Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifififf

czy aby zdobyc faceta trzeba go najpierw totalnie olac?

Polecane posty

Gość fifififf

tzn nie okazaywac zainteresowania

Gość Ewelina_91
jak ty olejesz faceta to on oleje ciebie i po sprawie:))

Gość w większości przypadków
niestety tak. facet jest rasowym samcem i jak na samca przystało lubi zdobywać samicę. ale to zależy bo czasem są samce bez jaj i wtedy trzeba im troche pomóc. a jaki jest twoj wymarzony samiec, ktorego chcesz zdobyc? ma jaja czy nie ma?

trzeba go przede wszystkim czymś w sobie ZAINTRYGOWAĆ, żeby go wenętrznie do Ciebie ciągło nawet, jeśli z jakiegoś powodu tego nie chce. Jeśli umiesz to zrobić, olewając go, to może być :P

Gość kobitka80
oni są mysliwymi więc lubią zdobywać,co to za zdobycz która sama włazi w jego sieć

tylko czy olewanie to dobra metoda ?? ja bym się zniechęcił poprostu nie ta to inna :P

Gość fifififf
a jaki jest twoj wymarzony samiec, ktorego chcesz zdobyc? ma jaja czy nie ma? ---> ten moj obiekt jest "bez jaj":(:(:(

tak cremie, tak. a ja to mysle ze ty czekasz cierpliwie na ta ktora wlasnie cie olewa. czytam twoje wpisy od poczatku i stwierdzilam ze inteligentny z ciebie facet. ale ja jestem tyci inteligentniejsza;)

nawet jeŚLI przyjąć tę teoriĘ "zdobywcy" - to owszem, lubią zdobywać, ale taką, która im ewentualnie "umyka", "przecieka przez palce", a nie olewa. Widzicie różnicę między UMYKA a OLEWA????!!!!

jesli to nowy facet to delikatna olewka niezaszkodzi wraz z pozostawieniem małej furtki, a jesli to jest były, totalna olewka moze tylko zaszkodzic i upewnic ze powinien sobie znaleźć inna panne

to musisz mu pomóc troche. bo sam to nie da rady. samce bez jaj sa najgorsi. rasowi pantoflarze. ale jesli tobie to odpowiada to ok. nic mi do tego;)

Gość gosiak90
tak... z tym olewaniem to chyba prawda...też zależy na kogo się trafi... ale ja teraz jestem po uszy zakochana w kolesiu któremu wiem, że też się podobam...ale jakiś dziwny dzisiaj jest...wczoraj pisał mi takie śmiałe teksty, że prawie fiknęłam...:D ale chyba zauważył ze bardzo mi na nim zalezy bo dzisiaj cos mnie unika;/ takze w tym olewaniu cos jest ...nie daj mu odczuć, że Ci na nim zależy bo niektórych to płoszy...:/ nie wiem dlaczego...faceci sa po prostu dziwni:P

ha ha ha wcale że nie. jesli to były to zwłaszcza olewka pomoze. przecież to dziala w obie strony. to co sprawia bol kobiecie sprawia też męzczyźnie. zachowanie rzecz jasna a nie pchanie;)

Gość kobitka80
ja nie pisałam o olewaniu,ponieważ sama bym sie zraziła.Kobieta powinna być troche "niedostępna" a nie tak od razu wszystko podać na tacy

cremie----> dostajesz ją, ona znika. pojawia sie kiedy zatesknisz. bawi sie toba. daje nadziej. rozpala i rozkochuje znow w sobie. i znika. eh. kobiety to najchytrzejsze istoty na ziemi. wszystko zrobia zeby dostac tego ktorego chca;)

Gość Ja wiem że gdy facet
olewa kobiete to ona bardziej ma na niego ochotę ale jak laska oleje faceta to on sobie pojdzie w siną dal

w tym sęk - "niedostępna" nie jest synonimem "olewająca" naprawdę, nie dziwię się, że tyle kobiet tak narzeka na facetów

Gość gosiak90
kurcze...ja tutaj radzę nie pokazywac że Ci zalezy... a sama napisałam już do mojego 3 smsy ... dlaczego nie odpisuje, że mnie olał, itp. :o pojebana jestem!:o ale nie mogę wytrzymac bez niego ani sekundy:/

Gość ona................
olewa kobiete to ona bardziej ma na niego ochotę ale jak laska oleje faceta to on sobie pojdzie w siną dal ---> do innej

Gość fifififf
samce bez jaj sa najgorsi ---> czemu

w większości przypadków .ale to jest dobra metoda ale troche niebezpieczna bo skąd mam pewnośc czy ona nie działa na kilku frontach ???

Gość gosiak90
a u mnie się sprawdza hahha:D

Gość dfds
w większości przypadków - ty juz wiecej nic nie pisz "znawczynio" :o

Gość la sombra
Faceci sami nie zdaja sobie sprawy, ze kobiety, ktore ich tak bardzo intryguja to te, ktore pokazuja, ze ich zycie nie kreci sie wokol faceta. Trzeba faceta poolewac, ale umiejetnie, bo jak totalnie zlejesz goscia, to raczej go nie zachecisz.

coś mi się wydaje, że problem polega na różnym rozumieniu słowa "olewać" w moim rozumieniu nie ma szans, żeby to była matoda na przyciagnięcie kogoś do siebie