Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stoje nad przepascia

dobry psychiatra w warszawie

Polecane posty

witajcie mam taki problem mam 29lat od jakiś 3 lat zupełnie się nie moge pozbierac. Codziennie od 2 miesiecy myśle o samobójstwie widze swój pogrzeb widze jak to robie jak podcinam sobie żyły jak uderzam w samochod jadący z na przeciwka jak strzelam sobie w głowe z pistoletu.... nie moge pozbyc sie mysli negatywnych nie potrafie każdy kto chce mi pomóc tylko pogarsza moją sytuacje tekstami w stylu wyluzuj bedzie dobrze wez sie w garsc mam tego dosyc chce zaczac znowu normalnie życ poczuc cos jestem juz tym tak przytłoczony ze zostałem całkowicie sam ze soba. Prosze doradzcie mi jakiegos specjaliste w miare niedrogiego w Warszawie bede bardzo wdzieczny bo czuje ze moze sie stac cos okropnego

Gość Może dr. Kowalewska
Dr. Kowalewska przychodnia ordynatorsko-profesorska przy ul. Waliców. Starsza, ale bardzo doświadczona. Mi bardzo pomogła 9polecił mi ją znajomy , też bardzo ją chwalił. Płaci się stałą opłatę za wizytę w przychodni (spółdzielnia lekarska)

a ile sie placi ?

Gość werdena argua
polecam także nie tylko psychiatrę ale i dobrego psychoterapeutę. Bo leki to tylko "zaleczanie" a prawdziwa przyczyna tkwi w głowie.

Gość nie panuje nad myslami
naprawde dobry jest ten lekarz?