Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eReRka

Niby w towarzystwie a pusto jak w beczce...

Polecane posty

Gość eReRka
pozatym ja to widze tak ze, poki nie jestem w zwiazku, to nie moge myslec 'my' bo nie ma 'nas' jestem niestety tylko 'ja' i konie, wiec hmm... nie wiem moze umysl mi juz wolniej pracuje?:D

po prostu masz inna wizje partnerstwa niz reszta spoleczenstwa, skoro jestes ,,ladna" i masz cos w glowie to naprawde nie wiem czemu nie mozesz znalesc partnera

Gość eReRka
ładna- pojecie tak cholernie wzgledne ze ble... pozatym to moze byc kwestia zachowania... staram sie ograniczyc do minimum tematy na ktore nie chce rozmawiac... niektoryh ludzi, ogoleni, odrzuca to ze zartuje sobie, opowiadam kawaly zwiazane z seksem, a dla mnie to chore xD no i chyba musze zmieni sposob wypowiedzi, ostatnio jestem taka 'wesola' ze klne jak szewc;/

Gość eReRka
nie wiem... chyba nie jest ze mna zle mam 173 wzrostu, jestem ciemna blondynka, od jakiegos czasu mam krotkie wlosy, piwno-orzehowe oczy, nie jestem kosciotrupem, ale nie jestem jakas otyla, czy cos...

Gość eReRka
mnie sama tez to wkurza, chociaz w towarzystwie na cale moje szczescie co najwyzej powiem cholera.... staram sie o ograniczy bo czasem sie czuje jak jakas zdzira jak tak zaczynam klac, i mnie to denrrrrwuje, i z tego co widze to przestane.... pozatym dziewczynie tak nie wypada.. :p

wyglad nie ma tu znaczenia ja mimo dosc mlodego wieku i sredniej urody mialem dosc wiele zwiazkowa teraz jestem w dlugim i powaznym ze tak powiem malzenstwie :P

Gość eReRka
to widocznie nie traktuja Cie powaznie a musi byc tego jakis powod - a np dlaczego ty nie traktujesz dziewczyny powaznie? czy ogolem jakis powod?

Gość eReRka
no to graty Zenek ;], obys tak dalej... ja nadal czekam az mi sie uda.. teraz powiem cos zabojczego znam super kolesia, inteligentny, mily, opiekunczy, przystojny na dodatek, ale: -poznalismy sie na gronie xD -on jest z pomorza, a ja mazowsze :(

Gość eReRka
no i wlasnie to mialam na mysli, ale sama nie wiem natlok tych wszystkich 'szczesliwych hwil' przyprawil mnie o chwilowe zalamanie...

eheheh ale gdzie Ty milosci szukasz dziewczyno na gronie przez internet ehehe tu szczescie ciezko znalesc, zeby po kochac kogos musisz miec to osobe przy sobie

Gość eReRka
i o do tego pomorzanina, mamy sie jakos spotkac, ale z tego raczej wiele nie bedzie.... ta odleglosc.. :(

Gość eReRka
wlasnie o to lata, ze ja nikogo na gronie ie szukalam, zaczelismy sie wyglupiac na jednym z gron, potem przeslismy na poczte pryw, pozniej gg, i telefon..... samo to do mnie przylazlo, nie sprawdzalam gorazkowo profili ludzi, szukajac tego 'kogos' spoko, az tak mnie nie pogrzalo :p a chialabym zeby tak latwo mozna bylo kogos znalez, bach i jest :)

Gość eReRka
moj wiek to moj kolejny, problem, bowiem zaczelam 16 lat... :/ wlasnie widze jak sie dusza ze smiechu ludzie, albo spadaja z krzesla:P:P:D

Gość eReRka
no popatrz, a mi sie oagle wydawalo ze jak zegos tak strasznie che sz to tego nie dostanies.. a jak juz i przestaje zalezec, to jak za sprawa magicznej rozdzki pojawia sie ta rzecz, zdarzenie czy osoba :)

Gość eReRka
Też masz racje :D ale ja juz mam totalna pustke we lbie yyyyh... to straszne.. chlopaki lubia ze mna pogadac, nie wiem, o samochodach, motorach czy silnikach i ich osiagach, lubia zasem jakies sprosne teksty rzucac -zasem wynikaja naprawde smiechowe sytuacje :D- ale jakos no,.. tylko ze jeden jedyny sie interesuje tak otwarcie mna, ale tylko tyle... nic wiecej nie moge znalezc na niegoi sposobu zeby ruszyc te jego dupe za przproszenie i zeby cos zrobil ale... zero...

hmm ale musisz tez dawac chlopakom znac ze jestes nimi zainteresowanie przytulic sie powiedziec cos milego itd to bez odpowiedzi nie powinna zostac odebrane

Gość eReRka
ej no jak przytulic? xD na etapie dawania znakow dymnych, jak ja to mowie, przytulic? cos mi nie pasi :D jak to sobie wyobrazasz?? ;]

prosto z mostu my faceci mamy to do siebie ze czasem nie wiemy co i jak, podoba Ci sie jakis chlopak no ej rozmawiacie itd mowisz wiesz co chcial bym sie do Ciebie przytulic bo mi jakos zimno i sie przytulasz wtedy chlopak wie ze Ci sie podoba itd

Gość eReRka
spoko, ale wez eh.... ja predzej w wariatkowie wyladuje :D ja najbardziej to chcialabym byc adorowana a nie adorowac wiesz ;] szczyty marzen

Gość eReRka
heh, fajnie by tak bylo ;] tylko czy on mnie nie odbierze zle??

ja to rozumiem ale musisz dawac okazje zeby mogli Cie adorowac bo jak zachowujesz sie jak chlopczyca czy przyjaciolka to wiesz...

Gość eReRka
ja to jak chlopczyca? pewnie mowisz o zainteresowaniu motoryzacja? nie wiem eh.. moze faktycznie masz raje ze ten moj sygnal slaby jest :D ale jak nawiazac rozmowe? podpowiesz mi?