Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eReRka

Niby w towarzystwie a pusto jak w beczce...

Polecane posty

Gość eReRka
znecasz sie nade mna.. ok, wszystko przede mna spoko, ale czyli ze co? czyli ze mam dac sobie siana z zyciem towarzyskim i usiasc do ksiazek i tyle? spoko moze i dam rade siedziesz z nosem w ksiazce, ale i tak mi brakuje tego zeby sie do kogos przytulic, uslyszec kilka cieplo wyszeptanych slow, pobuziac sie z kims... mi tego nadal bedzie brakowalo.. kumasz?

nie no rozumiem tyle ze spokojnie jeszcze nie raz przezyjesz zauroczenie zanim znajdziesz milosc tak bylo w moim wypadku bo to sie nie znajduje od tak na to trzeba czasu no i szczescia

Gość eReRka
no jasne ze tak, i wiem ze spokojn ie ale jakos trudno mi utrzymac spokoj jak ja chodze jak nie wiadomo co, proboje udawac szczesliwa i zadowolona z zycia, a co jakis czas to rosnace uczucie samotnosci, rosnie i rosnie az w koncu peka.... siedze i placze po pare godzin az w konu nie ma czym beczec, pozniej mam wyrzuty sumienia ze sie nad soba uzalam, proboje cos ruszy ale nie wychodzi mi cos, i tak od nowa..... bledne kolo! ile tak mozna, rajuuuuu... wiem ze nie trafi mi sie ksiaze z bajki od razu, ale ja tego nie oczekuje, ja chce po prostu zainteresowania, ciepla, wpsarcie ze strony drugiej osoby... chce to dostac i chce moc sie podzieli tymz kims...

Gość eReRka
nie ma jakiegos nitra, dopalacza?? xD przydalby mi sie oj przydał...

Gość eReRka
najlepiej to jedno i drugie, ale jak wiem ze milosc jest wielka, i nie taka znowu latwa, tak dla odmiany nawet jakies zdobycie chlopaka mnie przerasta.... kompletnie nie wiem co robic, mowic... pustka, to jest dopiero dobijajace...

Gość eReRka
tylko ze mnie to przeraza.... taka szczera rozmowa o uzuciach w 4 oczy... boje sie odrzucenia

Gość eReRka
dzieki,ja tez juz padam i ide spac :p dzieki za rozmowe milo bylo 👋

Gość eReRka
ludzie ruszcie temat jak mozecie :o :p

Gość eReRka
ejj, i nikt i pomoze?? :o