andzioolka 0 Napisano Lipiec 9, 2008 hehe :P to tak jak ja :)) Jutro juz powinno być lepiej :) Musi, bo kurde zezłoszczę się :) Idę ćwiczyć dalej :P 3majcie się dziewczyny i do jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elila Napisano Lipiec 9, 2008 mnie to uczucie głodu w brzuchu do pasji doprowadza!! woda już od dawna na mnie nie działa, nie mam pojęcia czym się zapchać i aby nie przytyć. Owoce i warzywa też nie pomagają. Macie jakieś sposoby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 9, 2008 Oj Andziolek masz szczescie-ten okres Cie usprwiedliia:D ja tez przed zawsze jem :) no szaleje ale piwo to przeciez nie ma tluszczu do jutra;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Witam:) co tu tak cicho? ja sobie dzisiaj rano odpuscilam i zjadlam kajzerke z maslem i ketchupem Wiecie? Musze sie jakos zniechecic do slodyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzioolka 0 Napisano Lipiec 10, 2008 czesc :) A ja kurcze dopiero wstalam :D W nocy nie moge spac... to trace dzien. nie mam juz pomyslu na obiad :( Co dzisiaj gotujecie? Moze od was cos sciagne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Lipiec 10, 2008 do sniadania dolaczyla drozdzowka z serem i talekrzyk zupy pomidorowej z lanym ciastem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mendywendy 0 Napisano Lipiec 10, 2008 hejka dziewczynki ! szybko dzień w pracy zleciał więc teraz mogę się oddać przyjemnościom ;) woda, woda, kafe i książka :D dziś już zakończyłam jedzenie z następującym rezultatem: śniadanie: kawa z cukrem (łyżeczka) kanapka z wędliną i pomidorem obiad: ziemniaki, kotlet i pomidory z cebulką bez śmietany kawa z cukrem w między czasie złamałam się i zjadłam 1/3 drożdżówki z serem i 2 małe markizy :O ale do jutra już nic a nic nie jem. heh... wyciągnęłam sukienkę z szafy i już jest lepiej :) ale to jeszcze nie to ;) że też na tym hula hopie nie mogę się nauczyć kręcić...noooooooooo pozdróFFki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madusia3 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Witam kochane ja juz tez po pracy nogi mi w tylek po spacerku wchodza. Co wczoraj jadlam sie nie przyznam , bo przegielam pale, na imieninach bylismy. ale dzis grzeczna jestem:kasz gryczna bananki i ziemniaczki pieczone z surowka, potem planuje twarog. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzioolka 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Ja od hula hop czuje kazdy miesnien brzuszka :) dzisiaj chcialam pokrecic, ale dalam rade tylko 15 min... taki to bol :P Ja dzisiaj zjadlam: jogurt z platkami owsianymi 5 szprotek 3 palsteki zoltego sera brzoskwinia mega dietetycznie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawita Napisano Lipiec 10, 2008 JA Z WAMI ROWNIEZ .......................................................................................... założenie do 31 sierpnia 53 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 10, 2008 No hejka:) co ja dziś zjadłam: śniadanie: serek homogenizowany obiad:kawałeczek mięska wołowego kolacja:2parówki cielęce 1 plaster szynki, sałatka i orzeszki Wiem że kolacja obfita ale nie było mnie cały dzionek i tak wyszło:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 10, 2008 aaaaaaa duzo zjadlam i 2ge piwo pije:D no ale nic to;) sniaanie duzy jogurt 2ogorki gruntowe banan 4lyzezki miodu[dwie do kawy i dwie do jogurtu] obiad talezyk kapusty duszonej[tej z wczoraj kolacja -poznawo bo ok 21 po dlugi spacerze- talezyk fasolki szparagowej z maslem i bulka tarta zgrzeszylam bo zjadlam takie slodkie paluchy - kilka szuk nie wiem ile ma to kalorii w dodatku w pracy podrzucono mi 2 szuki ptasiego mleczka ;) niczego sumie nei zaluje:) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Zlosnica duze to sniadanie;) normalnie jadlas jeszcze wiecej???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fantazyjna.... 0 Napisano Lipiec 10, 2008 hej laski jupisze co u mnie:) sniadanie:pol malej bulki z twarogiem (bez masla) obiad: salatka warzywna i kawaleczek gotowanej piersi podwieczorek: mandarynka kolacja: garsc winogron pozdrawiam dziewczyny, jutro postaram sie napisac wczesniej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fantazyjna.... 0 Napisano Lipiec 10, 2008 *mialo byc pol bulki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Hej a waszym zdaniem kobieta by była szczupła jakie powinna mieć wymiary??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiasiasia 0 Napisano Lipiec 11, 2008 hej Dziewczyny! a ja sie nie przyznaje co wczoraj jadlam! ale dziś nowy dzien i zaczynam mądrze, od szklanki czerwonej herbaty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośnica89 0 Napisano Lipiec 11, 2008 ta drozdzowka byla po sniadaniu i to dawno chodzilo mi tylko o to co zjadlam:) ja na sniadanie zupe mleczna dzisiaj sobie wszamalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 11, 2008 a ja jogurcik i mam załamke:( 7 dzień diety i waga stoi i ani drgnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzioolka 0 Napisano Lipiec 11, 2008 Cześć :) WCzoraj miałam spontaniczną imprezke... Zjadłam parę chipsów, niewiele, ale gorzej było z alkoholem :D A wiadomo, że ten jest dość kaloryczny :( Dzisiaj na śniadanko - 3wasy z plasterkiem żółtego sera (1podzieliłam na 3:P) do tego pomidor i ogórek małosolny :) Jutro mam kolejną imprezkę, ale tym razem większą :( I jak tu nie grzeszyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzioolka 0 Napisano Lipiec 11, 2008 Sara... nie przejmuj się. Ponoć ważniejsze w diecie jest sprawdzanie wymiarów niż wagi :) Ja też ważę tyle samo, ale czuję że jakaś lżejsza jestem. Jutro rano biorę centymetr i będę sprawdzać, zapiszę gdzieś i za tydzień znów sprawdzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Lipiec 11, 2008 Ja moje cm znam na pamięć co chwilę się mierzę ale brzuch jak był tak jest:( Chyba zacznę więcej ćwiczyć:( Teraz jestem po 35min kręcenia hula hopem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 11, 2008 Zlosnica teraz rozumiem:) ja na sniadanie : duzy jogurt sredni pomidor ogorek obiad pol brokula i jajko sadzone poznie jedna nektarynk z 5 gochow bobu:D [gotowalam nie sobie i probowalam czy miekkie:PD] loda -pinokio 40ml no impodgryzlam troche paluszkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 11, 2008 literki zjadam a przeciez glodna nie jestem:D ogolnie to strasznie sie najadam o chlebie w ogole nie mysle jakby mi wymazano z pamieci jego smak Fantazyjna malusko zjadlas! Sara pewnie masz zastoj:) cierpliwosci w koncu waga sie ruszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fantazyjna.... 0 Napisano Lipiec 11, 2008 czesc dziewczyny jutz pisze co zjadlam:) sniadanie herbata owocowa(nie bylam glodna) obiad: 2 kanapki z twarogiem naturalnym, salata,ogorkiem i pomidorem podwieczorek:kawaleczek sernika kolacja 1 kanapka z tym co na obiadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 11, 2008 no Fantasyjna i tak trzymac:) ile planujesz schudnac?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fantazyjna.... 0 Napisano Lipiec 11, 2008 setunia- az 45 kilo:( a ty? ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 11, 2008 Fantazyjna naprade az tyl musisz schudnac???????? ja \chce z 5kg zrzucic lat mam 24 a Ty le latek ??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fantazyjna Misia Napisano Lipiec 11, 2008 setunia ja mam 21 lat i naprawde tyle do zrzucenia wzrost 158 waga 95 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fantazyjna... Napisano Lipiec 11, 2008 aha zmienilam sobie nicka na taki jak do mnie piszecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach