Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona brukselka

CZEMU TYLU FAJNYCH LUDZI JEST SAMOTNYCH?

Polecane posty

192 cm 81 kg niebieskie oczy włosy ciemny blond , brak trondziku, nie chodze na solarke , chodze na siłkę ale nie biore koksów :classic_cool:

Gość czy to dziala
do Gerronimo - szczerze mowiac gdybym wiedzial ze jakas piekna i cudowna laska jest ze mna tylko dla hajcu zgodzilbym sie taki uklad i tak bylbym szczesliwy z taka piekna pania i bym sie o nia troszczyl

Gość behatta
brawo Gerronimo Nareszcie postawa godna faceta !!!!

czy to dziala > no widzisz, mnie taka sytuacja by pogrążyła. Fajnie jest wiedzieć, że podobasz się kobiecie za to jaki jesteś, a nie za to ile masz kasy. Zresztą żeby było śmieszniej ja jeżdżę maluchem :) Teraz planuję wymianę na Poloneza Caro i dopiero się będzie działo :)

Gość behatta
kremik --- ty sie sam w jakis kozi róg zapędzasz.Jesli jest prawda to co napisałes,a jeszcze do tego jestes zdrowy i kontaktowy to nie masz sie czym martwic --- lalki same cie z tłumu wyłowią --- szukaj najładniejszej (znaczy takiej KTORA SIE TOBIE PODOBA!!)

Gość czy to dziala
no wiesz Gerronimo mnie by to nie pograzalo bo wiem ,ze bardzo malo prawdopodobne jest to zebym tak po prostu sie spodobal jakiejs pieknej lasce (szansa jedna na milion) wiec sam widzisz

A i jeszcze mi się przypomniało i myślę, że kobiety przyznają mi rację. Facet musi mieć jakąś pasję, choćby to nawet było zbieranie kapsli po piwie. Im oryginalniejsza pasja tym lepiej. No bo jeśli jedyną pasją faceta będzie jego dziewczyna, to ja czarno widzę taki związek. Ale naprawdę najważniejsza sprawa to pozbyć się ciapowatości, mamisyństwa. Inaczej mówiąc, nie być pierdołą i nie narzekać na wszystko dookoła, bo kobiety od takich uciekają na kilometr.

czy to dziala > no i właśnie Twoim problemem jest brak pewności siebie. Gdybyś Ty wiedział jakich ja mam brzydkich kolegów, a z jakimi ładnymi dziewczynami się kręcą, to byś się zdziwił.

Gość czy to dziala
heh swojej dziewczynie bym nie narzekal :P

Gość czy to dziala
hmm nie wiem moze maja talent do gadania z laskami ja niestety tego nie potrafie

Gerronimo ..z tymi pasjami to masz racje ale wygląd ma duże znaczenie bo to ma byc partner a nie kolega . partner musi pociągac sexualnie

Gość czy to dziala
w sumie ja w ogole rzadko sie odzywam wsrod ludzi jestem takim typowym mrukiem

"no wiesz Gerronimo mnie by to nie pograzalo bo wiem ,ze bardzo malo prawdopodobne jest to zebym tak po prostu sie spodobal jakiejs pieknej lasce (szansa jedna na milion) wiec sam widzisz" nie rozumiem, dlaczego od razu pięknej? innych nie widzisz dookoła? a zapomniałam, że gadam z facetem

Nie no, pisać do was to jak do słupa. Wiecie jak ja wyglądam? 173 cm wzrostu, chudy, twarz nieco poniżej przeciętnej. Kobiety mi mówią, że mam ładne oczy, ale mniejsza z tym ;) Zrozumcie panowie, że to czy dana kobieta ma ochotę na seks z wami czy nie nie zależy od wyglądu. U kobiet cały ten mechanizm działa zupełnie inaczej i ma podłoże powiedzmy uczuciowe. Czyli w skrócie mówiąc jeśli wzbudzisz w kobiecie pewne emocje, to będzie Twoja. A raczej tych emocji nie wzbudzisz chwaleniem się kasą, czy nowym BMW.

przecież są piękne ale też są ładne :) ja nie szukam pięknej tylko ładną :)

Gość harry_______
dlaczego leca na kase? posiadanie kasy jest jakby zwiazane z jakimis zdolnosciami do jej zdobywania,. w sumie chyba wszyscy wychodza z zalozenia, ze czlowiek jest uczciwy, wiec zdobyl je w inteligentny sposob, czylo koles jest lebski, chyba kazdy takich lubi, wiec warto sie zaprzyjaznic. wiec kolesie z fajnymi furami wydaja sie nie miec kolopotow ze zmiana panienek, bo te po krotkiej znajomosci przekonuja sie co to za ziolko. niektorym to odpiowiada. jesli chodzi o fajnych ludzi, to sa tak fajni, ze maja tylu znajomych, i maja tak duze poczucie wartosci, ze wcale nie musza na sile szukac partnerow. ciesza sie tym co maja, sa szczesliwi i wszyscy sie do nich lepia, a oni znow sa bardzo zadowoleni i przekazuja pozytywna energie dalej. na pewno nie czuja sie samotnie mimo, ze sa sami

Gość czy to dziala
dobra moze mnie za to zjedziecie teraz okrutnie ,ale nie moglbym byc z dziewczyna ktora nie uwazalbym za nieziemsko piekna po prostu wiecznie zazdroscilbym innym ze maja piekne laski ,a ja jestem z kims kogo nie chce cale zycie mazylem zeby tylko byc z przepiekna boginie ktora kochalbym do konca swiata

"dlaczego leca na kase? posiadanie kasy jest jakby zwiazane z jakimis zdolnosciami do jej zdobywania" o kurde, już wiem czemu chłopak, z którym się spotykałam wypytywał się co mam, co mi rodzice zapisali itp. jak mu powiedziałam, że nic nie mam nazwał mnie gołodupcem :P

Gość behatta
kremik - jaki problem?? Gerronimo --- pachniesz ideałem :D

Gość Belzebub
Geronimo ma racje. Mam siostre i jest tak jak pisze. Moja siostra jest z tych ladniejszych, zawsze sie wokolo niej krecili faceci. Ostatnio byla niezla afera, bo latal za nia jakis gosciu z bogatej rodziny i sie przechwalal jaki to on super nie jest i wogole. I koles moim zdaniem przystojny, do tego kasiasty i ustawiony na najblisze lata. No i popatrzcie siostra zakochala sie w facecie ktory wyglada przy tamtym jak karzel, pracuje w sklepie komputerowym i ogolnie jest z biednej rodziny. A jak zapytam sie siostry co ona w nim widzi, to mowi tylko ze jest kochany i wspanialy :) No i o co chodzi? Bo ja nie kumam :)

Nigdy tego nie skumacie, bo faceci są interesowni w swojej naturze (łapczywi na wygląd, duży cyc itp.), a my kobiety niestety kochamy serduchem to, co nas urzeka :///// niestety

behatta ..brak znajomych przez to niechodze na imprezy dlatego głównie siedze na kafe :O