Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozwalonyy

Ale walnąłęm gafę, porażka...

Polecane posty

Gość Rozwalonyy

Gadamz dziewczyną na gg i pisze mi, że jest ostra, że jest kurewką. A ja pytam jak mam ten wyraz rozumieć. Ona na to, że jak chcę. I zapytałem czy się puszcza ;/ a ona czy dawno w morde nie dostałem ;// po raz pierwszy walnałęm takim beznadziejnym żartem. No i ona powiedziała, że się już kładzie. Zdążyłem przeprosić, odpisała 'nie ma za co' i poszła. Co prawda już wcześniej zbierała się do spania, bo o 6 wstaje, no ale yak wyszło, że po tym moim 'żarcie' się pożegnała :// Jak dół :((

Gość ajaaaja
ktoś tu jest nieźle pop ierdolony

Gość lukii23
no sorrry pisze że jest kurwą to jak to miałeś zrozumieć :/ zerżnij dziwke to ci fochów nie bedzie strzelać szmacisko

Gość Rozwalonyy
zapomniałem dodać, że ma na imie Marek i większość dnia spędza na centralnym. Pokochałem ją za to.

Gość co ty mówisz jaka gafa
??? Człowieku zwariowałeś?? Jaka gafa?? Dziewczyna pisze, że jest ostrą ku****ewką, a potem miałaby się obrazić za pytanie czy się puszcza??? Zwariowałeś??? Spokojnie mógłbyś napisać czy obciągnie Ci z połykiem, a ona nie miałaby prawa się obrazić, bo skoro pisze, że jest kurewką, to znaczy, że można ją tak dosłownie traktować.

Gość Rozwalonyy
Nie kurwa, tylko kurewka :D troche za mocno napisałem ;/

Gość idealnaa543
nie nie popełniłeś żadnej gafy_ pisze że jest ostra że jest kurewką czyli młodą kurwą wiec o co chodzi???

Gość Rozwalonyy
No ale ona własnie nieraz pisze ostro, więc nie sądziłem, że weźmie to na poważnie... może przesadzam, niby dała buźkę uśmiechniętą przy pożegnaniu i całusa, ale dziwne, że nagle poszła, chociaż wcześniej namawiałem ją, żeby się położyła to jeszcze nie chciała...

Gość idealnaa543
blahahaha i jeszcze szmata sie obraża

Gość z tą urewką to taka gra
chyba miała być. ale cóż, musi sama się szanować, jeśli chce szacunku od innych.

Gość Rozwalonyy
Ładna z niej dziewczyna, naturalnie ładna, ma wulgarne usta ;D jej koleżanka wcześniej mi mówiła, że one to są takie kurewki :D no dziewczyny po prostu lubią na ostro :P

Gość ile lat masz autorze topiku
widac po tym jak rozmwiacie na gg ze gowniarze z was ty i ta glupia dziewczyna co pisze o sobie ze jest kurewka to jak nia jest to czemu sie obraza jak spytałes o puszczanie puszczanie to u kurew normalna sprawa

Gość Rozwalonyy
Ja mam 20, ona 23. Normalnie gadamy, to jest tylko fragment nieszczęsny :P poza tym ja lubię takie sotrzejsze rozmowy, ale całkowicie kontrolowane, nie jakiś bełkot małoletniego napaleńca. Miało być pieprznie, a ja przegiąłem ;pp

Miało być pieprznie... O koorva... Rozwaliła mnie ta historyja.... Masz zajebiste texty chłoptasiu :P Tylko pogratulować :P Aż dziw, że laska nie chciała Cię w realu z laczka potraktować :P

Gość Rozwalonyy
A mów sobie co chcesz, nie znasz mnie ;) poza tym wyobraź sobie, że na takie marne teksty studentki psychologii bym nie poderwał ;p do tego starszej od siebie ;) jak widać, wystarczy chwila bezmyślności ;p

Gość Rozwalonyy
Ona nie ma urzekać ;] ona nie ma być moją dziewczyną. To jest tylko znajomość z podtekstem seksualnym, więc dlaczego mamy sobie ostrzej nie pogadać?

Gość ikjl
sama pisze ze sie lubie puszczac, a jak ty tak powiedziales to sie obrazila? ale z niej hipokrytka

Gość ududpi
to ze ejst kurwa nie znaczy ze mozesz na nia tak mowic bo se nie poruchasz