Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie gosc

czy warto walczyc

Polecane posty

Gość fz
Acha i wiecie co mi napisała jak nie odpowiedziałem "to się jeb, nie to nie" tak tak, napisała "to się jeb". Cudowna istota :/

Gość fz
*j.eb

Gość taki sobie gosc
kurde chyba jednak bylo warto poejchalem ale nie dala mi ostateczniej odpowiedzi mowi ze musi sie zastanowic ja ja rozgryzlem i taki frajer z londynu do niej pisze co raz go widziala zeby pomyslala czy dobrze robi! ze na poczatku kazdego zwiazku jest kolorowo super itp itd ale czy wytrzymaja ze soba 4 lata? gdzie my juz mamy to za soba? gdzie najgorsze powoli mija? pzremilczała to ale wiem ze dalo jej to do myślenia aha w koncu u niej spałem tzn z nia ale nic nie teges bo nie chcialem sie spalic na poczatku"planu powrotu] tym bardzieje ze zgodzila sie ze mne jechac nad morze ;] wiec na pieszczotach sie zakonczyło bylismy na dyskotece buzi szmery bajery nie bylo zle za tydzien znowu do niej jade mam nadzieje ze zrozumie ze jakis ciec ktory siedzi w londynie nie jest dla niej i ze jest nim tylko zauroczona ale czas pokaze naraze idzie po mojej mysli warto ylo jechac

Gość taki sobie gosc
wiesz co ona jest alo zakochana albo zauroczona w takim typie co go raaz gora 2 razy widziala i teraz na necie ciagle pisze ale myslicie ze to moze im wypalic jezeli on pracuje w londynie?

Gość fz
Ja pierdole cięgle te same historie. Ona zrywa, niby wypalona miłość, pierdu pierdu, a na boczku inny gość :D Daruj sobie podchody do niej!!!! NIE pokazuj się, pisałem już.

Gość taki sobie gosc
bo to takie juz sa dziewczyny ;/

Gość Kinga śląsk
taki sobie gosc a ja rsdze walczyc, jedz jutro do niej, słuchaj jestem w takiej samej sytuacji, spławiam go, ale w głębi serca chce go zobaczyć, poczuć....brakuje mi go , ale ta cholerna duma....