Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pgoj

on z małym przebiegiem Ty czysta

Polecane posty

Gość pgoj

przeszkadza Wam dziewczyny, ze wasz facet był z kims wczesniej, uprawiał sex z kims przed Wami?a dla Ciebie jest on tym pierwszym

Gość marlaiwieoiows
nikt w tm temacie sie nie odzywa?! nie macie z tym problemu. ze waszego faceta juz wczesniej ktos dotykał, a Dla Ciebie jest on tym pierwszym, nie jest to dziwne uczucie??

Gość andrea21
ja mam tę samą sytuację, no ale co poradzisz. trzeba sie pogodzić z tym ze chlopak mial przed Tobą swoje życie, a faceci trochę inaczej podchodzą do tych spraw, bo że tak powiem nic nie tracą:)

Gość musztarda
Nie miałam z tym problemu. A może już nie pamiętam. :) Nie, stanowczo nie miałam. Znałam nawet Jego poprzednią dziewczynę, która wiele rzeczy mi wyjaśniała i tłumaczyła, w kwestii pierwszego razu także. Niby dwa lata tylko starsza była ode mnie, ale dwa lata w kwestii seksu, to cała epoka. :)

Gość owszem miałabym problem
nie taki problem nie do pokonania, ale jednak miałabym gdzieś w środku żal i byłabym zazdrosna o te poprzednie. i ciągle zastanawiałabym się jak mu z nimi było i że ze mną pewnie gorzej, bo jest moim pierwszym i nic nie umiem w tym temacie.

Gość andrea21
no niby tak, no ale co mamy zrobic? poszukać 15-latka ktory jeszcze tego nie robil? ja mam 21 lat i nie sądze by starszy ode mnie chlopak byl jeszcze prawiczkiem:/:)

ja mam 24 i jestem dziewica, to on też mógłby zaczekać :p

Gość kasiakpopopoo
a ja mysle, ze tu wasze myslenie jest uzaleznione od stanowiska faceta. fakt, robil to wczesniej, dziwna mysl pojawia sie w naszych glowach, ale jezeli on za wszelka cene pokazuje, ze to Ty jestes dla niego najwazniejsza a nawet ba, niejedni potrafia przyznac, ze naprawde zaluja tego co bylo wczesniej. spotykal partnerki nieodpowiednie, co okazywalo sie po czasie, ale sex był i tego faktu nie zmieni, ale moze powiedziec ( takich gosci znam), ze mimo iz wczesniej robili to a teraz otrzymali dziewczyne czysta jak łza, to wlasniej przy niej odkrywaja czym jest naprawde sex- bo wlasnie ja, wlasnie Ciebie kocha najbardziej na swicie.

Gość andrea21
oj tam, facet to facet. z resztą to chyba lepiej, bo tak to oboje nie wiedzielibysmy co robić,a tak, to wiadomo że mu powiem ze nie mam doświadczenia to na pewno mi pomoże:) ja ze swoim chlopakiem jestem miesiąc i na razie nie planuję niczego "robić":) mimo ze jede do niego na wakacje do domku na plaży i na pewno bedzie romantycznie i wogóle...ale to za szybko dla mnie. i on to na pewno zrozumie:)

kasiakpopopoo - jezu nie wiem :O nigdy takiego nie spotkałam i już nie spotkam chyba :(

Gość sreber028
u mnie bylo tak samo, on doswiadczony ja czysta-zaczelo przeszkadzac mi to po 4 latach bycia z nim, jakby ktos walnął mnie młotem i powiedział- czekaj, czekaj, onj juz kogos miał przed toba....i wtedy wkurzam sie masakrycznie, potrafie wrzucic mu kilka obrazliwych słów, tylko dlatego, ze wczesniej z kims był, tylko swiadomie pomijam fakt, ze poznalam go jak miał 26lat. a jezeli chodzi o sex- to nigy nie obawiałam sie, ze mu nie sprostam, nawet taka mysl nie przychodzila mi do głowy. niczego nie musiał mnie uczyc, czuje sie bardzo swobodnie w lozku i lubie eksperymentowac, wie nie mam takiego problemu. a on sam nieraz mowil, nawt na samym poczatku, jestes cudowna, kocham Cie kochac!!!

ja tak miałam. narzeczony miał wcześniej inną, ja byłam \"czysta\" jak to ktoś tu ładnie ujął :) nie przeszkadza mi to, a może raczej o tym nie myślę. a jeżeli coś miałabym o tym mysleć to jedynie to że teraz czerpię z jego doświadczenia ;)

Gość uroczaiiojkjj
spojrzcie na to z takiej strony. zazwyczaj tu chodzi o starszych facetow i mlodsze dziewczyny, dla ktorych on jest pierwszym. mieli przeszlasc taka jaka mieli- nikt tego nie zmieni!!!!!!!(jest czasami zal) ale czy warto mu to wypominac,kiedy go naprawde kochasz a on ciebie, kiedy bedac z Toba 4 lata nigdy nie pomyslał o innej, docenia Ciebie, docenia to co ma z Toba bo we wczesniejszych zwiazkach nawet w najmniejszej czesci tego nie miał. Traktuje Cie jak wyjatkowa kobiete i uwielbia kiedy jestes szczesliwa i zadowolona, wszystko co robi robi dla Ciebie i z mysla o tobie. daje Ci wyraznie odczuc, ze in ne dziewczyny go nie interesuja, bo Ty jestes dla niego najbardziej atrakcyjna to wlasnie Ty najbardziej go pociagasz+to co bylo nie ma znaczenia przede wszystim dla niego. wlasnie ja mialam powyzsza sytuacje,on swoim zachowaniem mi pomagal

Gość Mi to bardzo przeszkadzało
ale, kochajac, wybaczyłam. Jednak obrzydzaja mnie faceci z liczbą byłych partnerek większą niż 4 - to świadczy o nieszanowaniu się

Gość dizwnie
ja tez go bardzo kocham, ale nie moge pozbyc sie tej mysli

Gość ewciakkkk
skoro twoj facet mowi Ci ze jest mu z toba cudownie, a dalej cie to meczy, to skocz w bok i przekonaj sie jak super jest sex z osoba ktorej sie nie kocha i mu o tym nie mow!!!! tyle, ze taki sex fajny nie jest!!!

Gość każda miłość jest
pierwsza i niepowtarzalna, tylko pojeebane glupki wypisują takie bzdury jak w tym topiku. Puknijcie się w te wasze durne łby.......

Gość a ja się
z Tobą nie zgodze, bo wczesniejszych milosci mozna zalowac i wcale nie wydaja sie pierwsze i takie cudowne,

Gość a mnie to
bardzo meczy, ze on mogl dotykac kogos innego!!!! nie umiem rozgraniczyc jego przeszlosci z terazniejszoscia, bo ja przeszlosci nie mam!! dlaczego tak mam, ze widze go jak to roil z kims innym. chociaz trzy lata zanim mnie poznał nikogo nie miał, wiec to bylo dawno, nawet inaczej wygladal

Gość na to nie ma
dziewczyny, piszcie!!!! jak do tego podchodzicie??

Gość meganka87
A co ja mam powiedzieć. Kiedyś dla mojego faceta zaliczanie panienek było sportem. nigdy tego przede mną nie ukrywał, ale zawsze mówiłam, że mi to przeszkadza. Nawet znam kilka dziewczyn, które przeleciał. Jesteśmy jakiś czas ze sobą, ale nadal jestem czysta i on to bardzo szanuje i chce na mnie czekać. Myślę, że się zmienił dojrzał wyszalał

Gość pgoj
no wlasnie, latwiej jest poradzic komus innemu, gorzej jak nas samych to dotyczy. moj mial 2 przede mna, a poznalam go jak mial 26 lat, wiec do lowelasow nie nalezal,jest moim pierwszym bardzo go kocham, i ciezko mi pogodzic sie z tym, ze on to robil z kims innym. na poczatku nie przeszkadzalo mi to, dopiero od jakis 3 miesiecy, a jestesmy razem 4,5 roku, wiec nie wiem co mi sie stalo

Gość mirabelinda
ja sie ciesze ze ani on ani ja nie bylismy z nikim wczesniej tak blisko :p