Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madusia3

Od dziś waga w dół kto ze mną???

Polecane posty

kasiakasia fajnie ze chociarz ty tu zostalas ja wczoraj zjadlam kilka kanapek i rybe ze szpinakiem do tego loda i troche babki piaskowej wiem ze duzo no ale weekend byl dzisiaj jeszcze nic nie jadlam jakos glodu nie mam jak sa upaly:) moze potem zjem troche zupki szpinakowej i to by bylo na tyle, od dzisiaj planuje zaczac diete dr. dabrowskiej tak dla zdrowia czytalam wiele pozytywnach opini na ten temat i chce sprobowac mam nadziej ze mi sie uda bo jak narazie to troche lipa:( pozdrawiam

nic nie jadłaś a jest 15? DZiewczyno podziwiam i troche zazdroszce;D a co to za dietka dr. dąbrowskiej? a powiedz mi jeszcze ile ważysz? i ile chcesz schudnac, bo nie pamietam czy pisałaś wczesniej a niechce mi sie szukac. A tak jeszcze zapytam bierzesz jakies suplementy co wspomagaja odchudzanie? Bo ja tak kurcze sie zastanawiam czy by nie zakupic linea albo therm line2?

ja tak w skrocie napisz nie jem nadal chleba i ziemniakow ale ostatnio od piatku co dziennie jem ciasto bo jakas tam okazja jest:D a tak to staram sie trzymac juz po prstu odzwyczailam sie od chleba i ziemniakow;)

kasiasiasia -- nic dzisiaj nie jadlam jakos nie bylo apetytu a potem to juz za pozno bylo:) uznam to za dzien oczyszczajacy w pelni udany:) jesli chodzi o suplementy to nie polecam tych o ktorych piszesz ja kiedys przez miesiac stosowalam zelixe (teraz juz nie bo mieszkam za granica a tu jej nie ma) bylam z niej zadowolona obecnie nie stosuje zadnych wspomagaczy a do zrzucenia naprawde mam duzo bo az 45 kilo:( tu link do diety dr dabrowskiej http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3463914

witam dziewczyny:) uja dzis jak dotad dalej gloduje:) to niesamowite jak planowalam glodowke to nie umialam wytrzynac a teraz prosze juz 1,5 dnia prawie a ja nie rzucam sie na jedzenie:) jak mi sie uda to sproboje te 2 tagodnie wytrzymac jak planowalam a jak nie to zaczynam diete dr. dabrowskiej najwazniejsze zeby nie miec napadow kompulsow:) pozdrawiam cieplutko:)

Fantazyjna - przeczytalam pare tych postow i jakas sie mi rygorystyczna ta dietka wydaje;/ moim zdaniem nie dla mnie i uwazam ze niezazdrowa;/ no ale nie wiem... naprawde glodujesz?? tlyko Fantazyjna zeby to tak nie bylo ze potem sie na jedzenie zucisz....tak ryzykownie z tą głodówką poczynasz?;>:>:> ja radze Ci jednak sobie cos zjeść, juz lepsze te owoce i wazywasz niz NIC... POZDRAWIAM CIEPLUTKO

hej:) zjadlam obiad pomidor z cebula i kapka muszczardy i 2 pieczone skrzydelka z kurczaka a do kolacji juz chyba nic nie tkne bo wlasnie zjadlam 5 herbatnikow ``bebetki`` pozdrawiam dziewczyny

hej jest tu jeszcze ktos? wczoraj jadlam : obiad: salatka z pomidora z cebula korniszonem i szczypta smietany a do tego mielone bez bulki gotowane kolacja: 2 kromki ciemnego chleba z twarogiem , pomidorem, rzodkiewka i ogorkiem podjadlam kilka herbatnikow maslanych:P

cześć dziewczyny:) moze zreaktywujemy ten temat? ja mam znow ochote sprobowac jesc mniej i ograniczyc slodycze:)