a kalina 0 Napisano Lipiec 16, 2008 impreza alkoholowa....za duzo piwa.ja i On lądujemy w łózku.rano sie budzę.to dzien przed owulacją... jezeli będę w ciązy?stosunek do końca?nie praktykuje srodkow wczesnoporonnych.On krzyczal wczoraj ze sama mu zdjelam gumke,ale ja naprawde nic nie pamietam.Powiedzial jezeli bede to mam USUNĄC. USUNIESZ USUNIESZ USUNIESZ wrócił do swojej bylej dziewczyny.panikuje. jestesmy dorosli, po studiach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
achaja82 0 Napisano Lipiec 16, 2008 Jeżeli okaże się, że jesteś to będziesz z tego powodu bardzo szczęśliwa i nie pozwolisz aby ktokolwiek Ci mówił co masz robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a kalina 0 Napisano Lipiec 16, 2008 bede.ale nie sądzilam,ze mozna byc takim skurwysynem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misio82 Napisano Lipiec 16, 2008 Kolejna głupia picz.Najpierw chleje piwsko bez umiaru, a potem jest w niechcianej ciąży i szuka pocieszenia na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a kalina 0 Napisano Lipiec 16, 2008 kolejny palant... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misio82 Napisano Lipiec 16, 2008 Wole byc palantem niż głuptasem jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helloagatka 0 Napisano Lipiec 16, 2008 kazdy facet mądry.... tak jak ty bys s ie nigdy nei upil i poszedl do łozka.... tylko z e ty nigdy sie bedziesz musial przezywac niechcianej ciazy cwaniaku... nie masz tu nic do powiedzenia...kalina nie martw sie :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a kalina 0 Napisano Lipiec 16, 2008 typ męski...jeden mnie juz na aborcje wysyla.a drugi wyzywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a kalina 0 Napisano Lipiec 16, 2008 nawet sie nie dowiedzialam ze jestem w ciazy,a juz slucham.i co ciekawe,kiedys mi sie podoba.ldopiero widze,jaki jest.:.zwinal zagle i sie nie odzywa.panikuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*campini* 0 Napisano Lipiec 16, 2008 no to nim się nie przejmuj:D jak juz sobie spokojnie urodzisz, to złożysz sprawę o ustalenie ojcostwa i alimenty:) zdrowego malucha zycze:) no i zebys znalazła dla niego jakiegoś wartościowego człowieka na ojca a nie takiego popaprańca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misio82 Napisano Lipiec 16, 2008 Ja nie pije w ogóle alkoholu.Jestem abstynentem.Ale i tak bym zawsze zachowywał umiar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a kalina 0 Napisano Lipiec 16, 2008 to nie pij.wystarczy ze nosisz penisa w spodniach,jedna chwala.po tym co wczoraj uslyszalam,to mi wlosy deba stanely Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*campini* 0 Napisano Lipiec 16, 2008 a co ty sie baranami przejmujesz?? z resztą nie ty sama ponosisz za to odpowiedzialnosć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a kalina 0 Napisano Lipiec 16, 2008 co zrobic?pytam czarnych nickow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krutch 0 Napisano Lipiec 16, 2008 po co ci dziecko z takin kolesiem? najpierw sie mysli a potem robi :D usun usun usnun {czesc] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flyaway 0 Napisano Lipiec 16, 2008 a to troche nie twoja sprawa. i nikt ci nie kaze jej oceniac. a juz na pewno nie wyzywac. popatrz na siebie i bledy ktore ty popelnilas/les a potem sie wypowiadaj- co za ludzie no nie moge.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia23niemcy Napisano Lipiec 16, 2008 nie przejmuj sie wiekszosc tutaj ciebie skrytykuje nie sadze zebys byla dziwka ,jestes normalna dziewczyna kazdemu moglo sie zdarzyc mam kilka kolezanek super porzadne z dobrego domu dobre uczennice i kazda ma indycent z piciem ale przy nich zawsze byl ktos kto nie doposcil do tego zeby sie przespaly z kims a tobie tego kogos brakowalo i stalo sie jak sie stalo.mialas plodne dni? wal tego faceta jest podly zawsze wroci do niego to zlo ktore ci wyrzadzil lepiej ze wiesz jaki on jest niz gdyby byl twoim mezem .moze nie bedziesz w ciazy trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juhu Napisano Lipiec 16, 2008 nie wiadomo czy jesteś w ciąży. Wbrew pozorom nie tak łatwo w nią zajść, wiec na razie wyluzuj i nie stresuj się. Będziesz się martwić później, o ile oczywiście faktycznie jesteś w ciąży. Trzymam kciuki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a kalina 0 Napisano Lipiec 16, 2008 nie tak latwo.ale tez moze byc roznie.wlasnie wtedy gdy si nie chce:( wiecie ja nie chce,ale sluchac tekstow o aborcji jest przykro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a kalina 0 Napisano Lipiec 16, 2008 tak poza tym,to kazdy z was ma zaliczony las i kolesia ,albo impreze z kolesiem.malo teraz są ludzie inni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najedzona_juz Napisano Lipiec 16, 2008 hej, nie zwracaj uwagi na te debilne i obrażające cie opinie. a oni to pewnie z kółka różańcowego są. trudno. jesli stanie sie tak, że jestes w ciązy, sama musisz sobie odpowiedziec na pytanie czy chcesz tego dziecka, czy nie. czuje intuicyjnie, że jednak nie usuniesz. na pewno tego nie zrobisz. trzymaj sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a kalina 0 Napisano Lipiec 16, 2008 a ja czuje ze moj organizm reaguje inaczej.nie wkrecam sobie ciazy.juz kiedys mialam panikę,ale wiem,ze jest inaczej.nigdy nie robilam tego w owulacje...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia23niemcy Napisano Lipiec 16, 2008 no ja nie mam takich rzeczy zaliczonych hehe moim pierwszym byl moj maz nigdy nie pilam tak duzo zeby nie wiedziec co robie ale ja ciebie nie potepiam bardziej tego chlopaka bo jesli on byl trzezwy lub pil mniej niz ty to cie wykorzystal a moze on ci cos dosypal do picia jak kompeltnie nic nei pamietasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia23niemcy Napisano Lipiec 16, 2008 zrob test lub idz na badanie krwi w szpitalu bedziesz miec pewnosc i sie nie bedziesz zadreczac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a kalina 0 Napisano Lipiec 16, 2008 tak dosypal 5 dębowych piw.a potem rano majtki na żyrandolu wisiały.dobrze,ze wszyscy poszli i tego nie widzieli.ale zaczynam lapac cykora.bo to nie zwykly chlopak,tylko jakis dupek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oligofreno-ja Napisano Lipiec 16, 2008 hej ;) nie przejmuj sie tymi opiniami... kazdemu moze sie zdarzyc to !!! nawet tym z kolka rozancowego ;D wiem to po sobie ;D alkohol i strata kontroli... ja nie bylam w ciazy i ty tez nie musisz ;) ja bym test zrobila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a kalina 0 Napisano Lipiec 16, 2008 za tydzien :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
in-flagranti 0 Napisano Lipiec 16, 2008 up up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
in-flagranti 0 Napisano Lipiec 16, 2008 :(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach