Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula86

Oczekujace dziecka i braku -JEST KTOS TAKI?

Polecane posty

Achaja gdybym miała wybierać z tych trzech to też bym wybrała tą pierwszą, aczkolwiek nie wiem czy będzie którakolwiek z nich pasowała do eleganckiego płaszcza.

Zauważyłyście dziewczyny, że znowu zostałyśmy same na topiku - chyba muszę znowu kogoś zwerbować :P Może tym razem na dłużej. Coś mi się wydaje, że Ulysses się chyba nie udało, bo inaczej by dała znać :o

Taż mi się tak wydaje. :( Szkoda Ja zaraz zmykam, idę na to wyczekane USG już bym tam chciała być :) Miłego dnia wam życzę i do jutra 🖐️

Sylvia to powodzenia i koniecznie daj znać jak bylo a jestem pewna ze bedzie super:) Ja wczoraj nie mogłam sie napatrzeć:D Achaja no cóż jakoś nikt nie chce do nas dołączyc na dłużej..... a fajnie by bylo jakby tu z 5 nowych staraczek zawitalo:). Jeszcze 1.5 godz i do domu- nareszcie, jutro piątek mi szybko zleci bo rano ide na badania i do tego mam badanie z glukozą więc posiedze tam jakies 1.5 godz, więc do pracy przyjde poźniej, do tego koniec miesiaca wiec bedzie co robic:) I znów doczekamy sie weekendu:D

Ja się melduję :) Byłam wczoraj na tym USG i maluch rozwija się prawidłowo, no i najważniejsze dowiedziałam się, że na 100% będzie chłopak :)

Dzień dobry Super Sylvia, że wszystko ok ;) Zdjęcia jak zawsze obejrzę po pracy, bo teraz nie mogę.

Hej Ja własnie dotarłam do pracy bo bylam dzisiaj robic badania. Sylvia gratuluje synka:D Widze, że same chłopaczki na naszym topiku sie urodzą jak narazie:) zaraz obejrzę zdjęcia Twojego malucha.

Badani ok:) Nie powiem, zeby glukoza była smaczna ale tez nie tak ohydnba zeby nie dało rade tego wypic. Slodkie strasznie, ale wziełam to na 3 wielkie łyki i z głowy:)

Sylvia - dopisuję Ci chłopaka do Naszej chłopakowej tabelki ;) A tak na marginesie to chyba by już wypadało tam jakieś imiona powpisywać :P STARAJĄCE SIĘ: Nick........|.Data @...|Test....|CyklStarań.|..Miasto....|..Wiek...|Dziecko ________________________________________________________ _____ Ulysses.....|.21.02.....24/25.02.....1.....woj. mazowieckie....20 Aszti.......|.01.03.......08.03.......9........ Warszawa .........32 achaja82..|.05.03.......08.03.......7........Trójmiasto. ........26 Ptakowa...|.....?...........?...........17.......ok.Kłod zka. .......26 Eddi29.....|.....?............?...........6........śląsk ie . ...........27 ZACIĄŻONE: Nick......|..Wiek..|..TC..|...Data Porodu...|Płeć......|..Miasto......|...Dzieci ________________________________________________________ ___ Dominikap...27....!...12..I...14.04.2009.....I.......... .| .lubuskie. ...I....1.... Tulipanek....28....I...22..I....26.05.2009....I ...........|małopolska...I....-.... nicola81.....27....|...24..|...10.06.2009....|chłopak... |górny śląsk..|..Maks 5l. Dianak.......26....I...20...I...11.06.2009....|chłopak.. | warszawa....|.......... Loona_84....24....|..22...|...30.06.2009...|chlopak... | dolny śląsk..|....-...... Sylvia25...|.25.....I..20...I....16.07.2009...Ichłopak...|Kraków.......I........... J_A_N_A.....25....|...17...|...15.07.2009?...|.......... . | Zielona Góra|.Justysia 2l kasza83......25....|...?...|....21.07.2009?..|.......... .|.łódź..........|.... LUŚKA28...|.28.....I..9....I....23.09.2009...I.......... ..I..opolskie.... I..syn 2lata GOŚCIE: ________________________________________________________ ___ kasiula86.. Poznań........22 marta84....Poznań .......24 MajkaMB1...Rzeszów.....28 zabcia86....kuj-pom......23 Edusia83....Kraków.......25

Wiecie co ? Tak właśnie zauważyłam, że z dziewczyn, które są w pierwszej tabelce to tylko ja jestem od samego początku ... Wszystkie dziewczyny, albo zaciążyły albo zrezygnowały ze starań :( No jeszcze Ptakowa prawie od początku... Ciekawe co tam u niej ...

z tego co pamiętam to miała się przeprowadzić i nie miec dostępu do internetu....ciekawe co u niej... Oj jak fajnie jeszcze tylko 1.5 godz i weekend. Nareszcie:)

No po prostu kurwa świetnie ! Zaczełam plamić i pewnie zaraz @ przylezie, a to dopiero 23dc i jeszcze nawet Duphastonu nie przestałam brać, a miała przyleźć dopiero po odstawieniu ! Zawsze się coś musi spierdolić :o

Achaja a klnij sobie ile chcesz:) ja przeklinam na porzadku dziennym, na forum sie staram brzydko nie mówic, także przeklinanie mi nie przeszkadza:P A to plamienie...hmmm ciekawe o co w tym chodzi, raz cykl kosmicznie drugi a raz króciutki i do tego @ miala przyjsc po odstawieniu. Ja nie jestem obcykana w tych sprawach, ale poradziła bym sie gina na twoim miejscu i zapytała co on o tym myśli.

Narazie tylko plamię więc się wstrzymam, bo chyba można przy tym leku plamić. Jak @ naprawdę przylezie to do niego zadzwonie.

Daj znać jak bedziesz cos wiedzieć. Ja uciekam do domu:) Gdybym się nie odezwała poźniej to miłego weekendu!

STARAJĄCE SIĘ: Nick........|.Data @...|Test....|CyklStarań.|..Miasto....|..Wiek...|Dziecko ________________________________________________________ _____ Ulysses.....|.21.02.....24/25.02.....1.....woj. mazowieckie....20 Aszti.......|.01.03.......08.03.......9........ Warszawa .........32 achaja82..|.05.03.......08.03.......7........Trójmiasto. ........26 Ptakowa...|.....?...........?...........17.......ok.Kłod zka. .......26 Eddi29.....|.....?............?...........6........śląsk ie . ...........27 ZACIĄŻONE: Nick......|..Wiek..|..TC..|...Data Porodu...|Płeć......|..Miasto......|...Dzieci ________________________________________________________ ___ Dominikap...27....!...12..I...14.04.2009.....I.......... .| .lubuskie. ...I....1.... Tulipanek....28....I...22..I....26.05.2009....I ...........|małopolska...I....-.... nicola81.....27....|...24..|...10.06.2009....|chłopak... |górny śląsk..|..Maks 5l. Dianak.......26....I...20...I...11.06.2009....|chłopak.. | warszawa....|.......... Loona_84....24....|..22...|...30.06.2009...|chlopak... | dolny śląsk..|....-...... Sylvia25...|.25.....I..20...I....16.07.2009...Ichłopak.. .|Kraków.......I........... J_A_N_A.....25....|...20...|...15.07.2009?...|.......... . | Zielona Góra|.Justysia 2l kasza83......25....|...?...|....21.07.2009?..|.......... .|.łódź..........|.... LUŚKA28...|.28.....I..9....I....23.09.2009...I.......... ..I..opolskie.... I..syn 2lata GOŚCIE: ________________________________________________________ ___ kasiula86.. Poznań........22 marta84....Poznań .......24 MajkaMB1...Rzeszów.....28 zabcia86....kuj-pom......23 Edusia83....Kraków.......25

Dzień dobry :) Mąż poszedł do pracy, a ja sama spać nie mogę :O @ chyba jednak poczeka do właściwego terminu - plamienia ustały.

JANA - jak już zaglądasz to mogłabyś chociaż kilka słów napisać, co u Ciebie słychać a nie tylko tak cichaczem tabelkę zmieniasz :P

hej Ja juz po sniadaniu, teraz przydałoby się chatę posprzątac. Kończę kawę i biorę się za sprzątanie.

Cześć, A mi się jeszcze nie udało nic zjeść :) Idę się wykąpać, a potem śniadanko ;)

No, ja już czyściutka i najedzona ;) Posprzątałam kuchnię, wstawiłam zmywarkę a teraz spadam na Kurs Prawa Jazdy - kurdę, jeszcze tylko trzy zajęcia z teorii i będę jazdy zaczynać, a ja nigdy za kółkiem nie siedziałam i boje się jak cholera ;o

Achaja powodzenia na kursie:) Ja juz posprzątałam całą chate:) szybko mi poszlo. Teraz jem lody:P

cześć dziewczyny to nie prawda że został was kilka ja was śledzę cały czs ale niekiedy to nie mam czasu na kompie siedzieć coś na naszym topiku same chłopaki a podobno w chłopa trudniej strzelić co tam dziewczyny u was słychać piszcie coś

Ej dziewczyny pobudka !! Mamy poniedziałek, do pracy :P Nicola - fajnie, że jesteś z nami chociaż \"duchowo\" ale odzywaj się do nas częściej ;)