Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalllaaaaa

jakie imię jest wg was najbrzydsze?

Polecane posty

Gość te mi się nie podobają
* ADAM * ADELA * ADOLF * ADRIAN * ADRIANNA * AGATA * AGNIESZKA * ALAN * ALBERT * ALBIN * ALBINA * ALDONA * ALEKSANDER * ALEKSANDRA * ALEKSY * ALFRED * ALICJA * ALINA * AMBROŻY * ANASTAZY * ANATOL * ANDRZEJ * ANDŻELIKA * ANETA * ANIELA * ANITA * ANNA * ANTONI * ARIADNA * ARKADIUSZ * AUGUST * BALBINA * BARBARA * BARTOSZ * BEATA * BENEDYKT * BERENIKA * BERNADETTA * BERNARD * BLANKA * BOGDAN i BOHDAN * BOGUMIŁA * BOGUSŁAW * BOGUSŁAWA * BOLESŁAW * BONIFACY * BOŻENA * BOŻYDAR * BRONISŁAW * BRUNO * BRUNON * BRYGIDA * CECYCLIA * CELINA * CEZARY * CHRYSTIAN * CHRYZOSTOM * CYRYL * CZESŁAW * DAGMARA * DAMIAN * DANIEL * DANUTA * DARIA * DARIUSZ * DAWID * DIANA * DOMINIK * DOMINIKA * DOROTA * DYMITR * EDMUND * EDWARD * EDYTA * ELEONORA * ELIGIUSZ * ELIZA * ELWIRA * ELŻBIETA * EMANUEL * EMIL * EMILIA * EMILIAN * GEMMA * ERAZM * ERNEST * ESTERA * EUGENIA * EUENIUSZ * EUZEBIA * EWA * EWARYST * EWELINA * FAUSTYNA * FELIKS * FERDYNAND * FILIP * FILIPINA * FLORA * FRANCISZEK * FRYDERYK * GABRIEL * GENOWEFA * GRACJA * GRAŻYNA * GRZEGORZ * GUSTAW * HALINA * HALKA * HALSZKA * HANNA * HENRYK * HONORATA * HUBERT * IGNACY * IGOR * ILONA * INGA * IRENA * IRENEUSZ * IRMA * IRMINA * IWONA * IZABELA * IZYDOR * JACEK * JADWIGA * JAKUB * JAN * JANINA * JANUSZ * JAROMIR * JAROSŁAW * JERZY * JOANNA * JOLANTA * JONATAN * JULIA * JULIAN * JULIANNA * JULITA * JUSTYNA * JÓZEF * JÓZEFA i JÓZEFINA * KACPER * KALINA * KAMIL * KAMILA * KAMILIAN * KAROL * KAROLINA * KATARZYNA * KAZIMIERZ * KINGA * KLARA * KLAUDIA * KLEMENS * KLEMENTYNA * KONDRAD * KONSTANTY * KORA * KRYSTIAN * KRYSTYNA * KRZYSZTOF * KSAWERY * LECH i LESZEK * LENA * LEOKADIA * LEON * LEONARD * LEONID * LEOPOLD * LIDIA * LUCJAN * LUCYNA * LUDMIŁA * LUDWIK * ŁAZARZ * ŁUCJA * ŁUKASZ * MACIEJ * MAGDALENA * MAJA * MAKARY * MAKSYM * MAKSYMILIAN * MALWINA * MARCELI * MARCELINA * MARCIN * MARCJANNA * MAREK * MARIA * MARIAN * MARIOLA * MARIUSZ * MARLENA * MARTA * MARYNA * MARZENA * MATEUSZ * MATYLDA * MAURYCY * MAŁGORZATA * MELCHIOR * MICHALINA * MICHAŁ * MIECZYSŁAW * MIKOŁAJ * MILANA * MILENA * MIRA * MIROSŁAW * MONIKA * NATALIA * NINA * OKTAWIA * OLGA * OLGIERD * ONUFRY * OSKAR * OTYLIA * PATRYCJA * PATRYK * PAULINA * PAWEŁ * PIOTR * PRZEMYSŁAW * RAFAŁ * REBEKA * RENATA * ROBERT * ROKSANA * ROLAND * ROMAN * RYSZARD * RÓŻA * SABINA * SALOMEA * SAMUEL * SATURNIN * SEBASTIAN * SEWERYN * SEWERYNA * SOBIESŁAW * STANISŁAW * STANISŁAWA * STEFAN * SYLWESTER * SYLWIA * SZCZEPAN * SZYMON * SŁAWA * SŁAWOMIR * SŁAWOMIRA * SĘDZIMIR * TADEUSZ * TEODOR * TEOFIL * TERESA * TOMASZ * TYTUS * URBAN * URSZULA * WACŁAW * WALDEMAR * WALERIAN * WANDA * WIESŁAW * WIESŁAWA * WIKTOR * WIKTORIA * WIKTORYNA * WILHELM * WINCENTY * WIOLETTA * WERGILIUSZ * WIRGINIA * WITOLD * WOJCIECH * WŁADYSŁAW * WŁODZIMIERZ * ZBIGNIEW * ZDZISŁAW * ZDZISŁAWA * ZENON * ZIEMOWIT * ZYGMUNT * ŻANETA

Gość olllaaaa
poza tym jako jedyna tutaj masz jakiś problem i szukasz kłótni. twoje dziecko ma na imie milosz, czy co?

Niestety?? W mniejszosci?? A więc generalnie chodzi rzeczywiscie o głaskanie sie po dupciach, bo "my tu nie lubimy Miłoszów":O No to czuje sie niepogłaskana.

chyba Adolf - źle mi się kojarzy :D wiadomo dlaczego i Lukrecja - też źle, kojarzy mi się z córką papieża, która sypiała z własnym bratem i truła ludzi :O ale chyba już tak teraz dzieci nikt nie nazywa nie lubię staropolskich imion, może dlatego, że sama takie mam już wojałabym nazywać się Samanta chociażby :D:D:D

Nie, nie ma:) Ale chcialabym, zeby mialo. Nie szukam zadnej kłótni, kobieto, wyluzuj. Zwróciłam Ci uwage, ze bez sensu jest dyskusja o gustach, juz starozytni to wiedzieli. Ale rozumiem, ze Twoja potrzeba szukania akceptacji wygrywa z mądrością starożytnych:D

agata to ładne imię :( nie lubię tych wszystich dżesik, nikolii, oliwek, julek, kubusiow i dawidow. :o

Gość Log In
wciąz mną telepie jak słyszę: Miosz. Zadna Twoja kłótnia, ktorą chcesz nazywac dyskusja nic tu nie zmieni, masz cos do powiedzenia w tym temacie ? Pisz, moze trafisz na moje, mnie to bez roznicy bo ktokolwiek cos zlego by nie powiedzial na moje imie mnie sie podoba i to mnie najbardziej obchodzi :P

Rafinka, jak Twoje imię jest staropolskie, to ja jestem niewiemkim. :PI Ty Brutusie przeciwko mnie??

Gość alex rozaliaigor nikola
marek, nikodem, dorian, antonina, iga, melanie, gustaw, manuelka&salomon - imiona jakie mamusie wymyslają dzieciom - wziete z fotoforum na gazeta.pl

jak to kurde nie jest??? Słyszałaś o Janie Kochanowskim? :D:D:D

Gość Log In
Gdyby nie bylo dyskusji o gustach to by zadne fora nie istnialy :O mozesz wymieniac sie uwagami, przemysleniami itp. ktore zawsze ocieraja sie (jezeli nawet nie wynikaja z) o gusta :O wiec skoncz powielac te bezsensowne powiedzenie, ze o gustach sie nie dyskutuje :O

Gość prosze olać pszczołę

Nie sądzę, aby komukolwiek była potrzebna wiedza, jakie imiona mi sie podobaja, a jakie nie. Miłego tworzenia grupek.

hihihi, bo ja też nie cierpię imienia Miłosz :) A Ciebie kocham niezmiennie :D

Gość a terrazz jjaaa
NAJBRZYDSZE: -ANNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -ALEKSANDRA -JOANNA -MAłGORZATA - NIKOLA -OLIWIA -JULIA -JULITA -SYLWIA -ANETA -MARTYNA -GRAżYNA -KACPER!!!!!!!!!!!! -DENIS -JAKóB -BARTOSZ -DAWID -DANIEL -PAWEł

Gość julia i wiktoria
a z meskich igor kojarzy mi sie z tym sluzącym z drakuli

Gość o lallaala
Fabian,jak dzieci wołają na dworze to słychać pawian.Norman,vanessa,amanda itp.gracjan,

Mnie sie nie podobają : grzegorz, małgośka, ula, ala, stasiek, franek, kalina, łukasz, marcin, antoni, arek, maja, patrycja, renata. A ostatnio przeglądając księge imin na onecie znalazłam min. STOIMIR I BOŻYGNIEW :D

Gość tylko dziw ki i su ki ........
maja na imie Dzindzer lub pseudonim.

Gość suusełkaa
mnie się nie podoba olalllaaaaa, badziew jak mało co, bez obrazy a z resztą tu można.........

Gość Do wlodka waldka sraldka
co ty chcesz od tych imion ,a aurelia to jest tak beznadziejne imie, ze na samą mysl zygac sie chce, obciach i tyle, juz wolalabym sie nazywac kunegunda

Gość alfons i adolf
pafnucy, balbina, zenon, kordula

Gość no cóż ...
Żyraf i Myszon oraz Gryzelda wszystkich biją na głowę :D

ja nie rozumiem jak można dać dziecku Jonasz. Widziałam rodzeństwo- dwoje zasmarkanych brudasków z PGR-u: Hekson i...zapomniałam, Też niezłe było

Gość no cóż ...
Hekson :D :D :D no to trzeba mieć wyobraźnię :D

Gość mnie się wiele nie podoba
np: Maja, Ewa, Kasia, Jola, Basia, Zosia, Grażyna, Ala, Dorota, Beata, Oliwia, Sara, Andżelika, Martyna, Aurelia i wiele, wiele innych Franek, Antoś, Józek, Robert, Mikołaj, Jakub, Oskar, Dawid i wiele, wiele innych.