Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RaniV

Jak on mógł mi tak powiedziec? Mąz po 16 latach małżeństwa?

Polecane posty

Gość vaniliova a czy ty w ogole
moze i nie jest to winą oty łosći itd ale czesto jest tak ze kobiety po prostu przestają o siebie dbac i nie ma sie co dziwic ze takie tedo efekty. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3769802

Gość widziałas kiedyś taką
vaniliova a czy ty w ogole --> autorka napisała, że NIGDY nie była chuda :-O co do piersi to ja widziałam taką bez sutka - pod bluzką ładna, ale bez widać, że to nie natura - ale jeśli się kocha to się kocha A kochać to szerokie pojęcie.

Gość Dop****lam dziś każdemu

Gość Dop****lam dziś każdemu
Byłoby zbyt proste żeby kobieta i facet się dogadali.Wieczna walka on ,ona mnie nie rozumie.A niby facet jest prosty w obsłudze co za paplanina .

nie była chuda ale tez nie wazyła tyle ile teraz :( poza tym tak jak pisałam byc moze w tym przypadku nie jest winna nadwaga a problem jest gdzies dalej. Ale dziwi mnie takie pisanie to na bank nie nadwaga jak sie kocha to ona nie ma znaczenia itd. No jak nie ma znaczenia? Dla mnie ma. Jak juz pisalam nie wyobrazam sobie nagle tłustego męża i seksu z nim :(

vaniliova a czy ty w ogole nie wyobrażasz sobie bo masz chudego - proste - mam koleżankę 48/50kg wagi po 2 dzieciach, a jej mąż przy wzroście 175 cm - 120kg żywej wagi tak na oko - ona sobie z koleli nie wyobraża seksu i małżeństwa z kimś innym np. chudym Ja mam 168cm i 85kg /40 na karku/, a życzę ci żebyś miała tak dobry seks jak ja z moim mężem "Jak się ludzie kochają to naczynia same się zmywają" i nawet kilogramy nie przeszkadzają.

Gość A KTO NIE MA
UDANE ŻYCIE SEKSUALNE NIE ZALEŻY OD WAGI , KASY , WYKSZTALCENIA ..... zrozumcie to wreszcie

Gość mam męża po 40tce
ale zepsute zęby i owszem :O Nie widzicie, ze czasem jest to totalny brak szacunku do partnera?

nie jest chudy ale tlusty tez nie jest.Wy dalej swoje. Jak facet jest z kobieta ktora wazy 50 kg a po 5 latach juz 80 to soryyy ale nie dziwie mu sie ze go nie pociąga i tyle. Mi chodzi tylko o takie sytuacje. Jesli komus to pasuje to ok nie krytykuje jednak jesli jestem z facetem ktory mi odpowiada a potem tyje i tyje to informuje go ze ma cos z tym robic bo mi sie nie podoba a jesli nadaj sie obzera i nic nie robi to ewidentnie mu nie zalezy tak?

waniliowa, alt Ty naprawdę widzisz to? czlowiek z dnia na dzien nie tyje 10 kilo, to się dzieje tak powoli, że tego nie widać i jak się jest w związku to po prostu człowiek tak się przyzwyczaja kazdego dnia do tego kilograma więcej. Ja bym nie robiła z tego afery. Z zepsutych zębów już prędzej :o

wyszłam z kąpieli , 🖐️ vaniliova a czy ty w ogole , przyjmij do wiadomości, ze ze schudnięciem jest tak jak i z przytyciem - jednym przychodzi stosunkowo łatwo - inni nie są w stanie tego zrobić, nie dlatego że nie chcą, oni NIE MOGĄ Wracając do przykładu mojej chudej przyjaciółki z duużym mężem: ona całe życie marzy, żeby przytyć choć troszkę, je (a właściwie żre) tak jak jej mąż i nic - przemiana materii taka - mąż żartuje, że ją łatwiej obejść niż wyżywić

Gość A KTO NIE MA
Tak tak waniliowa , ale on nie mówil nic tylko przestał z nią sypiac , dopiero przyciśniety do muru bąknął , ze to dlatego , że jest gruba. Zdrowo funkcjonujacy czlowiek sypia od czasu do czasu z partnerem , nawet jeśli go średnio pociąga. Marudzi i sypia . Nie ma tak , ze nic a nic seksu . To jest biologia rozumiesz ?? Stąd twierdze , że ma problemy z potencja . Ale nie twierdze , że ona świeta

Gość A KTO NIE MA
i uważaj , bo to , że jesteś chuda nie znaczy , że masz patent na szczęście---to do waniliowej

dziewczyny mi chodzi jedynie o to ze wiele kobiet po porodach itd przestają po prostu o siebie dbac i taka jest prawda. przed porodem szprycha po porodzie koszmar i nic z tym nie robi. I tak to sie ciągnie wiele lat a potem zdziwienie bo mąż ma inną.

Gość a ja myślę że ta cała
nadwaga, to jakieś pokrętne tłumaczenie. Co ten chłop całe życie w lepiance spędził i nie wiem, że z wiekiem ludzkie ciało sie zmienia?? Że coraz trudniej nie przytyć, że tam zaczyna obwisać, tutaj zwisać. A on co??? Młody bóg?? Kaloryferek, wyrzeźbione mięsnie, biel zębów dająca po oczach?? Jednak prawdą jest, iz większość kobiet po ślubie tyje. Z poczucia bezpieczeńswa?? Nie wiem. Moja koleżanka przybrała 12 kg w pół roku...

a wy dalej swoje? Co z wami nie tak - przeciez ja nigdzie nie napisalam ze chudym w zyciu lepiej ja tylko pisze ze dla jednych wygląd ma znaczenie a dla innych nie i ze byc moze wlasnie jej mąż jest z tych ktorym to sie nie podoba. Pisalam tez ze wina moze byc calkiem gdzie indziej, ale po co wam czytac ze zrozumieniem jak do czegos doadacie swoje trzy grosze i gra bo wyszlo po waszemu.

Mąż ma inną z braku związku psychicznego z żoną i braku obustronnej miłości, z braków i zaniedbań w związku, a nie z powodu zaniedbań fizycznych. Zaniedbania fizyczne to tylko powierzchowna wymówka i objaw zaniedbań psychicznych w związku.

widzialas kiedys taką nie wiem kochana jak do ciebie dotrzec ja o tym a ty o czym innym. Nie chce was przekonywac do swoich racji bo nie na tym polega dyskusja aczkolwiek ja uwazam ze wygląd ma znaczenie i tyle. Wy macie inne zdanie a ja mam swoje. Mam wiele znajomych w moim wieku i podobnie jak ja z dziecmi. I niestety ich mężowie czesto narzekają do mojefgo męża właśnie o ich wygląd mimo ze po slubie ok 2 lat. Kolezanka sama przychodzi mowi ze juz sie tak nie kochają ze cos nie gra itd a co sie dziwic jak w dwa lata przytyla 20 kg i uwaza ze jak on ja kocha to ma to akceptowac :( nie rozumiem takiego podejscia do sprawy skoro chcemy seksu itd partner mowi ze nie bardzo go pociągamy to albo robmy tak bysmy zaczeły go pociągac albo znajdzmy sobie innego .

" ich mężowie czesto narzekają do mojefgo męża właśnie o ich wygląd mimo ze po slubie ok 2 lat" 2 lata :-D oto tajemnica, ty żyjesz wśród chłopców, którzy ciągle jeszcze dojrzewają do małżeństwa my mówimy o 40letnich babach i chłopach z kilkunastoletnim stażem małżeńskim - to jest ta subtelna różnica

dobrze tylko jesli zona po dwoch latach tak tyje i przestaje o siebie dbac to pomyśl jak bedzie wyglądac po 15?

Gość zaklina
Mnie tez się wydaje ze jak facet cie kocha to takie sytuacje nie maja racji bytu, ja milam meza, ktory wciaz powtarzal mi ze wygladam koszmarnie, z epowinnma cos zrobic ze soba ze ejstem gruba itd itd, zostawilam go, jestem z facetem ktory mam piken cialo, cwiczy dba o sibie ja dlaej jestem, pączkiem, i dla niego wygladam najpiekmnji9ej na swiecie nigdy nie uslyszalam od niego ze cos jest nie tak, a ex maz sam byl gruby kolo 120 kg, dzis wioem ze mowil mi tak bo sam sie czul zle ze sobą.....pozatym ubzdural sobie ze z chda dziewczyna bedzie mial lepszy sex ( mial malego precika) ...moj obecny facet ...hmmm nie ma z tym problemu, meczylam sie sluchajac tych bzdur i chcialo mi sie wyc wtedy, dzis sie4 z tego smieję. bo malo tego ze on mnie uwilebia to wszyscy jego koledzy slinią sie na moj widok:-)

zgadzam się... znam przyadek faceta który po ok. 2 latach małżeństwa (1 dziecko) przybiegł się wypłakać. Powiedział, że żona nie jest tą kobietą, z którą się ozenił. No to ja myślę, pewnie jest zrzędliwa, marudzi mu o wszystko itp. a on mówi: kiedyś była szczupła :o nie wiem co do niej czuję :o buhahaha

dziewczyny moze dla was to smieszne ale dla mnie estetyka jest na pierwszym miejscu to od niej u mnie zaczyna sie pożadanie i w ogole zwrocenie na kogos uwagi. Lubie ludzi zadbanych nie koniecznie chudych ale zadbanych. A wiele zarowno kobiet jak i facetow uwaza ze po slubie to juz jest zbędne. U mnie to by nie przeszło i tyle.

wyszłam z kąpieli, "a on mówi: kiedyś była szczupła - nie wiem co do niej czuję" buhahaha Domniemam, że nigdy nie wiedział co do niej czuje i pomylił czysty seks z miłością :-O

niestety ale dla kogos kto lubi szczuple cialko 20 kg dodatkowo potrafi wzbudzic obrzydzenie. A taka zona na tekst moze poszlabys na fitnes ja zostane z dzieckiem reaguje obraźliwie to soryy :o

wyszłam z kąpieli , :-P rzeczywiście :-P łaskawe panisko :-P :-D

Może jeszcze powinno się wprowadzić karne obniżenie alimentów o 1% za każdy kilogram ciała ponad przyjętą ustawą normę :-P