Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Siła zmian.

Polecane posty

Gość Psedłonim
Ba, Retro, natury mężczyzny nie da się zdefiniować przez coś tak trywialnego, jak parę ciuchów i fryzurę na łepetynie. Mężczyzna jest ponadto. Męska natura jest wypadkową licznych zjawisk i procesów, które dla kobiecej natury - podobnie jak matematyka na przykład, są czystą i niezrozumiałą abstrakcją.

Gość Psedłonim
Protest przeciw komu albo przeciw czemu, bo jakoś nie bardzo Cię zrozumiałem, Palola?

Pola.....:( ja tylko chciałam lojalnie uprzedzić że psedło jest niebezpieczny.... on cię rozkocha i rzuci:) chyba że od początku zastosujesz się do sposobu z pierogami. rozważ to. żadnych nagłych ruchów...... :)

"co zatem tkwi w narurze mezczyzny?" na rurze nie tańcze :P wiec nie wiem :P:P "Komik o czym myślisz preżąc muskuły przed lustrem...? o aprobacie samicy, czy rywalizacji z innym samcem...? serio, to ciekawe." chce zeby wszyscy sie mnie bali... chce by idąc ulicą lękliwie opuszczali wzrok i mysleli "dżizass, co za bydle idzie", chce bym wywoływał taki strach, że co słabsi napotykając mój wzrok, moczyliby sie w nocy, gdy ich marzenia senne przypomiałyby im te sytuacje... :P:P:P a serio - jasne, ze ćwiczy sie po to, by zdeklasowac innych facetów... kobiety srednio potrafią docenic ładnie zbudowane mięśnie.... co innego faceci...

tym sposobem upewniliśmy sie że Komik to bydlę. :)

Gość Psedłonim
Obawiam się, Retro, że Palola straciła już umiejętność trzeźwego posługiwania się rozumem. Zatem nie marnuj energii na dobre rady oraz apele. Będzie, co ma w takich razach być. Natury się nie oszuka.

Psedłonim, protestuję przeciwko takiej interpretacji moich pobudek ;-) Retro, patrząć wstecz na historię mojego żywota, nie nie wiem, czy to przypadkiem Psedłonim nie będzie bardziej zagrożony niż ja :-P

\"Cóż, w naturze kobiety jest chęć podobania się mężczyźnie\" nie w naturze kobiety jest chęć wywoływania zazdrosci u innych kobiet swym wyglądem.. zainteresowanie mezczyzn to wartość dodana hahaha ja tak mam:classic_cool:

"tym sposobem upewniliśmy sie że Komik to bydlę" Ty chyba nie musialas sie w tym upewniać? :P

aggie - 250g chudego sera białego z oliwą oliwek i kiełkami z brokułów oraz słonecznika :P:P

Gość Psedłonim
Dobra, Palola. Niech Ci będzie. Ale sama sobie strzelasz w kolano upubliczniając zbyt skomplikowane wywody. Proszę do mnie pisać krótko, prosto i przejrzyście a nie będzie powodów do przedkładania protestów. :-)

"w naturze kobiety jest chęć wywoływania zazdrosci u innych kobiet swym wyglądem.. zainteresowanie mezczyzn to wartość dodana" nie jestem kobietą, bo tak nie mam, wolę zainteresowanie mężczyzn 😭 Psedłonim, krotko i przejrzyście pytam - czy mi się wydaje, czy Ty mnie z lekka mnie podrywasz? ;-)

Gość Psedłonim
A kto CI naopowiadał, Samico, że ja Ciebie nie chcę? Oczywiście, że chcę!

Gość Psedłonim
Ja, Palola? W życiu. A po co miałby to robić? :-) Co to, fajne uczucie, Palola, co? Takie miłe ciepełko...

Komi, prowadzisz domowa hodowle kiełków? jeżeli tak to przybij pięć! ja mam w tym duże doświadczenie :-D

nic to że temat o sile zmian w kobiecym wyglądzie skończył się dwie strony temu.... :):)

Gość Psedłonim
To się zgadza, Retro. Nie stawia Ciebie to w najlepszym świetle, jako dozorczyni tematu...

Psedłonim, no fajne, ale już wracam do rzeczywistości czekam wiec na maila od Ciebie jedynie z informacją jak tam nasza umowa dalszego wzajemnego świadczenia usług doradczych

"nic to że temat o sile zmian w kobiecym wyglądzie skończył się dwie strony temu...." wklej fote to znow pogadamy :P

Gość Psedłonim
Powtarzam, Samico, że zupełnie niepotrzebnie! W dalszym ciągu się Tobą interesuję. Zapewniam, że kolejne zdarzenia będą miały miejsce. Jestem uparty, dzięki czemu dopnę swego...

retro foty nie wklei bo jeszcze by ją któryś z jej wychowanków zidentyfikował :P

Gość Psedłonim
A jakaż to jest ta Twoja rzeczywistość, Palola?

Komi, zacznij uprawiać, nie ma to jak pierwsza świeżość kupujesz specjalną kiełkownicę i nawadniasz 2 razy dziennie, całość włożonej pracy to jakieś 2 min dziennie :-)

"kupujesz specjalną kiełkownicę i nawadniasz 2 razy dziennie, całość włożonej pracy to jakieś 2 min dziennie" a gdzie to kupić... moze jakichs lekcji mi udzielisz? :P