Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marzena29

Spotkałam miłość ze studiów-po tygodniu zamieszkaliśmy razem ale jestem w ciązy

Polecane posty

Gość ejbisi
To sie nazywa pech!! Ja bym chyba usunęła, ale facet ma wielkiego minusa na wstępie...

\"ja bym usunala, ale facet ma wielkiego minusa na wstepie\" - przypatrz sie co Ty piszesz!!! Facet od poczatku okazuje sie męską egoistyczna świnią, a Ty niezwazając na to i tak pozbylabys sie swojego dziecka, tylko po to zeby on byl Happy. Gratuluje rozumu, nastepna mądra na kafe.... :(

Marzeno, rozmawiałaś z tym człowiekiem o mozliwości wychowywania przez niego Twojego dziecka. To znaczy, że tak naprawdę, negatywne uczucia do jego biologicznego ojca nie miały dla Ciebie tak wielkiej wagi, żebyś chciała się tego dziecka pozbyć. A jednak decydujesz się na ten krok, pod wpływem innego. Ja myślę, że jeszcze bardzo tego kroku pożałujesz. Jeżeli facet każe Ci zabić swoje dziecko z zazdrości o to, że nie jest jego tylko innego, to ja naprawdę bardzo źle wróżę waszej przyszłości a Twojej w szczególności. Może przypomnij sobie dokładnie dlaczego się kiedyś rozstaliście? Może to są właśnie najlepsze powody by do siebie nie wracać i nie brać na swoje sumienie takiego obciążenia jakim jest aborcja? Przecież zawsze możesz oddać do adopcji, jeśli nie będziesz jednak chciała zatrzymać tego dziecka. A poza tym wszystkim pamietaj, że aborcja jest w Polsce przestępstwem, za które można iść do więzienia. Nakłanianie do aborcji też jest karalne.

Gość lwy zabijają małe lwiątka
innego samca I to już istniejące