złośnica89 0 Napisano Lipiec 9, 2008 andzioolka-> ja zjadlam wiecej:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MissDietka Napisano Lipiec 9, 2008 Hej dziewczyny moge sie dolaczyc? Przez dlugi czas bylam na innym topiku ale chyba dziewczyny porezygnowaly :( bo topik umiera. A ja jestem na dietce juz od mieisaca i strasznie sie zmotywowalam bo juz schudlam 4 kg.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MissDietka Napisano Lipiec 9, 2008 a ha jestem na diecie ZM czyli zryj mniej :) ograniczylam slodycze prawie do zera i cwicze okolo 1 godzine dziennie. Pomalutku do celu chce jeszcze zrzucic 5 kg :) pomozecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzioolka 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Miss pewnie, że możesz :) Gratuluję efektów i samozaparcia. Mnie niestety czasami brakuje motywacji, a przede wszystkim konsekwencji :( Buuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Ja chyba dzisiaj bede dddlllluuuuugggggooooo cwiczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiasiasia 0 Napisano Lipiec 9, 2008 no dziewczyny to teraz ja sie spowiadam:) i znow Was pociesze bo najwiecej zjadlam z Was:) wiec tak: *śniadanie: 2 malutkie kromeczki chlapa pełnoziarnistego z szynka z indyka i pomidorkiem na to *2 śniadanie: bułka pełnoziarnista z cieniutkim plasterkiem żółtego sera i do tego 2 ciasteczka takie male i kawe, bez cukru za to z mleczkiem *obiad pol woreczka ryżu z jogurtem:) i kokoska;P *i teraz jajecznice z pól pomidora z jednego jajka i 2 kromeczki chleba:) i tylo:) no i oczywiście czerwoną herbatkę wypijam:) no a z ruchu to jeżdzilam na rowerze z pol godzinki:) i teraz idem ćwiczyć, chyba wyciągne hula hop:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Witam ponownie:) Ja właśnie ze sklepu przyjechałam 4h chodzenia nogi mi wysiadają:( Na obiadek jadłam kalafiorek a póżniej pokręcę jeszcze hula hopem i git:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzioolka 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Ja też kręcę. A wy długo już kręcicie? Kiedyś dość długo kręciłam i super efekty były :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 9, 2008 a ja nie mam hula hopa;) zjadlam wlasnie brzoskwinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mendywendy 0 Napisano Lipiec 9, 2008 oj laski z nebraski ;) nie licytujcie kto więcej zjadł :P bo każdy ma jakiś tam cel i wie mnie więcej na ile może sobie pozwolić. ;) ja właśnie wróciłam z plot od koleżanki. \"odparłam atak\" czekoladowych wafelków :P choć tyle mi się udało :D co do hula...to ja mam a nie potrafię kręcić...może za szybko się zniechęcam, ale po 10 min. prób rzucam je w kąt i tyle mojego \"hulania\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Ja potrafię bez ustanku to około 5min potem już mnie wszystko boli i odpoczynek i tak 3 razy czyli około 15min;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mendywendy 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Sara812 ---no ja to nie mam już zdrowia do tego :O może za nerwowo podchodzę do tego czy ki grzyb :P a może za bardzo "rzucam" tyłkiem albo mam za duże boczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Ja przez pierwszy tydzień też nie umiałam a później poćwiczyłam i teraz 5 min mogę kręcić:) Musisz złapać knif jak kręcić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 9, 2008 NIkt tu sie nie licytuje;) ale takie pisanie co sie zjadlo porownanie z innymi moze bardziej zotywowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Niezbyt dobrze cos na mnie ta dieta dziala:( wczoraj bolala mnie glowa a dzisiaj mam biegunke;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mendywendy 0 Napisano Lipiec 9, 2008 złośnica89 a może dopadł Cię jakiś wirus? mnie głowa jakoś boli od 3 dni i muszę się ratować tabletkami. :O setunia -- ja żartuje z tym licytowaniem :P tak mi się skojarzyło jakoś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Dziewczyny moze glowy Was bola , bo organizm si oczyszcza;) a j pij piwo wlasnie to dopiero karygodne na diecie-alkohol+ 10szt paluszkow chyba zaczn liczyc kcl bo wydaje mi sie ze jem wiecej niz przed ta moja \"dieta\":D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mendywendy 0 Napisano Lipiec 9, 2008 ja to może coś z ciśnieniem mam nie halo,,,albo nerwy w pracy ;) setunia szalejesz kobieto :D ;) ja nie liczę kalorii bo obawiam się że bym w paranoje popadła jakbym zliczyła ile jem ;) wystarczy że przez cały dzień staram się zapamiętać co i dlaczego tak dużo zjadłam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiasiasia 0 Napisano Lipiec 9, 2008 oo ale sie mi nudzi....tarlalalala i glodna juz jestem...tralalalala;| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mendywendy 0 Napisano Lipiec 9, 2008 kasiasiasia --- to się ponudźmy razem ;) a mnie też się jeść chce ale NIE MA MOWY :) muszę w przyszłą sobotę w sukienkę na wesele się zmieścić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiasiasia 0 Napisano Lipiec 9, 2008 na wesele? bedziesz pannna młoda czy gość? ja też już nic nie jem, pije wode, a zaraz do spanka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mendywendy 0 Napisano Lipiec 9, 2008 jako gość :) muszę jako tak w sukience wyglądać :D mi to się nawet wody pić nie chce ;) miłych snów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 9, 2008 jeszcze nie śpicie Ja też nie śpię głodna właściwie nie jestem ale zawsze chętnie by sie coś przekąsiło nie??;P;P;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mendywendy 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Sara812 ano nie śpimy jakoś,,choć oczęta mi się kleją a co do uczucia głodu to ja po paru takich cięższych dniach na początku to potem nawet lubię to uczucie ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 9, 2008 hahaha:P ja chyba nigdy nie polubię:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mendywendy 0 Napisano Lipiec 9, 2008 ja chyba jestem jakaś masochistka ukrytą czy jak ;) ale czuje się taka lżejsza i w ogóle i w szczególe ;) :P a nie napchana jak zawsze, a fe! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzioolka 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Nie noooo.......... Przegiecie !!! Zjadłam paczke delicji i lody :(((((( Jutro powinnam mieć okres i cały czas mam ochote na słodkie...a dzisiaj jakbym nie zjadła, to w jakimś szpitalu psychiatrycznym bym się znalazła :(((( Co prawda już spalam to, bo właśnie zeszłam z rowerka - pol godz. na przed ostatnim obciążeniu, zaraz będę kręcić HH no i na koniec brzuszki :((( Normalnie głupia jestem, bo dla chwili przyjemności teraz się strasznie pocę i mam mega wyrzuty sumienia Buuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mendywendy 0 Napisano Lipiec 9, 2008 andzioolka ---wybaczamy boś przed okresem dobra kobieto :) jutro będzie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzioolka 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Masakra.... Mam nadzieję, że nie tylko ja tak mam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mendywendy 0 Napisano Lipiec 9, 2008 nie tylko Ty , uwierz :) mnie to czeka za parę dni...:D ja mam tak że przed okresem jem co mi w ręce wpadnie. Śledzie w śmietanie a potem batony czekoladowe. Mniam :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach