Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupio mi

Wczoraj byłam na piwku z kolegą

Polecane posty

Gość głupio mi

mój chłopak pojechał do rodziców, a ja umówiłam się ze starym znajomym na piwo, chłopakiowi powiedziałam że idę z koleżanką ,sie zasiedzieliśmy i w sumie upiliśmy że juz nie mieliśmy jak wrócić do domu, więc pojechaliśmy taksówką do mnie i on u mie spał. nic sie nie wydarzyło między nami , zupełnie nic, nie było ani cąłowania ani niczego innego, ot stray kumpel. Ale ma takie wyrzuty sumienia że oszukałam chłopaka, że kolega u mnie spał- jak by mój chłopak sie dowiedział to by mnie zostawił.

Gość Luikan
to mu nic nie mów i finito, faceci nie muszą wszystkiego wiedzieć, żelazana zasada naszych babek ;)

Gość fgvbgvrgreq
noteraz to tak wyszlo , ze cos ukrywalas wiec masz cos na sumieniu jakbys mowila od poczatku, ze idziesz z kolega a potm powiedziala, ze spal , to nie byloby takiego problema

Gość fwrefwerfwf
Twoje obawy wynikają z tego ze sama wiesz jak twoje zachowanie było ryzykowne i poniekąd nieuczciwe. Jednocześnie nic złego się nie stało. Na przyszłość żyw mniej względów dla schlanego kumpla - i nie popisuj się przed nim jaka to równa kumpela jesteś, i jaka opiekuńcza że go przenocowujesz - niż dla swojego chłopaka, graj w otwarte karty, a nie będziesz się czuła głupio. A teraz musisz to sobie jakoś wybaczyć i zatuszować sprawę, i mieć nadzieję że się nie wyda bo głupio wyjdzie i podejrzenia się pojawią. Ciebie odwrotna sytuacja na pewno też by wkurzyła. Tylko sobie wyobraź...

Gość fwrefwerfwf
"jakbys mowila od poczatku, ze idziesz z kolega a potm powiedziala, ze spal , to nie byloby takiego problema" hehehehehe, jjjjjjjjjasne... a świstak siedzi

Gość fgvbgvrgreq
i pewnie nie uwierzylabys, jakby ci mowil, ze niczego nie bylo...

Gość głupio mi
ja właśnie wiem ,ze bym była wściekła. mieszkam ze swoim chłopakiem i jego teraz nie było. zupełnie nic sie nie stasło, ale czuje sie taka nieuczciwa, straszne to jest.