Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dżony Brawo

Dzien dobry, moje Piekne Panie

Polecane posty

Slodka 🌻🌻🌻 - milo Cie znow widziec :) Korala - koszmarow byc nie moze, jesli goszcze w Twoich snach - jestem zbyt sliczny, zeby sie mnie bac :classic_cool:🌻

Dżony Brawo =========== sliczny? A gdzie Twoja samokrytyka i skromnosc? :p

korala - a co to jest ta samokrytyka i skromnosc? :classic_cool: Jestem slicznym, uroczym mezczyzna, ktory kocha wszystkie Kobiety :) i umie docenic ich piekno - te wewnetrzne i zewnetrzne 🌻 Setunia, az sie zyc chce czlowiekowi, kiedy jestes blisko 🌻🌻🌻

Dzony przywracasz wiare w plec brzydka:) widac sa jeszcze prawdziwi dzentelmeni ;) no ale z drugiej strony to Twoja kobieta bedzie chbya troche zazdrosna o ta bezwyjatkowa milosc do kobiet;

Setunia, Piekna moja, nie mam Kobiety :) Wprawdzie spotkalem Ja - cudowna, kobieca, wymarzona, ale, niestety, byla (i jest) zajeta :) Zdarza sie (tylko dlaczego i tak czesto) wlasnie mnie?...

Dzony nie ta to inna:) tez mi sie ostatnio cos podobnego zdarzylo!! a mnei se rzako zdarza , ze ktos naprawde zaczyna mi pasowac i odpowiadac!!

Setunia, otoz to wlasnie :) Chociaz na Tej jednej zatrzymalem sie i jakos nie jestem w stanie zapomniec mimo odleglosci i swiadomosci, ze kogos ma ;) Wazne, jest szczesliwa i ze moge byc jej przyjacielem :classic_cool:

Gość nie musza zaraz sie podpinac
widze, ze juz ci lepiej:D milego dnia:D

Dzony no i o to chodzi chociaz to pewnie meczace;) ja tam juz sie z tym pogodzilam poki go nie widze przynajmniej:D trzba isc alej, a noze niedlugo cos sie wydarzy takiego , ze przestane myslec o tamtym w ten sposob:) i to by bylo najlepsze rozwiazanie la calej trojki:D;) tymczasem znikam-do potem Dzony🖐️:)

Gość Ju......
Dżony, ależ ja jestem wolna!:) To Ty sobie sam wmówiłeś, że mam faceta, pamiętasz, ja Ci nic takiego nie mówiłam, a zaprzeczać mi się nie chciało, więc przemilczałam. Ale ja Twojej żony sobie akurat nie wymyśliłam.:o :P:P:P

nie musza zaraz sie podpinac - 🌻 - staram sie widziec pozytywne strony zycia (choc tamta historia porzadnie mna wstrzasnela a beztroska Sna - delikatnie mowiac zdenerwowala). Ju - 🌻 - nie mam zony (od kilku lat nie mam) Setunia 🌻 - czekam - jak zawsze :)

Gość nie musza zaraz sie podpinac
skoro wiedziales, ze to nie ta dziewczyna, trzeba bylo ignorowac podszywa. ktos toba manipulowal, a ty dales sie wkrecic.ot wszystko, tylko, ze ten ktos musial znac lub przynajmniej troche sie orientowac w tej historii. ja tez sie daje wkrecac:D i nawet jak ktos jest dla mnie chamski, to mam go gdzies. niech sie ucieszy ze swojej gpupoty.

nie musza zaraz sie podpinac - nie dalem sie wkrecic - pomczym wnosisz, ze dalem? Doskonale wiedzialem, ze to nie Ona, ale Bywalec nie i stad moje wtracenie sie. Nie chce, zeby ona cierpiala ponownie z tego powodu. Na Kaffe zbyt wiele o tym pisano, po co to upubliczniac ponownie? Wchodzi na jej profil na NK - powinien miec odwage, zeby napisac, chocby przeprosic - tak postepuje mezczyzna. Prawdziwy mezczyzna.

uuuuuu widze, ze powazna sprawa i to w dodatku na forum publicznym sie odgrywalo hm czas na sjeste:classic_cool:

to o szczegóły juz nie bede pytac, bo pewnie to nie sa mile wspomnienia:( powiedz mi tylko czy to Twoj jedyny nick czy masz ich wiecej i jak dlugo jestes na kafe?:)

Setunia - 🌻 Historia mnie nie dotyczy, na szczescie (raczej nie dotyczy bezposrednio - Kobieta ta jest bardzo dla mnie wazna osoba), a na Kaffe wywolala calkiem porzadna burze - chodzilo o jej, ze tak to ujme, wirtualny zwiazek. Nie zdradze szczegolow, nie chce sprowadzac na nia kolejnych klopotow. To moj jedyny nick - jak dotad :classic_cool: 🌻

a poznaliscie sie tez na zywo?? pewnie tak;) jakos zadnej takiej akcji nie zauwazylam tu na tym forum ale pewnie to dlatego, ze ostatnio malo sledze to co sie t dzieje:D ja tez mam jedna historie za soba ziazana z tym forum;) ale teraz tak nie przezylam- zreszta minal juz rok wiec teraz juz inazej na to patrze