Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szuukaczka_87

smiedzace antypespiranty

Polecane posty

Gość szuukaczka_87

szukalam dobrego antyperspiranty, zachwala sie tu np reksony, kupilam, uzylam raz, w sztyfcie i wiecej juz jej nie uzyje... czy wam nie przeszkadza ten chem,iczny specyficzny zapach reksony??? juz po rozprowadzeniu nie moge go zniesc, drazni strasznie a po zmieszaniu z potem to juz tragedia... wali z kilometra nia... to samo z nivea dry czy jakos tam i LSS.... ze sztyftow jedynie fa niebieski przypadl mi do gustu... ładnie pachnie nawet jak sie zmiesza z potem i aha- w reakcji z ubraniem tez nie tworzy jak wiekszosc brzydkiego zapachu, nie potu.

Gość Fanka fa
zgadzam sie co do rexony i tych wszystkich antyperspirantow, mi tez wszystkie one smierdza:/ a zwlaszcza rexona. ja osobiscie moglabym ci polecic adidasa z pomaranczona nakretka (rok temu byl dla mnie super, ale chyba przyzwyczailam sie). jesli masz kaske sprobuj z vichy z turkusowa nakretka

Gość no coments
ja używam adidasa w kulce i jest ok :)

Gość onnnnnaaaa
uzywalam kiedys adidasa pomaranczowego i nie narzekalam, ale ja lubie zmieniac antyperspiranty wiec dawno o juz nie uzywałam, pamietam tez ze mialam niebieskiego i tez byl ok ale juz z rozowa nakretka mi nie pasuje w ogole..... a ile kosztuje ten vischy fioletowy??

Gość M A R I T A
dla mnie najlepszy lady speedstick fioletowy

Gość thesame
Dziwne, dla mnie rexona jest najlepsza. Sa rozne zapachy i mozna wybrac sobie ten najlagodniejszy. Rexona jest zdecydowanie lepsza od lady speed stick.

Gość dzej zi
Sluchajcie a jak sie nazywa ten szkodliwy skladnik antyperspirantow?

Gość mi pasuje rexona
vichy jest drogi i tez niekoniecznie przypanie ci do gustu dla mnie on ma dziwna konsystencje tak jaby porownac... kiselowa,sporobuj etiaxil w aptece tyle ze drogi uzywa sie na noc 2 razy w tyg

Gość mi pasuje rexona
najlepsza jest taka rozowo -fioletowa balas czy cos tam takiego

ale przeciez sa bezzapachowe antyperspiranty, zdaje sie, ze np.z AA;)

Gość ciekawskae
te AA to jedno wielkie badziewie, lepka konsystencja, dlugoi schnie i w ogole blee... a tych etiaxilów czy antidrala to nie chce uzywac, tak bardzo sie nie poce zeby miec kola moklre pod pachami, troche w upały wiadomo ze przesiaknie ale to mi tak nie przeszkadza, typowy zapach potu sie nie pojawia tylko chodzi mi ze wiekszosc antyperspirantow ma ohydny chemiczny zapach juz wachakjac w sklepie a juz jak zmiesza sie z potem to w ogole... a te rexony w kulce??? ten jest wyczuwalna taka chemia????

Gość Fanka fa
mialam rozne rexony i wszystkie w sztyfcie i kulce mi smierdzialy, po prostu nie lubia sie z moim cialem, bo nawet kiedy ladnie pachnie w opakowaniu na moim ciele smierdzi:/ wyjatkiem jest rexona w spreyu. co do dove, pachna ladnie ale tez nie lubia sie z moim cialem (mowie o sztyfcie i kulce) po prostu moglabym swoje pachy zadrapac na smierc, pewnie jestem na cos uczulona. a obecnie stosuje dezodorant (nie antyperspirant) fa o zapachu zielonej herbaty, pachnie slicznie, ale uzywam go tylko do nadania zapachu gdyz doochrony uzywam innego dezodorantu bezzapachowego

Gość fanaka
a czy wszystkie faa to sa dezodoranty ???

Gość Fanka fa
nie, zdaje sie ze tylko seria Natural&Pure

Gość dejziii1
mnie tez rexona nie podchodzi. Ja uzywam z Avonu kolor popielaty czy to jasna kawa z mlekiem .jakis taki kolor

Gość a ja Ci powiem ze ta
rexona nie dosc ze jest wyczuwalna z kilometra to jeszcze mam wrazenie ze sie bardziej po niej poce.....

ja po uzyciu rexony czulam sie jakby lecial ode mnie zapach odswiezacza do kibla :o za to ladny zapach jest po dove go fresh ogorkowym

Gość potliwa
marceliona- fakt, rexona tak wlasne pachnie, co do dove tez sie zgadzam, ze ladnmie pachnie... ale za to za duzo w nim tego srodka nawilzajacego, dlugo schnie i tez troche nie pasuje mi... ach tam.. nie dogodzi...

Gość ona87
Zawsze zmieniałam często antyperspiranty,do czasu. Ponad rok temu odkryłam "ten jedyny" :) Jest to Fa w kulce, "Tropic" różowy. Pachnie cudownie! I jest skuteczny :)

Gość HURAGAN NA TWOJEJ
Ja uzywalam laydy ale zniszczylo mi ciuchy masakra przenioslam sie na srebrny dove i mija 2 lata i sie z nim nie rozstaje czasami zmieniam na inne zapachy ale jest ok :) nivea kojarzy mi sie z kocim moczem

Gość up_g