugie....do pomaranczki ktora o moim "starym" pisze--ja mam meza , moze u Ciebie do meza mowi sie per stary, u mnie mowimy do siebie po imieniu:) Czy ty sugerujesz , ze kiedy mezczyzna przychodzi do domu po pracy i je , to to jest jakas anomalia ? :)

oj no widzisz wyższa matematyka, ale skoro się nawet nie wiem kim jest adwokat diabła to skąd można wiedzieć jaka istota w mózgu jest "odpowiedzialna" za myślenie

agiie, ty brudny podnozku calego uczuciowego, idz juz sobie. napewno jestes na uczuciowym potrzebna..Chociaz nie , lepiej nie idz. w koncu co za roznica gdzie przeszkadzasz:) Mozesz tutaj posiedziec :) przynajmniej wiekszosc na uczuciowym odsapnie :)

ale przecież jak się nie wie co pisać to najlepiej obrażać, to zresztą jest w stylu czarnej..

Kreda, jedyna odwazna :) Bo wszyscy inni nagle utracili zdolnosc czytania, albo nie utracili ale wlasnie " ich nie ma ". Ale wpadna pozniej i okaze sie ze maja bardzo wybiorcza zdolnosc czytania :) Ps. Daj spokoj, tym pomaranczkom nalezy wspolczuc. skoro nie potrafia inteligentnie i przemyslanie, to czego oczekiwac ? Wulgaryzmow. szkoda tylko ze w takim najgorszym wydaniu..:O

odstosunkowac sie od mojej kochanej Czarnej prosze natychmiast 😠 😡 jak zwykle nie wiem o co chodzi, ale staje po stronie Cz-B :classic_cool: