Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dama_z_charakterem

Czekam na Księcia

Polecane posty

Gość Dop****lam dziś każdemu
Zapomniałem dodać - oręża pochopnie nie dobywać, w stanie gotowości utrzymywać ;)

Niee, ale czekając na tego księci mogłabym umilić sobie czas niewinnym flirtem, nie sądzisz?:P

to miało być ooooooo mały psotnik się wkradł

ten psotnik to się bład ortograficzny nazywa :P Katrinne - jak będziesz flirtować, to księcia możesz nie zauważyć, a kurier moze pracę stracić :P

Dopierdalam, nie tumacz się, damy i tak juz przeczytały i będą na wypadek zaistnienia potrzeby rysowały w powiertrzu ósemki :-P (zaznaczam, ze ja tu jestem tylko gościnnie, ewentualnie jako przyzwoitka lub guwernantka :-P )

chyba leniwe ósemki co by obydwie półkule pobudzić podczas usychania w oczekiwaniu na szanownego księcia :P i kuriera oczywiście :P

naganę przyjmuję w spokoju

Zapytam? jak uratuję królewnę to ona będzie śpiąca królewna i co zrobić aby się obudziła.

[Książę Pan widząc kandydatki na królewny stojące karnie w rzędzie i czekające w pokoju na dalszą część bajki... udał się do Rzacholeckiego Lasu aby na okoliczność rychłego weseliska Rumcajsa upolować]. Nie czekajcie zbyt długo, bo choć deprecjacja złotego w najbliższym czasie nie grozi, jak mówią nadworni analitycy giełdowi, to trend spadkowy w tym wieku* jest z czasem coraz bardziej widoczny. *XXI :D

"trend spadkowy w tym wieku* jest z czasem coraz bardziej widoczny. *XXI" :-D :-D szkoda, ze na wzrost wartości w sensie dzieła sztuki i/lub eksponatu muzealnego tez nie mozna liczyć :-D

Justys, pisz, będę za 10 minut (kręcę się cały czas po gospodarstwie domowym) :-)

do****** = to ja kto będzie Twoja królewna to powinieneś wiedzieć co z nia zrobić, jesli nie będziesz wiedział tzn. że królewna nie jest Twoja.

Dzięki, Polcia.:):):) Skoro tak, to piszę. (przepraszam za zaśmiecanie topiku, to tylko jedna sprawa 🌻) Odstawiłam się i zaraz wychodzę, wiesz po co.:P I nie wiem, co robić, nie chcę się znowu wygłupić - czy lepiej ograniczyć sie do ładnie wyglądania, czy może podejść i zagadać? Masz jakiś ciekawy pomysł? Piosenki mu przecież nie zadedykuję (chyba że "facet to świnia":P)

Justys, zdecydowanie podejdź i zacznij od ogladania płyt, że niby coś chcesz wybrać, może powybrzydzaj delikatnie (ma wyczuc żart) moze coś zagadnij o kimś kto jest w zasięgu wzroku (nie o sobie raczej i nie o nim na początek) a dalej improwizuj! :-) jest taki song stary (wiec on chyba nie ma) "Najtrudniejszy pierwszy krok" To mogłabyś Wam razem zadedykować :-P

Szukanie mógłby coś od siebie dorzucić ;-) Poradzisz naszej miłej koleżance, jak poderwac fajnego młodzieńca? :-)

Gość smutna ona******
Jak najmniej mówić ,słuchać i usmiechać sie :)

"szukac okazji do bezpiecznego przeczekania bessy." nie wiedzieć czemu to również nie wydaje mi się brzmieć optymistycznie, a konkretnie chodzi mi o czasownik "przeczekać" ;-)