Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaona

do dziewczyn co kochały się tylko z jednym facetem!!

Polecane posty

Gość zielona sałata
dla niego. ale to nie jest tak. nigdy nie widziałam jak moi rodzice sie przytulają całują czy ocś takiego . nie było miłości...nie ptrafię w nią uwierzyć i nie wierzę ze on mnie kocha. i swoim zachowniem nie chce go ranić...a wiem ze ranię. kocham go zbyt bardzo...ale nie potrfie siebie zmienić.... poróbowałam to trwa już z rok. ja muszę być sama. a mu pozwolić zeby poznał kogoś kto go pokocha i beidze sznaował!

Gość szkoda mi Was
Musisz sobie odpowiedziec czy tamten to tylko zauroczenie...

Gość zielona sałata
tamten? mówisz do mnie?

Gość szkoda mi Was
jasne ze do Ciebie:-)

Gość zielona sałata
yyy nie pisałam nic o tamtym . nie miałam żadnego innego. moze mnie xle zrozumiałaś bo piszę zapewnie nie składnie gdyż jetsem troche pijana ;/ :( musiałam sobie wypić :( straszneee

Gość szkoda mi Was
czy ten drug to tylko zauroczenie, bow wiesz w kazdym zwiazku po jakims czasie nastepuje zmeczenie materialem i nagle zaczynamy zauwazac innych facetow kolo nas. To normalne wiec trzeba sobie odp na pyt czy warto konczyc dobry zwiazek dla kogos innego. Czasem tak.

Gość zielona sałata
nie mam zandego drugiego a chcę zakońcyzć zwiazek bo jestem chorobliwie zazdorsna o niego robie mu wyimaginowane kłótnie, wymyślam sobie obiekty o które jetse, zazdorsna i nie wierze mu że może mnie kochać. i dupa, wpływ rodziny w której nei było nigdy miłosóci mocno zawazył na mojej psychice i relacjach z ludźmi...z moim facetem ;/

Gość czesc filutku
Przestan obwiniac swoja rodzine...i uspokuj sie:-)po prostu wrzuc na luz troche🌻

Gość special agent duffy
chyba do mnie mowilas:) kurde ja nie wiem co sie ze mna dzieje ciagle mysle o nim czesto sie opijam myslac o nim wtedy sie tak zaj*** cie czuje tak tak inaczej kurde ciezko powiedziec. Z moim facetem to milosc wiem a to chyba jakies wibracje, moze dlatego ten gosciu tak na mnie dziala bo wiem ze z nim nie bede!!!

Gość szkoda min Was
Agent...to chyba nie ten powod;-)

Gość special agent duffy
zielona salata wiem ze jest Ci ciezko ale konczyc zwiazek z kims kogo kochasz to najgorsze co mozna zrobic. Mowisz ze robisz to dla niego zeby go chronic, ale tak naprawde skad wiesz co dla niego najlepsze moze on chce ciebe taka jaka jestes, kocha cie i rozstanie go zrani. Ciezko decydowac za dwie osoby, moim zdaniem powinnas wrzucic na luz i zostawic to zeby sobie samo bieglo swoim biegiem co ma byc to bedzie. a tak mozesz zalowac ze zakonczylas cos na czym cii strasznie zalezalo i po kilku latach dojdziesz do wniosku ze to byl blad... bedziesz umiala z tym zyc?

Gość special agent duffy
a myslisz ze jaki szkoda mi was?

Gość szkoda mi Was
Lekko sie znudzials swoim facetem, oto powod.

Gość special agent duffy
mam straszne wyrzuty sumienia za kazdym razem jak o nim pomysle... to sie robi chore..nie polecam

Gość szkoda mi Was
Mialam tak wiele razy i wiele moich kolezanek tez:)

Gość special agent duffy
noi co radzisz?pomoz prosze

Gość zielona sałata
taaak nie skończę ... boje się tez zostać sama. spedzić wakacje sama? kurde.... wiec mam udawać ze jest mi dobrze..chociaż jak z nim zerwe nei bęidze mi lepiej ;/

Gość szkoda mi Was
Moja rada moze Ci sie nie spodobac Agentko....;-)

Gość szkoda mi Was
Zielona Salatko-----wyluzuj dziewczyno!!:-D

Gość zielona sałata
jop wyluzuje jutro mam z nim pogadać,. i się go spytam....powiem ze mnie okłamał mówiąc ze ejtsem jego pierwszą i ze nikogo njie kochał wczesniej.

Gość special agent duffy
dawaj!!!

Gość szkoda mi Was
Salata---uspokuj sie, a co Ty jestes pepek swiata?! Dziwna masz logike...on moze Cie kochac bardzo mimo tego ze mial inna przed Toba:) kazda milosc jest pierwsza:) tamta sie dla niego nie liczy bo gdyby sie liczyla latalby za nia! obudz sie! I nie drecz go glupimi rozmowami tylko ciesz sie ze go masz. A oklamal Cie bo widzi jakiego masz schiza na ten temat, daj spokoj bo go stracisz a gtego nie chcesz przeciez

Gość szkoda mi Was
Agent---uwazam ze powinnas krecic na dwa fronty! Nie sypiaj z tym drugim ale flirtuj bardzo! Masz byc szczesliwa w koncu prawda, o to chodzi czyz nie?;-)

Gość szkoda mi Was
Lece, jutro wejde papapapapapap🖐️:-D

Gość zielona sałata
bo wyjechala do niemiec. mam schiza i wiem to i wiem ze nie nadaje sie do związku i nie potrafie go tworzyc. i nie wiem czemu z nim jestem. boje sie zostać sama że nie bede miała co robić w moim wolnym czasie tyle...

Ja kochałam sie tylko z jednym. I nie mam zamiaru tego zmieniac. Oboje jestesmy dla siebie pierszymi partnerami seksualnymi. Seks sprawia nam wielka radosc, oboje sie podniecamy. Moze wlasnie dlatego nawet nie mysle o seksie z innym. Z moim partnerem zarowno w zyciu jak i w lozku jest mi bardzo dobrze. Od razu sie zgralismy i strefe intymna uwazam za idealna!

Gość gh n
ghg

Gość szkoda mi Was
Czesc dziewczyny:-D Zielona Salato!Napisalas wczoraj cytuje Cie 'i nie wiem czemu z nim jestem. boje sie zostać sama że nie bede miała co robić w moim wolnym czasie tyle...' wiesz co to oznacza? Bo ja wiem: TO NIE TO.

Gość uuuuuup