Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dama_z_charakterem

Czekam na Księcia

Polecane posty

jaaas, no baa, rumak musi być pierwszorzędny:P Widziałeś Ty księcia na kobyle?:P

Trzeba poczekać, aż się na wieżę dostanie. (jeśli dłonie nie bedą odpowiadały wymogom, zawsze mozna zepchnąć;) ) :P

poszukaj dane na temat ilu mamy teraz w Polsce arystokratów, a następnie zastanów się jakie masz szanse poznac księcia? prawdopodbieństwo jak 1 do miliona :-P

Chodziło mi o to "odtrącenie";) A co Ty się martwisz na zapas. Zanim któremu się uda na wieżę dociągnąć:D

no fakt ;) a moja wieża jest dość wysoka :P chyba się zaopatrzę w stertę książek i gazet i koniecznie w tv co by te seriale wenezuelskie oglądać :P

Gość bruneteczka17
aa JA czekammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm i czekammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm i wierze w to ze sie doczekammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm na swojego ksieciula wymarzonego:)hehe aaaa jak sie niedoczekammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm to wole bys sama niz z byle kim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!znam swoja wartosc..cenie sie......a ksieciulo napewno niedlugo sie zjawi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Dczuje to:)heheh

oki, tylko żebyśmy tych samych nie wzięły ;) ja się chyba zaopatrzę w Uczucia i tęsknoty czy coś w ten deseń co by tematycznie było :P

To ja poprzeglądam pisemka o modzie, co byśmy jakoś wyglądały, kiedy już się sierota jakaś dowlecze:D

Dama, zadać pytanie możesz z tym, że ja nie obiecuję, że odpowiem :-)

Katrinne - i co, jak się dowlecze to będziesz te ubranka z gazet na siebie naklejać? :P najpierw zakupy, potem na wieżę :D

Ojoj, a ja myślałam, że można sobie zamówić z dostawą na wieżę:(:P

Gość Dop****lam dziś każdemu
Kodeks rycerski: 1.Bądź zawsze oddany Bogu, Ojczyźnie, Panu. 2.Nigdy nie bądź tchórzliwy. 3.Bądź ambitny i podążaj do celu. 4.Przegrane bitwy znoś z honorem. 5.Bądź wzorem dla innych. 6.Szanuj ludzi wokół siebie. 7.Dobro i prawość przed niesprawiedliwością broń. 8.Bądź hojny dla ludzi w potrzebie. 9.Bądź wierny swym zasadom i ideałom. 10.Nie krzywdź słabszych. 11.I inne o królewnach.