Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemsama...

CHLOPAK MOJEJ PRZYJACIOLKI DODAJE MOJE ZDJECIA NA NK

Polecane posty

Gość niewiemsama...

OSTATNIO DODAL MOJE Z NIM, JA WYJECHALAM ZA GRANICE, WIEC NIC ZLEGO NIE POMYSLALAM,A NAWET SIE UCIESZYLAM BO DAL PODPIS POD ZDJECIEM 'TESKNIMY Z m.ZA TOBA' M.TO MOJA PRZYJACIOLKA. SKOMENTOWALAM TO ZDJECIE ITD..ALE ZACZELO SIE. ON DODAJE MOJE ZDJECIA JAK JESTEM SAMA! NP JAK BYLISMY RAZEM W GORACH - JA Z MOICHM CHLOPAKIEM I ONI, A JA SAMA NA ZDJECIU W JEGO PROFILU- TO CHORE PRZECIEZ,POWIEDZIALAM MU,ZEBY SKOSOWAL,ALE NIE POSLUCHAL, TERAZ WCHODZE NA NASZA-KLASE A TAM 3 INNE MOJE ZDJECIA, JESZCZE JEDNO Z NIM, JEDNO Z JEGO DZIEWCZYNA I ZNOWU SAMA. ON NIE MA ZADNEGO Z M. TYLKO ZE MNA! MOWIE MU,ZE MI TO NIE PASUJE I NALEGAM ZEBY SKASOWAL, A ON MOWI,ZE PRZEC IEZ TO NIC ZLEGO...GLUPIO MI STRASZNIE PRZED M. .....I NIE CHCE BYC U NIEGO NA NK! CO MAM ROBIC

Gość jolojolo
pokasz cycki

Gość niewiemsama...
I DUPE TEZ? ;/

Gość joanna zuzanna
ile macie lat? moze porozmawiaj z przyjacółka na ten temat, w końcu to jej facet i napewno wie jak wygląd jego konto na nka jeśli na niego wplynie usunie Twoje fotki pozdrawiam

Gość jolojolo
nie, dupe nie

Gość niewiemsama...
ON MA 26,ONA 20 JA 21

Gość kkiinniiaa
ja bym się wkurzyła jakby mój facet wrzucał na swoje konto jakieś foty z inną dziołchą. Dziwię się jego lasce.

Gość joanna zuzanna
no ja też się dziwię jego pannie, że w ogóle takie coś toleruje. dziwnie sie zachowuje... jesli to twoja przyjaciolka na dobre i zle to pogadaja z nia o tym i tyle

Gość niewiemsama...
NAJGORSZE JEST TO,ZE MNIE NIE MA TERAZ W POLSCE I MAM Z NIMI KONTKAKT JEDYNIE GG...

Gość joanna zuzanna
zignoruj to i tyle... może się znudzi ale sami miedzy soba to załatwią

Gość uwazaj zeby
zeby tyko Twoja przyjaciolka nie uznala ze macie romans czy coś skoro on dodaje takie zdjęcia i nie zaczęła obwiniać Ciebie. powiedz jej jak najszybciej co jest na tej stronie i żeby z nim pogadała.

Gość niewiemsama...
powiedzialam jej o tym,wlansnie odbylysmy rozmowe na gg,ale ona uwaza,ze nic sie rpzeciez nie stalo, chociaz wiem,ze w glebi duszy mysli co innego, ona zawsze taka byla, kryje swoje prawdziwe uczucia pod wieloma maskami,ale ja ja dobrze znam... i cholernie mi glupio

Gość a mi kiedys
zalozyli fotke!