Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Siła zmian.

Polecane posty

ike ma rację jeśłi ja mam na przykład ochote na powiekszenie swojego biustu o trzy rozmiary, to ja nie mogę z góry zakładać że męzowi się to będzie podobac......:):):):P czy mogę? :P

"zreszta inną sprawą jest nie pytając nikogo o zdanie zmienić fryzurę a inną oczekiwać że mężowi będzie się na pewno podobać" dla wiekszosci kobiet to jedno i to samo... klakierzy z pracy, wyposzczeni faceci, znudzeni swymi żonkami albo starzy kawalerowie, ktorych podnieca wszystko co ma tzytzki :P i nie pochodzi z redtuba potwierdzą, że wygląda wspaniale... a ten niedobry partner sarka na zmianę.... co zacham, jak on tak moze :D:D

dla wiekszosci kobiet to jedno i to samo... to ja jestem jakiś wybryk natury

Gość Psedłonim
A to dlaczego, Agi, Ty jesteś wybryk natury?

Gość Psedłonim
Nie możesz, Retro. Najsurowiej Ci wzbraniam!

klakierzy z pracy, wyposzczeni faceci, znudzeni swymi żonkami albo starzy kawalerowie, ktorych podnieca wszystko co ma tzytzki i nie pochodzi z redtuba potwierdzą, że wygląda wspaniale... Komik jesteś zwykła świnia... :P

tak, dla dla znudzonej gimnazjamlistki (wnioski Psedllonima) większość życia może się zacząć nawet i za 15 lat :-D ;-) Psedłonim, jak to co to jest szczęście? przecież wiesz :-) a napisałam "większość" bo nikt nie żyje w bezustannej idylli, wtedy już wydawałoby się to podejrzane, zresztą jakieś gorsze chwile to dobra informacja zwrotna, potem bardziej doceniamy to szczęście i lepszy czas

napisane jest dlaczego bo ja jestem dziwna inna i wspaniala:P:P

dlaczego wszyscy jadą tak na te świnie?? przeciez to bardzo dobre zwierzątka.

moja zmiana- będe jej bronić- ma inny charakter, bo nie wynikła z checi przypodobania się komukolwiek, a że stało się się to niejako przy okazji..... :) zresztą, cos w tym jest, że każda zmiana tego typu, w wygladzie zewnętrznym , pociaga nadzieję na zmianę wewnętrzną... Przekonałam się o tym czując dłoń kolegi z pracy Jacka nisko na plecach.... Chyba mu się wydawało że nareszcie nastapił przełom..... idiota.

Gość Psedłonim
Terefere, Retro. Jeśli jesteś kobietą, to zmiana właśnie wynika z chęci przypodobania się mężczyźnie. Uderz się koleżanko w piersi (te nie powiększone jeszcze) i spójrz prawdzie w oczy.

Gość Psedłonim
Palola, chyba przyszła dla nas pora na nawiązanie bliższej znajomości. Ty napisz do mnie mejla...

Jeśli jesteś kobietą, to zmiana właśnie wynika z chęci przypodobania się mężczyźnie. w takim razie psedło, musiałam miec na mysli Mężczyznę, czyli Inkarnacje Wszystkich MEzczyzn, Mężczyznę Uniwersalnego, Męzczyznę Jako Idęę... Bo przysięgam ci, żadnego konkretnego:):) PS: Macie zwyczaj pytania swoich partnerów przed wyjściem czy dobrze wyglądacie...? :)

Jezus Maria... Pola..... czy ja tu czemus świadkuję niechcący...?? :P:P:P

Gość Psedłonim
Nie musisz się kląć na przodków, Retro. Jestem i bez tego w stanie Ci uwierzyć, że nie dla konkretnego. Ja pisałem o zjawisku w sensie ogólniejszym. Sądzę, Retro, że Ty dokonałaś zmiany nawet w jakimś stopniu dla mnie, choć sobie tego nie uświadomiłaś. Cóż, w naturze kobiety jest chęć podobania się mężczyźnie. :-)

Gość Psedłonim
A co w tym złego, Retro, że Palola się mną wstępnie zainteresowała? Ę, co?

Sądzę, Retro, że Ty dokonałaś zmiany nawet w jakimś stopniu dla mnie, choć sobie tego nie uświadomiłaś. byc może , psedło... tragiczne zatem jest zaiste że nigdy się nie dowiem czy ci sie ta zmiana podobała......:( :)

nie,no, nic nie jest złego w tym że się Pola Toba WSTEPNIE zainteresowała....... wstepnie i występnie....

\"Cóż, w naturze kobiety jest chęć podobania się mężczyźnie\" nie :) w naturze kobiety jest chęć wywoływania zazdrosci u innych kobiet swym wyglądem.. zainteresowanie mezczyzn to wartość dodana

Gość Psedłonim
E tam, Retro, nie przesadzaj. Żadnej tragedii w tym nie ma. Ja Cię wprawdzie obglądnoć nie mogę, ale panowie z Twojego otoczenia i sąsiedztwa niewątpliwie to zrobią. Czyli szafa gra. Dopniesz niewątpliwie swego.

ja tam nie chce wywoływać zazdrości. śmieszy mnie jak dziewczyny wyzywają inne bo lepiej wygladają lubjeśli inna sie podoba jej facetowi

Gość Psedłonim
O to, żeby zainteresowanie Paloli nie było występne zadbam osobiście i skutecznie. :-)

Gość Psedłonim
Agi, mnie też to okropnie bawi. :-) A najbardziej, kiedy się kobiety między sobą biją. :-)

"Wiesz, Komiczne, tak naporawdę to ja się chcę podobać samej sobie i tyle" to standardowy tekst kazdej kobiety :D

w naturze kobiety jest chęć wywoływania zazdrosci u innych kobiet swym wyglądem.. co zatem tkwi w narurze mezczyzny? Komik o czym myślisz preżąc muskuły przed lustrem...? o aprobacie samicy, czy rywalizacji z innym samcem...? serio, to ciekawe.

raz dziewczyna mojego kumpla zaczeła wyzywac dziewczyne z którą tamten rozmawiał (pytał się jej o coś tam) a ta zaczeła ją od dziwek.. chciałam sie pod ziemie zapaść..

co prawda przestrzegam savoir vivre i nie czytam postów NIE skierowanych do mnie, ale Komiczne napisał do mnie maila, o tym, że ktoś uznał docenienie wstępnego zainteresowania Psedłonima moją osobą za występne wnoszę oficjalny protest! ;-)