Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość citzen

CIĄŻA MNIE WYNISZCZYŁA

Polecane posty

Gość citzen

Po ciąży mam: -silny trądzik(leczę do już 3 rok u dermatologa-bezskutecznie) -przebarwienia, ślady(miałam kwasy, ale nie pomogły) -okropne rozstepy(przytyłam w ciązy tylko 10 kg, mam je chyba dziedziczne, bo mama też sporo miała) -zęby- zawsze miałam ładne, proste(w miare), w ciąży wszytsko się pogorszyło, na razie na aparat nie mam kasy, bo leczę inne rzeczy -i ogólnie wygląd, straciłam cały swój blask Hormony badałam i są ok Sorry, lae musiałam się wyżalić

Gość citzen
Oh zapomniałam: -jeszcze biust- kiedyś miałam duże, ładne jędrne piersi(rozmiar C),teraz ledwo B i do tego okropne

Gość SAE
przykro mi. ja mam za to 20 lat, mnóstwo rozstępów na pośladkach i okropny cellulit na nogach! malutki biust. mam krzywe zęby i nos. ty masz chociaż rodzine (tzw. męża-chyba i dziecko). ja nie mam żadnego faceta

Gość głupoty opowiadasz
Niby zeby po ciąży sa krzywe???????brednie Jestem po dwoch ciazach i uwazam,ze wygladam lepiej niz wczesniej,jedynie rozstepy mam,ale poza tym ok

Gość citzen
Mnie to spotkało- ogólnie wygląd zebów w czasie ciązy bardzo się pogorszył- i tak są krzywe, a przed ciążą miałam w miare proste. Nie jest to jakaś duża wada, jestem w trakcie odkładania kasy na aparat(takie niewidoczny). Ehh szkoda gadać...