Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zepsuty kalkulator

Czy dajecie swoim dzieciom...

Polecane posty

Gość zepsuty kalkulator

Czy dajecie swoim dzieciom np. parówkę? coca-colę, pasztet? czy prowadzacie do Mc Donaldsa albo zamawiacie czasem do domu pizze? :)

Mój ma prawie 3 lata. Parówki jadł jak miał ok roku.Pasztet je sporadycznie bo nie przepada. Jeśli chodzi o coca cole to leży sobie spokojnie i nie woła,raz zrobił łyka i boi się tych bąbelków :D A fas foody (nie wiem czy tak to się pisze:P) sobie darujemy :)

musisz się spodziewać tego, że i tak fast foody będą na porządku dziennym :)

nieprawda, moja córka w życiu nie jadła hamburgera brzydzi się... mały też z fast foodów wyłącznie frytki domowej roboty czasami pizza ale parówki i owszem, tylko cielęce

a pasztetu żadne z nich nie ruszy.. :( francuskie pieski, kurde :D

Gość mój 4-latek
- nie pije nic gazowanego - je tylko cienkie parówki, ale nie przepada - pasztet uwielbia - żelki uwielbia, ale ograniczam mu słodycze -je frytki jak zrobię sama w domu -pizze czasem jak jemy w restauracji od święta

generalnie mięsa się brzydzi :D szynka jej śmierdzi, ostatni raz jadła wędlinę, jak miała chyba 2 latka w grę wchodzą tylko pieczone kurczaki i schabowy z piersi ewentualnie dobry gulasz mięso je tylko 1-2 razy w tygodniu ale i tak dobrze wygląda :D

moj czasami zje pasztet, zalezy jeszcze jaki za to uwielbia cole i kawe oczywiscie nie pozwalam mu pic, ale jak jestesmy gdzies w goscinie to zawsze wymusi zeby ktos dal mu popic kawy- wypije nawet taka gorzka bez mleka - fujjj z maca zje tylko frytki przewaznie i male udka w panierce, reszty nie lubi

za to mały mięsożerny jak cholera paczkę szynki na kolację opierdziela bez chlebka ;) jak duża siedzi obok a on ją dotknie to ona się drze: fujjj! nie dotykaj mnie rękami po szynce! normalnie ubaw po pachy :D

a to zmienia postać rzeczy ;) moja córa jest typowym mięsożercom, wcina wszystko co mięsne i nie przepada za makaronami.

Gość zareczam ci
a co to cie obchodzi ... o swoje dzieci sie martw :p

Parówkę lubi i to bardzo, ale daję cielęce bo są \"najchudsze\". I jeszcze lubi kiełbaski, różne. Pasztetu nie lubi. Raz jej dałam parę frytek z Maca ale tak się darła, że nie szło uspokoić, possałą ją i wywalała, chyba jej ta sól bardziej smakowała ;)

moja ma 3.5 roku parówki jada czasami coli nie lubi frytki tak sobie hamburgery itp. nigdy nie jadła ,ale wydaje mi się ze to co lubią nasze dzieci mamy wpływ my sami ,ja tez nie jadam takiego żarcia bo dla mnie to jest obrzydliwe paskudztwo i ona nawet nie wie ze coś takiego istnieje nie pijamy też słodkich napojów gazowanych żadnych tylko soki ,kompoty i woda,ale to nie znaczy ze jak będzie starsza to nie zacznie tego jeść mam nadzieję ze nie

moja ma 3.5 roku parówki jada czasami coli nie lubi frytki tak sobie hamburgery itp. nigdy nie jadła ,ale wydaje mi się ze to co lubią nasze dzieci mamy wpływ my sami ,ja tez nie jadam takiego żarcia bo dla mnie to jest obrzydliwe paskudztwo i ona nawet nie wie ze coś takiego istnieje nie pijamy też słodkich napojów gazowanych żadnych tylko soki ,kompoty i woda,ale to nie znaczy ze jak będzie starsza to nie zacznie tego jeść mam nadzieję ze nie