Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Upadła anielica

Od jutra zaczynam głodówkę. Kto się przyłączy?

Polecane posty

Gość kompot_czeresniowy
hej dziewczyny ide do was tylko ze ja jetsem juz na 5 dniu glodowki chialabym 7 moze 10 wydaje sie ze juz polowa to teraz zleci tylko ze mnie korci zeby przerwac...upadla anielica powiedz jak wygladala twoja dieta warzywno owocowa i ile trwala:) bo chyba po glodowce sprobuje:)) trzymajcie sie!!!

Gość kompot_czeresniowy
na mnie dzialam takie cos ze mowie sobie tylko ten dzien wytrzymac a nie myslec ze 7 czy 10..:)

zawaliłam sprawe... wypiłam sok jabłkowy... no ale pisało że bez dodatku cukru więc chyba tak źle nie będzie :)

kompocie:) to moja dietka: Podstawą diety jest zupa spalająca tłuszcze; składniki: mały koncentrat pomidorowy, 3 szklanki wody, główka białej kapusty, 3 duże cebule, 1 seler naciowy, 1 por, 2 papryki. Przyprawy: sól, pieprz, curry, bazylia, papryka, pietruszka, sos sojowy. Warzywa poszatkować, zalać wodą i gotować 10 min. na ostrym ogniu. Następnie dodać koncentrat i gotować na małym ogniu do chwili, aż warzywa będą miękkie. Zupę można jeść bez ograniczeń, gdyż nie dostarcza energii. Wychodząc z domu na dłużej trzeba zaopatrzyć się w słoik, lub termos napełniony zupą by móc zajadać się nią do woli. Unikamy natomiast alkoholu, kawy i herbaty nie słodzimy, najlepsza do picia jest woda i maślanka. Jak powinien wyglądać tydzień z dietą cud? Dzień 1: Oprócz zupy, która jest podstawowym składnikiem menu, można jeść wszystkie owoce, za wyjątkiem bananów, najlepiej melony i arbuzy, gdyż mają bardzo mało kalorii. Pić można tylko świeżo wyciśnięte soki owocowe i niegazowaną wodę mineralną. Dzień 2: Tego dnia nie jemy żadnych owoców! Możemy za to jeść jarzyny, aż do uczucia sytości, a na kolację dozwolone są nawet trzy gotowane ziemniaki. Unikamy warzyw strączkowych jak groch, fasola i kukurydza. Cały czas głównym elementem diety jest nasza zupa. Dzień 3: Dziś powinny być już widoczne pierwsze efekty diety, oczywiście pod warunkiem, że ściśle jej przestrzegaliśmy. Nie wolno jeść ziemniaków i bananów. Jemy tylko jarzyny, owoce i zupę w dowolnej ilości. Dzień 4: W jadłospisie oprócz zupy możemy umieścić: owoce, maślankę i wodę. Dzień 5: Tego dnia zamiast owoców jemy warzywa i staramy się wypić przynajmniej 1,5 litra wody. Zupę jemy nie mniej niż jeden raz. Dzień 6: Odwrotnie jak poprzedniego dnia, zamiast warzyw jemy owoce i pijemy maślankę. Zupę jemy nie mniej niż jeden raz. Dzień 7: W ostatnim dniu tygodnia jemy warzywa w dowolnej ilości i pijemy świeżo wyciśnięte soki owocowe. Zupę jemy nie mniej niż jeden raz. Jeżeli sumiennie stosowaliśmy dietę, to nasza waga powinna się zmniejszyć od 4 do 8 kilogramów, ponadto towarzyszy nam świetne samopoczucie i mamy dużo więcej energii! działa... ale na tą zupke to po kilku dniach nie idzie patrzeć :D

Gość kompot_czeresniowy
schudlam jakies 4 kg po brzuchu najbardziej widac ale boje sie ze to tylko woda i szybko wroci

Gość kompot_czeresniowy
a w ile schudlas 10 kg bo chyba nie przez 7 dni:P

omg muszę się wam pochwalić!!:D weszłam na wagę przed chwilą... i jest kilo mniej! Boże jestem taka szczęśliwa xD a jak tam u was?

Gość głodnaaaa
Ja też zaczynam dzisiaj głodówke:) mam 164cm, 62 kg, chciałabym wywalczyć do 55kg... pozdrawiam

Gość głodnaaa
wytrzymałam dzisiejszy dzień, ale jutro będzie trudno- teściowa się buntuje ze nie chce jeść jej obiadków, mówi że się zagłodze itp....

Gość kompot_cz
hej kurcze blade wypadl mi wyjazd do rodziny i niestety zostalam uraczona salatka...cholera jasna pod koniec 6 dnia...ale glupio mi bylo powiedziec ze robi eglodowke niby same owoce ale niestety jutro czeka mni etez sniadanie bo zostaje na noc ale zjem jak najmniej i pociagne jeszcze do konca tygodnia ale jestem zla nooo....

Gość kompot_cz
a akurat rano minely mi wszystkie watpliwosci i moglbym ciagnac.. a jak wy sobi eradzicie?? metoda na gloda hehe

Jezu jak mnie w nocy brzuch bolał... normalnie spać nie mogłam no strasznie~!;/ w dodatku byłam sama w domu a w lodówka pełna żarcia... ale wytrzymałam!:D i jestem z siebie dumna;D Dzisiaj już trzeci dzień... Weszam przed chwilą na wagę i najpierw pokazała 61,8 a potem skoczyła do 62,1 ej co jest?! ja już sobie wyobrażałam że będzie z kilo mniej niż wczoraj a tu coś takiego;/ może dlatego że nie było mnie w domu dużo i nie miałam kiedy ćwiczyć;/ ale dzisiaj to nadrobię xD do kompota - jedna sałątka to chyba nie jest tak źle:) a śniadanie... no tu jest problem... xD powodzenia :D

chyba tu nikt nie zagląda.... czuję się jakbym pisała pamiętnik;/ ale cholera musze się wygadać bo tylko tu moge nawijać o głodówce... trzeci dzień i jestem baaaardzoooo głodna tak mnie sscie że nie idzie wytrzymać xD ale w sumie to to daje taką małą satysfakcję... że wytrzymałam już tyle xD piszcie coś dziewczyny :)

a ja siedze w pracy i skreca mnie z głodu.... wczorajszy wieczór też nie był łatwy- ukochany zrobił sobie jejecznice i jadł ją przy mnie w łóżku...a potem orzeszki... najgorsze jest to że mój brzuch zachowuje sie dziwnie- rano był nibby dość płaski jak na niego, a teraz wyglada jak u afrykańskiego dziecka które głoduje...okrąglutki... zastanawiam sie nad kupieniem ziołowych tabletek tonizujących...

głodnaa - ciesze sie że wytrzymałaś, kiedy on jadł jajecznicę... ja bym chyba nie wytrzymała :D może wyjdę na głupią :D, ale co to są te tabletki tonizujące?

ehhh coś dzisiaj śpiąca jestem;/ przeleżałam dwie godziny przed telewizorem... tyle czasu zmarnowałam;/ a teraz chyba pójdę spać bo normalnie nie mam na nic siły;/