Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yuuuupppa

Źle zareagowałam?? Wątek naszo-klasowy.

Polecane posty

Gość Yuuuupppa

Napisał do mnie pewien chłopak. Z profilu wnioskuję, że całkiem niezły - nie tylko przystojny, ale taki, hmmm, poukładany :). Napisał mi, czy się nie znamy, bo on dużo czasu spędzał w mieście, gdzie chodziłam do liceum i czy przypadkiem ktoś nas sobie nie przedstawił. Bardzo wysilałam pamięc, ale jestem pewna, że go nie miałam okazji poznać (no, chyba, że się na ulicy minęliśmy). No i tak mu odpisałam, ale dodałam, że gdybyśmy się kiedyś poznali, to na pewno bym zapamiętała :). Ale to raczej nie wyszło tak kokieteryjnie, wydaje mi się, że naturalnie i sympatycznie. I on się więcej do mnie nie odezwał. I teraz nie wiem, o co chodzi...Czy a)faktycznie wydawąło mu się, że możemy się znać? Ale w takim wypadku po prostu by mi odpisał "Aha, no to przepraszam, z kimś Cię pomyliłem" i wyszłoby kulturalnie, czy B)chciał w taki sposób nawiązać ze mną znajomość, a ja to zepsułam... Ale czy zepsułam...??

Gość o bozeeeeee
a czego ty chcesz od niego?:o

szczerze?? to moim zdaniem chyba to zepsulaś albo facet poprostu sobie odpuścił i tyle...

Gość fffffffffffffggggggggggggggg
nasza klasa nie służy do nawiązywania znajomości :O

Gość dsfdgf
o lol... jakie problemy...

Gość sasankao8wp.pl
dokladnie wejdz sobie na ftka.pl i poszukaj sobie kolegow nowych,widocznie cie z kims pomylil

Gość Eh....... to proste
Napisz gościowi coś w kokieteryjnym stylu, bez obaw, jakby co zgonisz wszystko na niego, przecież zagadał pierwszy.

Gość może nie ma czasu
co dnia zaglądać na ten portal i jeszcze nie czytał twojej odpowiedzi??? brałaś to pod uwagę?