Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaona

!!! Czy kobieta która odmawia facetowi ...

Polecane posty

Gość ciekawskaona

... pewnej formy współżycia (mianowicie oralnej) ma szansę na trwały i zgodny związek z mężczyzną? Czy on prędzej czy później znajdzie sobie kobietę, która mu da to, czego nie dała poprzednia?

Gość owszem tak
jeśli facet jest normalny, dojrzały i potrafi zaakceptowac to że jego partnerka pewnych czynności seksualnych nie lubi lub nie akceptuje przecież związek opiera się na kompromisach a nie na wymaganiu od siebie wzajemnie pełnego posłuszeństwa i uległości

Gość lubiąca generalizować
wiadomo, że i tak kazdy facet prędzej czy poźniej zdradzi. :o

Gość wiadomo
ze zdradzi , obojetnie czy zrobisz loda czy nie :)

Gość ciekawskaona
hm no tak, w necie to tak wygląda. Ale w życiu ciężko znaleźć mężczyznę, który jest sobie w stanie odmówić pewnych rzeczy.

Gość wiadomo
myervin ?? myslisz ze tak nie jest?

Gość Oblech
Kobieta: nie chcę oralu Facet: chcę Rezultat: brak oralu. "owszem tak" gdzie tu kompromis, o którym napisałaś. To kobieta jest niedojrzała i samolubna. Nie chce iść na kompromis. Chyba, że wypracują kompromis: zwolnienie z przykrych obowiązków w sypialni dla kobiety w zamian za zwolnienie z przykrych obowiązków w kuchni dla faceta.

Gość kalmila
jeśli oboje pójdziecie na kompromis - Ty jemu pozwolisz pójść do prostytutki na orala, to macie dużą szansę być razem. Kompromis jest sztuką!

Gość wiadomo
oblech masz racje.. :) popieram ze jak nie zrobi laski to on znajdzie taka ktora zrobi, nawet jesli w domu wszystko ok, bo facet to pies :D

Gość ja sie zgodzę jak facet
najpierw sam wypije swoje spermę :):D SMACZNEGO :D:D:

nie wiem czy zdradzi czy nie zdradzi. jeśli zdradzi to świnia, ale z drugiej strony ja bym się czuła źle jakby mi facet nie chciał dobrze ustami zrobić, czułabym się jakby się mnie brzydził a to by bolało

Gość ciekawskaona
""owszem tak" gdzie tu kompromis, o którym napisałaś. To kobieta jest niedojrzała i samolubna. Nie chce iść na kompromis. Chyba, że wypracują kompromis: zwolnienie z przykrych obowiązków w sypialni dla kobiety w zamian za zwolnienie z przykrych obowiązków w kuchni dla faceta." hm, a jak ja wpadnę na pomysł, zróbmy to z jeszcze jednym facetem, bo czegoś mi w seksie brakuje, a on się nie zgodzi, to gdzie tu kompromis? powinien się zmusić, a nie! bo ja mam taką fantazję w seksie nie można nikogo do niczego zmuszać. Dopiero wtedy bym się brzydziła... siebie samej.

a po chuj mam żreć jego gówno? co ma piernik do wiatraka??

Myrevin --> wiesz... hormony mi szaleją :P i niewiele mi trzeba

Gość ciekawskaona
Co to w ogóle są przykre obowiązki w sypialni? To współżycie ma być przykrym obowiązkiem? Nie, to ja dziękuję.

Gość smiechotkaaaa
ale macie problem czemu nie mozesz wziasc mu do buzi? to az takie straszne? nikt nie kaze polykac nic przeciez:o

Gość owszem tak
kompromis ? np będzie oral ale tylko w gumce smakowej albo bez niej ale bez połyku .... albo zamiast orala kobitka wymyśli coś równie fajnego co koleś lubi ale "z innej dziedziny" niż oral jest kompromis ? jest....tylko trzeba myślec i się trochę postarac

Gość owszem tak
;-)

Gość owszem tak
może i bzykał, ale nie uściśliłeś że kogoś innego niż siebie :-)

Gość owszem tak
do seksu trzeba dojrzec a zwłaszcza jego wyrafinowanych form ale o czym my gadamy jak za seks się biorą dziewczynki zamiast kobiet....