Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziula25

Dwie kreski - MARZEC 2009

Polecane posty

Madziula trzebva na czczo i zaplacilam 30zł fajne jest to,ze wyniki sa tego samego dnia niestety TSH trczycowe mam za wysokie i trzeba cos z tym zrobic natychmiast Aga no ja tez mialam czeste zapalenia pochwy ale w iazy to juz w ogole pewnie sie przypaleta:O dzis ide na 12 do gina

Cześć dziewczyny :) Mnie czasem boli brzuch tak jak na okres i to jak zaboli to tak porządnie tym sie martwię. Ja idę do gina jutro nie umiem sie doczekać normalnie!! Dziubasek odezwij sie odrazu jak przyjdziesz!

Gość kitkax
ja sie zapisałam do gina na piątek:) przeciez nie wytrzymam do początku sierphnia!!!! a tak to mi moze powie co i jak no i chyba potwierdzi juz ta ciaze bo w sumie ost okres 11 czerwiec, niby 5 tydzien jest ale 3 tydzien od zaplodnienia- a licy sie ten od zaplodnienia????

kitkax ja miałam ostatni okres 8 czerwca a kolejny miałam dostać 5 lipca także mniej więcej ten sam czas :) Ja idę jutro i mam nadzieje ze już coś zobaczę :) A liczy się z tego co wyczytałam na necie od ostatniej miesiączki..

Gość kitkax
Madziula to pisz jak sie tylko dowiesz bo do piatku ciezko mi ebdzie wytrzymac:)

hej już załatwiłam wszystko. juz nie moge sie doczekac jutrzejszej wizyty u lekarza. od kolku dni wiem tez że moja przyjaciółka tez będzie miec dzidziusia tak jak my w marcu, dzis była u gina i widziała swoje maleństwo moze i ja jutro zobaczę

madziula bylam u gina dostalam globulki na zapalenie i masc, gin powiedzial,ze mam przyjsc za 2 tyg to napewno cos bedzie widac ale ide do innego za tydzien mam nadzieje,ze bede widziala serduszko to bedzie koniec 6tyg musze tez isc jak najszybciej do endokrynologa i zwiekszyc dawke leku

ja mam termin na koniec lutego strasznie sie ciesze chociaz leze w łózku z powodu plamienia martwie sie bardzo.Miałam robione usg i widziałam swoja kropeczke.buziaczki

a kiedy bylas na usg? tzn ktory tc? ja mam wizyte na 24.07 to bedzie ostatni dzien 6 tc myslisz,ze bedzie juz co widac?

Gość mama...chlopca
czesc dziewczyny , myslalam ze do was dolacze ale niestety dwa dni temu stracilam moja marcowa kropeczke, mam ja juz tylko na zdjeciu,zycze wam powodzenia, spokojnych ciaz i lekkiego porodu :) a my poczekamy na kolejne dzieciatko :)

hej dziubassek czyli nie zobaczyłaś nic czy nie robiono ci wogóle usg?? ja też ide w piątek i chcialabym mieć już pewność czy to dzidziuś mnie wczoraj nie było bo mam 2 zmianę, niestety muszę chodzić do pracy:O mama...chłopca przykro mi:( na pewno doczekasz się jeszcze cudnego dzieciaczka, powodzenia

Aga nie robil w ogole mi usg powiedzial,ze nic nie bedzie jeszcze widac i nie bedzie mnie meczyl narazie ale i tak ide do innego gina z atydz takze licze ,ze tym razem zrobi. Mama chłopca przykro mi:((((((((((

Gość kitkax
przyklro mi mamo chłopca, napewno nadejdzie jeszcze TEN UPRAGNIONY DZIEN dziubasku, czyli u mnie tez nic nie bedzie widac jak pojde w piatek:( ale po 21 dniach juz jest puls wiec cos powinno byc widac, dziwny ten twoj lekarz

ja poszlam do niego z zapaleniem pochwy zreszta wczoraj byl 4tydz5dzien wiec za wczesnie na usg za tydz koncze 6 tc wiec musi juz cos byczreszta mam inna ginke polecona przez ciotke co taka cisza?

ja idę w piątek i to będzie koniec 6 tyg więc może coś będzie widać i się dowiem:) już nie moge się doczekać.. Madziulka ty dziś idziesz??? napisz koniecznie jak było

Cześć Dziewczyny :) mamo chlopca strasznie mi przykro 🌼 Ide dziś do lekarza na 16.00 mam wielka ogromną nadzieje ze coś zobacze, że moja mała fasolka sie pokaże :) No i mam nadzieje ze dostane L4 bo naprawde nie czuje sie na silach do pracy tym bardziej ze mam nocki w tym tygodniu!!

Madziula wiem co znaczą nocki ja miałam w tamtym tygodniu, zresztą dla mnie każda zmiana jest okropna bo na żadnej się nie wysypiam:O trzymam kciuki zeby coś było widać:)

Gość blanka1977
witam , ja tez marcowa, jutro zaczynam 8 tc, a wczoraj na usg widziałam malenswo i ma całe 8 mm, jak narazie wszysko dobrze i mam nadzieję ze tak bedzie dalej z dzidzią bo ja mam ciągle nudności i zasem brzuch mnie boli, a spać to bym mogła całe dnie i noce :)

macie jakies mdlosci? ja koncze 5tc ale narazie nic podobno ok 6-7tc zaczynaja sie... dajcie znac jak tam po lekarzach:) ja chyba tez pujde na L4 od 25.07 to bedzie 7tc nie myslicie,ze to za wczesnie?

Dziewczyny ja jestem po pierwszym usg Zobaczyłam czarna kropkę :) Z okresu wynika ze 5 tydzień i 3 dni Z usg że 4 tydzień i 5 dni Ma 75 mm. Martwię się oczywiście bo pan doktor powiedział ze mały ten pęcherzyk ale na pocieszenie że na pewno nie pusty i że jest dobrze! Przybliżony termin porodu 15 marzec, mam już założoną kartę ciąży. Następna wizyta 31 lipca.

Madziula czyli dzis masz tydz i 3 dzien i jzu widzialas pecherzyk:) to ja ide za tydzien i bedzie rowno 7tc sie zaczynal

Madziula ciaże się liczy od ostatniej miesiączki wiec ty jesteś w trakcie 6 tyg, gratuluję kropeczki:) ale ona raczej nie ma 75 mm bo to jest całe 7,5 cm coś pomyliłaś, na tyle musisz sporo poczekać mam nadzieję że ja w piątek też się coś dowiem powiem wam ze praca mnie strasznie męczy, nogi mnie bolą, ręce, plecy, czasem brzuszek pobolewa, no i stres i 8 godzin w pośpiechu poszłabym chętnie na zwolnienie ale za 2 tyg mam urlop za który mamy wypłacane wczasy pod gruszą i jesli będę na l4 to mi każą zwrócić te pieniądze które nam przelali wcześniej, więc musze do urlopu pracować zresztą mam ciążę jeszcze nie potwierdzoną:O