Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dama_z_charakterem

Czekam na Księcia

Polecane posty

więc rezygnować z siebie i udawać szczęśliwą...phi

19:19 Dop****lam dziś każdemu Jeżeli marzy tylko jeden człowiek, pozostanie to tylko marzeniem. Jeżeli zaś będziemy marzyć wszyscy razem, będzie to już początek nowej rzeczywistości. Choć nie zgadzam się do końca z tą częścią, że marzenie jednego człowieka pozostanie tylko marzeniem, całość świetnie brzmi:D No, to do roboty, budujmy tę nową rzeczywistość;)

Gość Dop****lam dziś każdemu
To ja będę czekał na królewnę na pewno gdzieś jest tylko .......no właśnie co?

Jak trzeba jestem rycerz i niema znaczenia jak wysoka ta wieża jest.

Dop****lam dziś każdemu, tutaj jest ich nawet całkiem sporo:P Nie wiem tylko, czy pomiędzy nimi jest ta wymarzona:D Taa...zawsze powtarzałam, że kafe nie jest zła;) Iryssa,

no to się porobiło....czekać - nie czekać...:P

to oni wszyscy nie siedza w wiezieniach za skalpowanie krolewien spowodowane wspinaniem sie po ich warkoczach???

Odkrycie jest ważne. Tylko trochę ograniczone terytorialnie:) To nie tylko kafe. Cały świat pełen jest niespełnionych księżniczek, niestety. A królewicze nic, tylko w karczmach jedzą, piją i ani myślą swe kopie kruszyć... :D:D:D

czekać:P Ja tam zawsze wiedziałam, że płynie we mnie błękitna krew:classic_cool::D

Mam odpowiedni sprzęt na ścianie aby kruszyć mury wieżyczek .

widzicie, kobietom to niewiele potrzeba takie kaffe i już się mordki śmieją, nakręcimy się pozytynie i już lepiej....ale rzeczywiście - gdzie ci waleczni i rycerscy....?

Po tylu latach czekania, co poniektóre wieżyczki same się kruszyć powinny:P

Jeżeli marzy tylko jeden człowiek, pozostanie to tylko marzeniem. Jeżeli zaś będziemy marzyć wszyscy razem, będzie to już początek nowej rzeczywistości. TO sobie zapisze:classic_cool: dziś usłyszałam zdanie, \'\'jest tyle żab co ksieżniczek,tylko ze żaby siedzą w bagnie zamiast ich szukać,a w tych czasach księżniczki nie lubią paprać sie w bajorach\'\' ,a wiec żaby do boju:classic_cool: a to temat o ksieciach a nie o żabach:O

Odkąd babom się równouprawnienia i kariery zachciało, populacja odpowiadających określeniu "książę" i "rycerski" znacznie spadła:P

Nie-złośliwa, w krainie mlekiem i facetem płynącej, do której na urlop udać się raczysz, niejeden rycerz stuknie się w zakuty w hełm łeb, że tyle żyje a takiego cudu jak Ty, o Pani, nie widział.... A żaby same z bajora radośnie wyskoczywszy do ust będą ci się wpychać, aby pocałunek był najbardziej skuteczny. Ostatecznie taką żabę zawsze możesz nadmuchać:D:D:D

A czy żaby aby na pewno zmienią się w królewny po pocałunku.Bo jeśli tak to wieży nie będę zdobywał.

Gość Ja czekam na czarownika
jak tylko zobacze Ksiecia oddam go Wam... :P