Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

sufit

Polecane posty

skoro tak mówisz to może i mokre będą - choć nie wiem jak tego dokonać, może mi podpowiesz coś. masz racje skoro się buntują oczy to należy się im poddać kolorowych w takim razie i mokrych również..:) a z pomarańczkami to ja radze nie rozmawiać (jakoś mi zalazły za skóre)

Gość tęskniłeś
ej,ona zabrania Ci ze mną rozmawiać:o nie pozostaje mi nic innego jak tylko usiąść i chlipać w kącie:o bywaj:o🖐️

agie ..podpowiedzilabym ale nie tu ..;) moze kiedys na sobka pojdziemy ..:P a co do pomarnczy ..oj ..ja wiem co i jak ..:D wiem kiedy zejsc ze sceny ..:P:D trzymaj sie 🖐️

Gość tęskniłeś
chlipam właśnie:o

agiie jak juz to Ty w mojej ..i sie jeszcze kloc ..:P:D:D:

Gość tęskniłeś
chmielową:o

Ty w moje przecież mówie :) idę w takim razie w nieświadomej nieświadomości spać :)

i moje minutki są moje ;) i nie mozesz sobie od tak do nich wchodzić;) to tylko niektórzy mogą;) a że Ty niechcesz zdradzić nic o mokrym spaniu to nie możesz;)

a Ty pozazdroscilas i wlazlas w mojej ..:P spij w blogiej nieswidomosci ze kiedys swiadomie cie zaczepie a Ty nie bedziesz swidoma kim jestem ..:D;🖐️

ups ..sorry o Pani zachowalem sie jak gowniarz ..:P:D wiecej nie smiem tak postapic ..wybacz ..o Pni ..:P:D:D

hehe no zważywszy na pore - wybaczam :) -- tylko mów o co z tym chodzi?

teskniaca ..tak sama ..a podziel sie sobku jeden /na >>..kurna ..jezyk polski trudna jezyk ..:P

oj agi ..chodzi o to zeby nie trafic w bloto ..:P ech ze ja tak musze kawe na lawe..:P

to coś nie bardzo Ci z tą kawą idzie bo nie rozumim ;) -- no to mok\rych ide juz napawde

Gość tęskniłeś
podzielę się:P a co dostaną w zamian?:P

ja rozumiem tylko jedno pospulismy piateczce topik .. lepiej modl sie o rozgrzeszenie ..:P..🖐️ dowiem sie kim jest teskniaca..?

Gość tęskniłeś
:P zaśpiewaj coś:P

podziel sie na poczatek Cwaniaro potem ew cos zapsiewam ..:P:P.. ups zafauszuje ..:P: jeszcze tytula zapodaj ..:D:D

Gość tęskniłeś
no to polecimy klasyką:P Hej sokoły:P:P no bierz to piwo,samo przecież nie przyjdzie:P

sam ma se brac?... a podaj mnie piwo kobieto ..:P beda wtedy sokoly ..o orlach nie wspomne..:D:P

Gość tęskniłeś
masz:P

oj kurna teraz sie uchleje ..po tym "masz" ..:P masz to Ty te swoje sokoly ..:P:P Hej sokoły Hej, tam gdzieś znad czarnej wody Siada na koń kozak młody, Czule żegna się z dziewczyną, Jeszcze czulej z Ukrainą. Hej, hej, hej sokoły Omijajcie góry, lasy doły, Dzwoń, dzwoń, dzwoń dzwoneczku, Mój stepowy skowroneczku. Pięknych dziewcząt jest niemało, Lecz najwięcej w Ukrainie, Tam me serce pozostało, Przy kochanej mej dziewczynie. Hej, hej, hej sokoły Omijajcie góry, lasy doły, Dzwoń, dzwoń, dzwoń dzwoneczku, Mój stepowy skowroneczku. Ona biedna tam została, Przepióreczka moja mała, A ja tutaj w obcej stronie, Dniem i nocą tęsknię do niej. Hej, hej, hej sokoły Omijajcie góry, lasy doły, Dzwoń, dzwoń, dzwoń dzwoneczku, Mój stepowy skowroneczku. Żal, żal za dziewczyną, Za zieloną Ukrainą, żal, żal serce płacze, że jej więcej nie zobaczę. Hej, hej, hej sokoły Omijajcie góry, lasy doły, Dzwoń, dzwoń, dzwoń dzwoneczku, Mój stepowy skowroneczku. Wina, wina, wina dajcie, A jak umrę pochowajcie Na zielonej Ukrainie Przy kochanej mej dziewczynie. Hej, hej, hej sokoły Omijajcie góry, lasy doły, Dzwoń, dzwoń, dzwoń dzwoneczku, Mój stepowy skowroneczku.