Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

buahahhahaha a myslalam ze po wczorajszym sie juz odwalicie zjeby :O Szyc, jak juz pisalam kilkanascie stron wczesniej, to młode burzujskie meskie cialo, ktore przyjechalo niedawno, jest sobowtorem borysa szyca, ma na imie Roman (romą, nie mylić z romanem), i kiedys nie zauwazywszy mnie w kuchni, wydal z siebie glosny bek w stylu HELLOOOOOŁ, po czym zauwazyl mnie a na jego twarzy konsternacja mieszala sie ze wstydem :D kurde faaajny jest i sam do mnie zagadal :classic_cool:

Gość Gargamel Reaktywacja
tylko proszę mnie nie oskarżać to mój pierwszy post na tym topie

a ja wiem, ze to ktoras stad, bo na samym poczatku jak dopiero kilkanascie zdjec poszlo, to ktoras cos pisala o wygladzie Hakuny, pamietacie? napisala o wszystkich zdjeciach glupia cipa ciekawe ktora to taka jebnieta

no to ja sie kulturalnie przywitam z Toba - MORDO TY MOJA!!! :D:D:D

a ja wam mialam o mendach opowiedziec.. ale widze zcos sie topik zjebal..:(

Bo swego czasu wystarczylo ze jakies byle gowno sie zaczernilo, wyslalo lipna fotke, a Wy odsylaliscie swoje. Swoja droga, zobaczcie , ktos kto na codzien tutaj z nami pisze, odstawia teraz cyrk w takim ochydnym stylu. I to pewnie osoba po ktorej najmniej mozna bylo sie tego spodziewac.

wiem, ze kazdy moze tak powiedziec, ale to ne ja hehe czym sie zdradzila Czarna?

kurwa, ja juz po tym pierwszym pomaranczowym wpisie o naszych fotach wiedzialam, ze beda problemy :O czarna, napisz mi na maila, jestem strasznie ciekawa kto to albo chociaz napisz czym sie zdradzil

Jarek, no to pomyliles sie co do jednej z tych osob. Skoro wyslales tylko kilku osobom , mozesz latwiej domyslec sie kto to zrobil.

albo w ogole powiedz kto to, dojedziemy go 😠 Szyc pojechal mi kupic nalesnika ❤️ szykuje sie sex :classic_cool:

nie wiem jak reszta, ale ja jestem za tym,zeby Czarna powiedziala kto to

kurde czuje sie podejrzewana hehe Czarna, jak sie zdradzila to powiedz jak to uwierzymy

Ja narazie powiem tylko pomaranczce, ze jak juz wreszcie napisze kim jest tutaj na czarno i bedzie sie wypierala, to przypominam tylko tej tepej, niedojebanej, zdesperowanej, rozzalonej , zawiedzionej i swiadomej swojej beznadzieji istotce, ze mamy na topie moda, ktory ma czarno na bialym, jakimi nikami sie posluguje :P)

Jaroslaw ! Bo sie obraze. Raz ze sie nie podszywam, dwa gdybym to zrobila to nie bylaym w tym taka oblesna i wulgarna. :P)