Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciunia tabletka

po cholere tabletki skoro wiekszość kobiet zabezpiecza sie dodatkowo

Polecane posty

Gość maciunia tabletka

tak jak w temacie ..tyle czytam o tabletkach anty i gdzie nie czytam tam pisze ze dodatkowo sie kobieta zabezpiecza.... po jaka cholere? po to biore tapsy abym nie musiała sie meczyc z gumką lub stosunkiem pzrerywanym to nie ma sensu..czy aż takie małe macie zaufanie do tabletek? a swoja droga to skoro taka panika to stosunek mimo tego ze w gumce powinien byc przerywany haha bo przeciez tez jest ryzyko zajścia.. myslałąm że jak będę brała tabletki to inne zabezpieczenie nie bedzie potrzebne..a dodam ze tabletki nie biore dla tego że panicznie boje się ciaży tylko dla komfortu współżycia co nie oznacza ze chce dziecko...nie nie chce ... co to znaczy prawidłowe branie tabletek? ja je biore codziennie o stałej porze czy to jest prawidłowe branie?????????? wkurzyłam sie na prawdę tymi tekstami .."zabezpieczam sie dodatkowo" zabezpieczam sie dodatkowo"" zabezpiecz sie dodatkowo" co to za przyjeność to mozna gumek uzywać skoro przy tapsach czeba sie dodatkowo zabezpieczać albo gumka i stosunek pzrerywany... to jakies chore ejst.... I tak sie zastanawiam czy te wszystkie statystyki które potwierdzają skuteczność tabletek nie są oszustwem..bo skoro wiekszość kobiet dodatkowo sie zabezpiecza ...to nie wiadomo tak na prawdę w jakim stopniu zabezpieczaja tapsyyy

Gość mnhgds
bo sie boja:P

Gość maciunia tabletka
jak sie boja to niech nie współżyją a nie takie zabezpieczanie sie warstwowe..gdyby sie dalo to pewnie oprócz tapsów jeszcze plastry anty by sobie przykleiły

Gość tez mnie to zawsze
zastanawialam... Ja jestem typem ryzykantki. Uzywam kalendarzyka, a w dni pldne stosunek przerywany :P Albo jestem bezplodna albo metoda sie sprawdza ;)

Gość maciunia tabletka
a swoja droga to jakies badania,ankieta pzreprowadzona na kobietach...typu" biore i nie zaszłam" jest guwno prawda bo kobiety sie dodatkowo zabezpieczaja biore tapsy od nie dawna i tyle sie naczytałam że mam dosyc ...

Gość odpowiedzi
najlepsze zabezpieczenie : tablety, kondon, skarpeta, przerywany i tylko w druga dziurę !!

Gość maciunia tabletka
a ja wychodze z zalożenia że skoro biore tapsy to jestem zabezpieczona i już i maja dzialać:D:D:D:D:D

Gość maciunia tabletka
odpowiedzi--hahah na to wychodzi......:D:D:D:D:D:D:D:

Gość to siksy tak robią
jak się dzieci biorą za seks to tak jest :-O przecież te co tylko prezerwatywy to nieraz jeszcze wymuszają stosunek przerywany w gumce :-d paranoja :-D

ja dopuki dopuszczalismy jeszcze jedno dziecko tez zabezpieczałam się sposobmi naturalnymi i jakoś nie wpadlismy- ale wiedzielismy , że jakbyco to nic żlego sie nie stanie teraz nie chcemy mieć wiecej potomstwa więc stosujemy tabsy- ale tylko tabsy

Gość maciunia tabletka
ja np. nie jestem siksą i skoro zdecydowałam sie na tapsy to maja działać

Gość to siksy tak robią
no, siksy to te co 5 metod na jeden raz stosują

Gość a choroby
weneryczne? może ich się boją?

Gość maciunia tabletka
ike---a czy jakoś specjalnie "czegoś przestrzegasz? bo sie tyle naczytałam kichła dodatkowe zabezp. katar dodatkowe zabezp. i takie tam ...

Gość to siksy tak robią
w kwestii formalnej taBsy, bo to pochodzi od taBletek :-)

Gość odpowiedzi
biore tylko tabsy od 7 lat i nic sie jeszcze nie stalo ?! o cholera ?! i co teraz ?! chyba jestem bezplodna ?! hehehe

Gość to siksy tak robią
jak choroby się boją to tylko prezerwatywa, więc po co się truć pigułami jak się spodziewamy aids czy kiły?

Gość maciunia tabletka
raczej o choroby nie chodzi bo to piszą kobietki które maja stałych partnerów.Ale tak mnie to wkurzyło że uspokoic się nie moge..to po jaka cholere ja je biorę? ciekawe dlaczego prezerwatywom tak ufaja? przeciez może pęknąć ...a jakos sie dodatkowo stosunkiem przerywanym nie zabezpieczają..czy to nie jakis mit? ,wymysł? kobiet....

Gość maciunia tabletka
tabsy...a czy nie mogę zostac przy tapsy?? bo ich tabsy chyba jakies trefne skoro sie muszą dodatkowo zabezpieczać moze moje taPsy będą skuteczniejsze:D:D:D:D:D:D:D::D

Gość to siksy tak robią
toz ci piszę, ze to wymysł 16-18 latek dzieci się biorą za seks i boją się, ze zajdą - panicznie się boją - tylko po co ten seks, skoro tak się boją :-O

Gość a choroby
stały partner też ni musi być czysty.

Gość to siksy tak robią
"przeciez może pęknąć ...a jakos sie dodatkowo stosunkiem przerywanym nie zabezpieczają.." ---->>> zabezpieczają się tak, poczytaj na forach - włos się jeży nagłowie pisz sobie jak chcesz - ja mam uczulenie na błędy ortograficzne ;-)

Gość maciunia tabletka
Ja tez sie boje ..tz. inaczej nie chce miec dziecka ale czemus musze zaufać a nie cyrki odstawiać ...i stosowac tyle metod ile pozycji:D:D:D:D:D:

Gość to siksy tak robią
a choroby, wiesz jakbym ja podejrzewała chorobę typu hiv, żółtaczka C, czy weneryczna u mojego stałego partnera to nie zmusiłby mnie do seksu nawet jakby cały wszedł do worka foliowego :-O

Gość maciunia tabletka
:D:D:D:D:D::DD:D:D:D:D:D:D:

no ja teraz mam zacząc brac tabletki od tego cyklu i tez sie lekko boję czy aby napewno zadzialają ale będe dobrej myśli:)))))

Gość kiedyś RER
ja to dopiero mam przerąbane: biorę tabletki na problemy dermatologiczne, poza tym w ogóle nie robię z nich użytku, ech :o

Gość maciunia tabletka
a gdyby tak zapodać temat"kto zabezpiecza sie tylko tabletkami" no bardzo ciekawa jestem odpowiedzi!!!

Gość a choroby
no ja też nie podejrzewałam a okazało się że był nosicielem HPV. Teraz żałuje.

Gość to siksy tak robią
to jeszcze przedział wiekowy powinni podawać ...