Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eReRka

Niby w towarzystwie a pusto jak w beczce...

Polecane posty

Gość eReRka
no nie wiem moze pomysli ze jakas niewyzyta, albo psycholka :P:P kto wie :D

Gość eReRka
powiem cie ze ja mam szczescie, i trafiaja sie dziwni raczej ;] ale ta rozmowa, jak ja nawiazac?

Gość eReRka
o raanay, ale fuksiara :):):) ale malo jest takich ludzi, jak Ty np, a jak nawet ktos zaczyna zagadywa to mozna to odebrac dziwnie, wiesz jakis obcy cos kreci ;)

wiesz trzeba wiedziec jak, zreszto jak dziewczyna przejmoj inicjatywe to ma praktycznie sukces w reku, bo tak naprawde to nie my faceci wybiramy ale wy dziewczyny

Gość eReRka
i znowu masz racje xD tyle ze to fajne jak sie znajdzie taki co chce adorowac, i byc tym wlasnie hmm.. tym takim eh.. no takim przewodnikiem, taki wodzirej podrywu, nie moge slowa znaleź xD

Gość eReRka
wiesz tak w sumie, to ja nawet nie wiem jakie treksty na was dzialaja xD ostatnio zauwazylam ze sie mobilizujecie jak sie po was tak pojezdzi pojezdzi a pozniej powie cos milszego :P:P:D

Gość eReRka
o ty gadasz? hyba przysypiam o co ci cho w ostatnim zdaniu?? xD

Gość eReRka
a piosenka spoko :D:D

Gość eReRka
no tak tak :D ile masz lat?:D ze sie spytam dyskretnie

Gość eReRka
o, jak moja sis, teraz sis sie pyta jak zlowic kolesia, ajest niesmiala, aon ja uwaza za foszasta panienke :D:D

Gość eReRka
juz ci pisalam :D:D:D skleroza?;) hehe, jestes idolką mojej sis ze zaczepiles swoja dziewczyne na ulicy :D serio

Gość eReRka
niee,nie slaskie klimaty, jesli chodzi ci o 'foszatsa' w sensie ze niby fochy strzela ;]

Gość eReRka
jestes idolem* sooory xD

no ja nie widze ze cos w tym dziwnego ze kogos z miejsca znaczy z ulicy sie poznaje dla mnie to normalne, a co do wieku to mi nie powiedzialas :P

Gość eReRka
skleroza :p no dla mnie nie, czulabym sie dziwnie, nie jestem aza tak smiala ;] a w ogole faceci to wstydu nie maja 😭 :D:D;)

Gość eReRka
05:00 eReRka moj wiek to moj kolejny, problem, bowiem zaczelam 16 lat... :/ wlasnie widze jak sie dusza ze smiechu ludzie, albo spadaja z krzesla ;):D:D no i co??:classic_cool: ha moje piwko :P

Gość eReRka
niby nie, ale wiesz.... no glupio tak jakos :D a moze on akurat bedzie zekal na swoje wydre?:D ktora mi oczy wydrapie bo uzna ze on ja zdradza hahahah xD nie no ale jakos jak dla mnie to takie dziwne, nigdy nie doswiadczylam takiego zegos, ani nie praktykowalam.. raz zostalam tak zaczepion a i tyle :p

Gość eReRka
AAAAAAA!!!!! nawet mi tak nie mow do szewskiej pasji mnie to doprowadza bo ciagle to slysze, ale to ze ja z braku czulosci z meskiej strony usycham to wszyscy w du... maja :p