Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadja nadja

JAKI JEST CEL BYCIA W ZWIAZKU.

Polecane posty

Gość nadja nadja

Nie pytam sie dlatego, ze nie wiem. Ale chce znac Wasze zdanie na ten temat, poznać czym dla Was jest związek, jaki jest cel wiązania się z kimś. Dla mnie: 1) Poczucie bezpieczeństwa 2) Sposob na samotność 3)Seks 4)Poczucie, że dla kogos jestes wazna

Gość swir1234
Dusze sie bez niej...

Gość a ja chocby nie wiem co
to nie potrafie nikogo pokochac. Po prostu w zwiazku czuje sie zle. Lubie tylko pierwsze etapy zadurzenia kiedy sa pierwsze randki i motylki w brzuchu i szczypta podniecenia. Gdy to mija, cos sie we mnie wypala.

Gość a ja chocby nie wiem co
jestem chyba niezdolna do glebszych uczuc. nie widze tez zadnego celu bycia w zwiazku. tak bardzo przyzwyczailam sie do tego, ze jestem singielką, ale dobrze mi z tym.

Abyss, ale chyba chodzi o to, żeby to wszystko mieć od 1 osoby bez opłat i starań codziennych - ot, na piękne oczy!

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
cel? KOCHAĆ I BYĆ KOCHANĄ. Proste.

dla mnie jest to tylko i wyłącznie sposób na wkręcenie się na swingers party (trzeba z kimś przyjść, pojedyńczych osób nie wpuszczają).

Gość jiwjdiajda
byc tą jedyną z tłumu dla kogoś

Gość akon akon akon
ja tez nie widze celu , bo dla facetow nie jest to wane zwiazki tylko dla złamasów

a bo moja odp to na pytanie dot. celu udanych/satysfakcjonujących/szczęśliwych związków, Abyss...

regularny sex i ktos z kim mozna milo spedzic czas

Gość czarna woda
Dla mnie zwiazek to glownie: - poczucie, ze jestem wazna - sex ktory winka z tego, ze kocham i chce to okazywac rowniez fizycznie:)) - co do poczucia bezpieczenstwa, to takie pol na pol. owszem czuje sie przy nim bezpieczna, kochana, ale bez niego tez umialabym sobie w zyciu poradzic - nie jest na pewno sposobem na samotnosc bo bylam juz sama dlugi czas i zapewniam, ze jesli ma sie poczucie wlasnej wartosci to i bycie singlem ma tez swoje plusy.

Abyss, już się nie wymądrzam... :) ja to z tzw. singli :D się nie znajuję... Moja poprzednia wypowiedź to idealistyczne wyobrażenie. Proszę o potraktowanie jej zmrużeniem oczu.

Abyss, taka zła natura nie jest zła. ;) tendencję do mentorowania mam ;) po kielichu na lewa i prawą nóżkę - co by nam się pewniej na podłodze stało??? ;)

Gość jiasjdiadjaidjaid
Związek? Tylko regularny seks i strata kasy.