Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziula25

Dwie kreski - MARZEC 2009

Polecane posty

Gość Oliczkaa
Hej dziewczyny, Brałam pigułki anty przez 5 lat. Nie biorę ich od 01.06.2008. Biorę kwas foliowy od miesiąca. Dostałam okres wczoraj 12 lipca (mój cykl bez brania tabletek na chwilę obecna to 40 dni). Kiedy teoretycznie mogę zajść w ciążę ? Bardzo chciałabym urodzić w kwietniu lub maju :)

jeszcze chwilkę i zgromadza się kolejne osóbki na marzec:) chciałabym żeby już był piątek..

Gość Oliczkaa
Dziewczyny możecie mi odpowiedzieć na moje wcześniejsze pytanie ? :) Czy wogóle waszym zdaniem mogę już próbować się starać o dzidziusia skoro przestałam brac tabletki anty 01.06.2008 ? Kwas biorę od miesiąca i szykuję się na maraton starankowy, tylko że ja mam różne cykle od 32 dni do 40 i cholera wie kiedy jest ten właściwy czas...

madziula ja kiedyś jeszcze byłam na jednym forum ale zamknęli mi topik bo stwierdzili ze jak każdy założy swój to będzie za dużo, a potem trafiłam na inny ale tam się nie bardzo udzielano i stwierdziłam że to za mało popularne jak dla mnie forum no i jestem na kafe:) kiedyś jak się odchudzłam to ciągle bywałam na forum dietkowym a teraz mnie interesuje tylko ciążowe:)

wiem ze jest topik marcówek, ale tam się dziewczyny już znają i trudno się wbić i dlatego wolę ten Oliczka trudno tak po prosteu na to odp, po pierwsze co do czekania o tabletkach anty są dwie teorie że można od razu i że trzeba czekać 3 miesiące, najlepiej zapytaj gina, ja nie stosowałam antykoncepcji więc nie bardzo pomogę a co do starań to owulacja jest mniej więcej 2 tygodnie przed spodziewanym okresem, więc jeśli masz regularny okres ok 40 dni to odlicz 14 w twedy próbuj, może spróbuj testów owulacyjnych, ale nie tych z allegro bo zawodzą tylko tych z apteki

Powiem ci ze mi zalezy na tym aby miec kogos z kim mozna pogadac doradzic sie i podzielic problemami i obawami Mnie narazie martwi moje pobolewanie brzucha jak na okres ale wczesniejsza kolezanka napisala ze tez tak ma i juz m ilepiej :)

ja już zmykam z neta bo trochę śpiąca jestem, jutro mam na 14 do pracy wię cna pewno będę na kafe rano dobrej nocki👄

Ja moze tez wpadne rano ale nie obiecuje bo ide zrobic badanie krwi. A ty nie kusi cie zeby zrobic test ciążowy z krwi ??

wiesz mnie czasem tez delikatnie pobolewa czasem , tak jakby zakuło ale mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze:) Madziula jakbyś chciała tak poza forum się skontaktować to w stopce jest mój mail wystarczy kliknąć na nicka

trochę tak ale ja się strasznie boję pobierania krwi i wogóle jestem przerażona że będę musiała to niedługo robić na razie czekam do piątku

na szczęście do pracy na popołudnie to się choć wyśpie:) choć nie cierpię że tak późno wracam do domku do jutra🖐️

Gość dziewczyny dołaczcie do topiku
marcówek 2009, bo nie może być tak, że są dwa takie topiki i moderator ten wasz i tak wykasuje

Ojej witam wszystkie marcówki :) Madziulka oto moje objawy: ból jak przed okresem, poranne mdłości (bez wymiotów), odrzuciło mnie od papierosów, ogólnie przeszkadzają mi bardziej niz kiedyś zapachy typu dym z papierosów itd. , bardzo poprawił mi się apetyt, jem duzo więcej! Chyba to wszystko. PS. Moderator nie wykasuje tego topiku bo topik ten ma inną nazwę, a poza tym to jak może wykasować topik na którym się udzielają osoby ??

Gość dziewczyny jest taka zasada
na kafe, że nie mogą istnieć dwa takie same topiki o tej samej tematyce przecież topik marcówek 2009 istnieje raptem od kilku dni wiec dołączcie tam i poznajcie sie z pozostałymi marcówkami:) przecież w większości siła:)

hej no ja mam nadzieję że nie wykasują tego topiku, no i co z tego ze jest inny na marzec, my wolimy ten i prosimy o nieusuwanie go:) Madziulka daj znać jak beta:) pewnie już będziesz miała potwierdzenie dzidziusia, ja czekam na razie

hejka ja chyba tez marcowka 2009:) test w 09.07 i 10.07 pozytywne:) dzis bylam na beta HCG a po 17 wniki czekam z niecierpliwoscia mnie tez pobolewa czasem brzuszek jak na @ ale wydaje mi sie,ze to wszystko sobie wymyslilam:O 24.07 mam wizyte u gina i moze zobacze swoja fasolke:) a na tamten topik nie zagladam bo udzielaja sie tam raz na dzien

dziubassek to gratuluje dzidziusia:) ja też jeszcze pewności nie mam no ale chyba nie może być inaczej:)

Gość kitkax
ja robiłam test wczoraj i 2 kreseczki:):):):):) !!!!!!!!!!!!! okresu brak od 5 dni:D w tym tyg wizyta u gin :) gratuluje wszystkim szczesliwym przyszlym mamusiom:)

Gość kitkax
staralismy sie od 2 miesiecy a po slubie sie udało od razu- ost miesaiczka byla 11 czerwca to w ktorym moge byc tyg? Ja sie teraz bardzo o siebie boje bo to pierwsze dzidzi, tyle naczytalam sie ze do 8 tyg nie ma sie co cieszyc bo jest wiele poronien i sie bardzo tego boje Mam bole w dole brzucha i takie delikatne jajnikow Pracuje 8h dziennie przy kompie na monitorze lcd, ale kolezanka na zwyklym tym starym i jest on zwrocony na mnie- czy moge przez to miec skrocone godziny pracy? hmmmm Cieszmy sie tym szczególnym blogoslawienstwem:)