Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalllaaaaa

jakie imię jest wg was najbrzydsze?

Polecane posty

Gość olalllaaaaa

zarówno dla chłopczyka i dziewczynki. mam swoje typy ,ale chciałabym wpierw poznać waszą opinię....

Gość wg niektorych
Franek i Jaś- to ostatnie szołbiznesowe doniesienia co do popularnych narodzin;)

Gość no cóż ...
Hermenegilda, Hildegarda, Gertruda, Kunekunda Kleofas, Urban, Mściwój, Pafnucy :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość Log In
Miłosz :O aż mna telepie kiedy je słysze :O

Gość olalllaaaaa
ale chodzi mi o te typowe imiona, nadawane obecnie dzieciom - nie zadne kunegundy i gertrudy. mi np nie podobaja sie takie staroswieckie imiona jak jan, franek, stefan, adam, zbyszek (!), kazik

Gość olalllaaaaa
o wlasnie tez miłosz. u mnie w bloku jest jeden. zaczyna denerwowac mnie tez wiktoria, ale to dlatego ze ich coraz wiecej i zosia, zuzia, igor

Matko, ale czy Wy nie macie nic innego do roboty?Moze załózcie sobie topik, które lody są najmniej smaczne:O Mi się np. Miłosz bardzo podoba, i co z tego wynika???

Gość denis - takie imię usłuszałam
wczoraj na placu zabaw :O

Gość włodek waldek zenek stefek
jasiek franek zbyniek kubek ignacek milosz bartosz chrystek jej-son brajan jordan adam dawid oskar michal marcin lukasz to-masz stefka vaneska tereska ulka elka olka jolka bolka kolka aska kaska baska jaska justyna olifka maryna martyna monika je-sika nikola lilka ewa sara agniecha aldona angelika jak mi sie cos przypomni to napisze nie lubie bardzo tych imion generalnie pospolite, staropolskie (ale takie naprawde obciachowe, bo aurelia mi sie np. podoba), zbyt wyszukane, angielskie

Gość zzzzzzzzzzzz
henryk!!! tak ma na imie kolega mojego synka

Gość zzzzzzzzzzzz
a moja kolezanka nazwala córke jasmine-olivia i twierdzi ze jest to najpiekniejsze dzieco xxi wieku

Gość Log In
pszczola mam to gdziesz czy tobie sie akurat Miłosz podoba :O zaloz sobie sama temat o lodach itp. TU JEST TEMAT O NIEPODOBAJACYCH SIE IMIONACH, masz cos do powiedzenia na tema to pisz, swoje debilne rady zachowaj dla siebie :O

Gość Zdzisław - bleeeee

Gość ja znam........
igora jerzego!

Log In, po co agresja? Pisze na temat, nie weszłam tu oceniac wózków, tylko odpowiadam na zadane pytanie. Moim zdaniem pytanie jest bez sensu i mam prawo to powiedzieć. Jako autorka nie masz wymagać aby wszysyc pisali pod Ciebie, tylko pilnowac dyskusji. Nie spisujesz sie:P

Gość mi do tej pory bardzo
podobalo sie imie julia, ale przez jego popularnosc juz go nieznoszę

Gość olllaaaaaaa
hola hola, to ja jestem autorką. pszczoło nic nie wnosisz do tego tematu, jak ci sie nie podoba i znasz lepsze zajecia to spadaj.

Gość a ja mam na imie ewa. i mi sie
podoba. a nie podoba mi sie : KASIA ASIA ZOSIA I GOSIA. a podoba: maja pola lucja anna karolina martyna

o jeszcze heniek kazik adrian alan (!) albert robert aleks olek alfred ferdek ambrozy anatol arek august benedykt pawel boguslaw bogdan bohdan bozydar bronislaw bonifacy czesiek darek marek czarek daniel rafal emil klaudiusz eugeniusz tymek filip grzesiek igor wiktor agata aneta anita patrycja augusta blanka bianka boguslawa bozena celina cecylia czeska dominika dorota majka emila eliza grazyma greta halina halszka duuuuzo ich

Gość qqqqqqq
jeremiasz, gracjan - takie imiona są w moim przedszkolu. jak ludzie moga tak nazywac dzieci?????????

o jeremiasz i goska - kropnosc kolezanko od jeremiasza jestes z poznania?

Gość lena cyprian antosia
czyli serialowe imiona

Gość wawrzyniec kornelia
czy te imiona są z milosci?

Chamstwo i prostactwo. Znacie pojęcie dyskusji? Próbuję się dowiedziec, po cholerę Wam takie topiki, będziecie sie dobierać w grupy pod względem znienawidzonych imion? Ale najprościej, słysząc krytykę, powiedzieć"Spadaj".

Gość kolezanka nazwala
corke Kalina

Najbrzydsze jakie znalazłam to Alfonsyna :D Myślałam, że spadnę z krzesła jak je zobaczyłam na ekranie monitora, podczas poszukiwania imienia dla mojego dziecka (a jeszcze wtedy nie wiedziałam, że będzie chłopczyk). Natomiast na tą chwilę nie mogę zdzierżyć imion: Amelia, Nikola i Wiktoria - były ładne dopóki co druga dziewczynka nie zaczęła mieć tak na imię. A chłopcy to: Antoś i Jaś mi się nie podobają - też jakieś takie modne się zrobiły.

Gość Log In
Po 1. to nie jest mój temat, nawet gdyby byl to nie ma nic do rzeczy po 2. NIE ODPOWIEDZIALAS NA PYTANIE - napisalas ze MILOSZ ci sie podoba - czyli napisalas to do mnie NIE w odpowiedzi na pytanie autorki które brzmialo : JAKIE imie jest wg was NAJBRZYDSZE :O

Gość f Ciehocinkó
wiesio, andżelina, nikola, oliwia

Gość olllaaaa
pszczoła ja nie chcę dyskutować nad zasadnością mojego tematu tylko nad brzydkimi imionami, jak ci się nie podoba, to załóz swoj. ja z toba nie chce dyskutowac bo mowisz nie na temat. tobie sie poodona milosz, ok, ale kilku osobom sie nie podoba wiec jestes niestety w mniejszosci