Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piotr1984

Jak przekonać dziewczynę zeby poszła do ginekologa kobiety a nie faceta

Polecane posty

Gość hehehahe
ja oglądam mniej więcej 100 cipek w internecie a jak widzę 101 to zawsze działa a taka małolatka raz kiedys mu się trafi to ma radochę

Gość olaaaaaaaaaaaa
Piotrze to idź z nią i zaczekaj w poczekalni przecież ważniejsze jest jej zdrowie..

Gość olaaaaaaaaaaaa
"Yntelygencja" niektórych mnie poraża..

Gość hehehahe
co mu da stanie w poczekalni jak za drzwiami będzie mu ją inny facet macł, niech idą do kobiety i już KJest wiele polecanych w internecie delikatnych kobiet ginekologów

Gość hehehahe
nie wiadomo jakimi motywami kierują się mężczyźni wybierając ten zawód

Piotrze, znasz dziewczynę 4 miesiące i chcesz jej dyktować co ma robić ze swoim zdrowiem i gdzie się leczyć? Jestem kobietą, byłam u ginekologów kobiet i mężczyzn i wizyta taka nie rózni się niczym. Te same przyrządy, te same pytania, to samo podejście. Żaden lekarz mężczyzna nie zachowywał się wobec mnie inaczej niż jak lekarz wobec pacjentki. Przy porodzie też było dwóch lekarzy mężczyzn. Jedyny problem jaki tutaj istnieje mieszka w Twojej głowie i jest absurdalny. To Twój problem, że jesteś chorobliwie zazdrosny i wszystko kojarzy Ci się zdupą. Zajmij się zwalczaniem tego problemu a nie osaczaniem dziewczyny. Nie masz prawa jej wybierać lekarza.

Gość nie chceszzeby ktoś inny
majstrowal przy niej pierwszy....więc o to chodzi, uwazaj bo ego ci sie podlamie ha ha ha, zalosne !!!! wiec ją rozdziewicz i bedzie po sprawie... a co do tego, ze faceci są delikatnie, to owszem....wolal bys zeby to byla baba, i nie obchodzi cie to jak ona ją potraktuje...tak sie zrazi , ze w ogole nie bedzie chodzila :O, rzadnej delikatnosci, uwazaj bo jeszcze ją porozrywa...i ty bedziesz takze cierpial , bo juz nicic z bara bara :O

Gość kolejny topik zakopleksionego
frustrata! TO JUZ KIEDYS BYLO!!!!!!!!!!!! :o