Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madusia3

Od dziś waga w dół kto ze mną???

Polecane posty

Gość MissDietka
Hej dziewczyny moge sie dolaczyc? Przez dlugi czas bylam na innym topiku ale chyba dziewczyny porezygnowaly :( bo topik umiera. A ja jestem na dietce juz od mieisaca i strasznie sie zmotywowalam bo juz schudlam 4 kg.:)

Gość MissDietka
a ha jestem na diecie ZM czyli zryj mniej :) ograniczylam slodycze prawie do zera i cwicze okolo 1 godzine dziennie. Pomalutku do celu chce jeszcze zrzucic 5 kg :) pomozecie:)

Miss pewnie, że możesz :) Gratuluję efektów i samozaparcia. Mnie niestety czasami brakuje motywacji, a przede wszystkim konsekwencji :( Buuuu

no dziewczyny to teraz ja sie spowiadam:) i znow Was pociesze bo najwiecej zjadlam z Was:) wiec tak: *śniadanie: 2 malutkie kromeczki chlapa pełnoziarnistego z szynka z indyka i pomidorkiem na to *2 śniadanie: bułka pełnoziarnista z cieniutkim plasterkiem żółtego sera i do tego 2 ciasteczka takie male i kawe, bez cukru za to z mleczkiem *obiad pol woreczka ryżu z jogurtem:) i kokoska;P *i teraz jajecznice z pól pomidora z jednego jajka i 2 kromeczki chleba:) i tylo:) no i oczywiście czerwoną herbatkę wypijam:) no a z ruchu to jeżdzilam na rowerze z pol godzinki:) i teraz idem ćwiczyć, chyba wyciągne hula hop:)

Witam ponownie:) Ja właśnie ze sklepu przyjechałam 4h chodzenia nogi mi wysiadają:( Na obiadek jadłam kalafiorek a póżniej pokręcę jeszcze hula hopem i git:)

Ja też kręcę. A wy długo już kręcicie? Kiedyś dość długo kręciłam i super efekty były :P

oj laski z nebraski ;) nie licytujcie kto więcej zjadł :P bo każdy ma jakiś tam cel i wie mnie więcej na ile może sobie pozwolić. ;) ja właśnie wróciłam z plot od koleżanki. \"odparłam atak\" czekoladowych wafelków :P choć tyle mi się udało :D co do hula...to ja mam a nie potrafię kręcić...może za szybko się zniechęcam, ale po 10 min. prób rzucam je w kąt i tyle mojego \"hulania\"

Ja potrafię bez ustanku to około 5min potem już mnie wszystko boli i odpoczynek i tak 3 razy czyli około 15min;)

Sara812 ---no ja to nie mam już zdrowia do tego :O może za nerwowo podchodzę do tego czy ki grzyb :P a może za bardzo "rzucam" tyłkiem albo mam za duże boczki 😭

Ja przez pierwszy tydzień też nie umiałam a później poćwiczyłam i teraz 5 min mogę kręcić:) Musisz złapać knif jak kręcić

NIkt tu sie nie licytuje;) ale takie pisanie co sie zjadlo porownanie z innymi moze bardziej zotywowac:)

złośnica89 a może dopadł Cię jakiś wirus? mnie głowa jakoś boli od 3 dni i muszę się ratować tabletkami. :O setunia -- ja żartuje z tym licytowaniem :P tak mi się skojarzyło jakoś :)

Dziewczyny moze glowy Was bola , bo organizm si oczyszcza;) a j pij piwo wlasnie to dopiero karygodne na diecie-alkohol+ 10szt paluszkow chyba zaczn liczyc kcl bo wydaje mi sie ze jem wiecej niz przed ta moja \"dieta\":D

ja to może coś z ciśnieniem mam nie halo,,,albo nerwy w pracy ;) setunia szalejesz kobieto :D ;) ja nie liczę kalorii bo obawiam się że bym w paranoje popadła jakbym zliczyła ile jem ;) wystarczy że przez cały dzień staram się zapamiętać co i dlaczego tak dużo zjadłam ;)

kasiasiasia --- to się ponudźmy razem ;) a mnie też się jeść chce ale NIE MA MOWY :) muszę w przyszłą sobotę w sukienkę na wesele się zmieścić :P

na wesele? bedziesz pannna młoda czy gość? ja też już nic nie jem, pije wode, a zaraz do spanka:)

jako gość :) muszę jako tak w sukience wyglądać :D mi to się nawet wody pić nie chce ;) miłych snów :) 🖐️

jeszcze nie śpicie Ja też nie śpię głodna właściwie nie jestem ale zawsze chętnie by sie coś przekąsiło nie??;P;P;P

Sara812 ano nie śpimy jakoś,,choć oczęta mi się kleją a co do uczucia głodu to ja po paru takich cięższych dniach na początku to potem nawet lubię to uczucie ;) :P

ja chyba jestem jakaś masochistka ukrytą czy jak ;) ale czuje się taka lżejsza i w ogóle i w szczególe ;) :P a nie napchana jak zawsze, a fe! :D

Nie noooo.......... Przegiecie !!! Zjadłam paczke delicji i lody :(((((( Jutro powinnam mieć okres i cały czas mam ochote na słodkie...a dzisiaj jakbym nie zjadła, to w jakimś szpitalu psychiatrycznym bym się znalazła :(((( Co prawda już spalam to, bo właśnie zeszłam z rowerka - pol godz. na przed ostatnim obciążeniu, zaraz będę kręcić HH no i na koniec brzuszki :((( Normalnie głupia jestem, bo dla chwili przyjemności teraz się strasznie pocę i mam mega wyrzuty sumienia Buuuuu

nie tylko Ty , uwierz :) mnie to czeka za parę dni...:D ja mam tak że przed okresem jem co mi w ręce wpadnie. Śledzie w śmietanie a potem batony czekoladowe. Mniam :P ;)