Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziula25

Dwie kreski - MARZEC 2009

Polecane posty

napewno nie 7,5 centymetra, bo urodziłby się gigant:) nasze maleństwa sa malutkie ale poczekajmy zaraz będą większe:) pozdrawiam miłego dnia

Aga ja pisałam to co mam na wydruku z usg i co mi mówił lekarz. Więc: -jak wynika z ostatniejmiesiączki jestem w 5 tygodniu i 3 dniu -jak wynikia z usg to jestem w 4 tygodniu i 5 dniu Kropek ma 0,75cm czyli 75 mm! Termin z okresu na 15 marca a z usg na 20 marca! :) Mam do zrobienia mnostwo badań. I zaleconyu tylko folik!!

Madziulka strasznie ci zazdroszczę że już wszystko wiesz :) mnie dziś od rana bolała bardzo głowa teraz na szczęście trochę przeszło bo w pracy bym się wykończyła:O ale noga boli mnie koszmarnie, całe przedpołudnie przeleżałam, bo ja mam pracę stojącą i nogi cierpią okropnie:( do tego nie wiem jaie maści mogę używać na nogi ale jutro o to zapytam

Madziulqa to znaczy,ze twoj kropek ma 0,75mm :) to prawie centymetr:) GRATULUJE!! ja bede szla do ginki w 6tyg i 6 dniu Aga powodzenia jutro! ja do czwartku sie nie moge doczekac powiem ci,ze w pracy siedze taka zmeczona i spiaca, czuje napiecie w podbrzuszu,sciskaja mnie spodnie w ogole najlepiej bym kupila sobie jeansy ciazowe bo ten material na brzuszek nic by mi nie uciskal a tak to gniecie mnie i bardziej brzuch boli ja tez czekam do urlopu bo bede miala gruszki jeszcze 2 tyg musze wytrzymac i po urlopie chyba juz nie wracam TO MOJ BRZUSZEK TYDZIEN TEMU: http://dziubassek.fotosik.pl/albumy/467202.html

ja mam teraz tak w pracy koszmarnie że najchętniej bym już tam nie poszła, no ale mamy już wypłaconą kasę za wczasy więc nie mogę być wtedy na l4 tylko na urlopie, ale jesli ciąża się potwierdzi to po urlopie nie wrcam!! nienawidzę tej roboty!! trzymajcie kciuki za wizytę, oby potwierdził dzidzię, bo się załamię inaczej:(

Gość sylwka33
cześć dziewczyny,od tygodnia przeglądam to forum ale dopiero dzisiaj zdecydowałam też się tym podzielić. Moja kropka ma 17 mm, 8 tydzień i urodzi się na początku marca :).Czekam niecierpliwie :)

Gość kokocz
cześć dziewczyny! Dzis byłam u ginekologa jestem w 6 tygodniu ciąży, termin mam na 18 marca :) ale nie mialam jeszcze robionego usg...

Gość pontifex
Witam pzyszle mamuski! Ja prawdopodobnie poczatek marca, cos kolo 10 ;] Pechezyk ciazowy wygladal na jakies 6 tyg. A ze ciazy nie planowalismy to nawet nie potrafilam powiedziec kiedy mialam ostatnia miesiaczke. Jejku ale sie ciesze!

Gość dorka25
hej madziula ja dzis też robiłam drugi test i miałam też dwie kreseczki bylam u gina mam termin na marzec tak jak ty i tez staralam sie póltora roku pozdrowionka dla ciebie

Gość włochy
cześć wszystkim, jestem pierwszy raz tutaj. Mam stwierdzona ciążę, termin porodu na 22 marca 2009 ale sama obliczyłam z netu. Wczoraj bylismy pierwszy raz u gina. Miałam USG i stwierdził że dziecko jest słabe bo serduszko bije o połowę powoli a powinno 160 uderzeń/min. Mamy czekać na samoistne poronienie. Nie moge zrozumieć jak tak szybko można stwierdzić nieprawidłowości w sercu skoro dopiero zaczęłam 5 tydzień ciąży od zapłodnienia. To raptem 31 dzień a serce rzekomo zaczyna bić po 22 dniach i to najpierw wolniej. Czy któras ma jakieś informacje na ten prawidłowych parametrów bicia serca maleństwa? Prosze o pomoc