Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dodziulek***

Zdradził,a ja mu wybaczyłamTeraz żałuje,bo to ciągle wraca...Pomóżcie

Polecane posty

Gość Dodziulek***

Z mateuszem bylisy dopiero dwa miesiące.Było nam dobrze,wszystko sie układało.Bardzo szybko sie w nim zakochałam.Jednak cos mi wciąz nie pasowało.Za kazdym razem gdy sie coś stało starał sie wine zwalić na mnie,nie mogłam go zapytac o to gdzie było,co robił,dlaczego nie dzwonił i miał wyłaczony telefon.Straznie duzo gadał o swojej byłej.Najpierw opowiadał mi jak ja poznał i wohile a póxniej wyzywał ją od szmat i dziwek.Kiedyś napisała do Mnie Ewa,własnie ta jego była.Mówiła ze spotykaja sie i wogule.Nie uwieryłabym ale moja nowy nr miał tylko on i moj brat więc od nikogo innego nie mogła go sobie wziąść.Na drugiu dzien pojechałam do niej bo zaprosiła mnie na herbate i wykręciłayśmy mu numer.Ona zeszła do niego i zaceła sie przytulac gdy przyszedł pod jej blok.Zaraz po tym zesząłm ja i stanęłm patrząc sie na nich.Gdy Ewa zapytałą go co teraz powie odpowiedział,że mnie nie zna....Dalej było tylko gorzej,zrobił ze mnie wariatke.Ewka na moich oczach z nim skomnczyła,a ja wróciłam do domu.Pisał do mnie i dzwonił.N adrugi dzien sie spotkalismy stwierdził ze robiuł to tylko dlatego zeby jej obecny chłopak ja z nim zobnaczył.Wybaczyłam mu teraz jestesmy "szczęśliwi"ale to ciągle wraca.Nie spie bo przypomina mi sie ta scena.Co mam robic,błagam o szybką pomoc.MYSLE O SAMOBÓJSTWIE!!!:(:(:(:(:

przez głupiego ciula chcesz sobie życie odebrać? ochujałaś?

Gość ejekejejje
dziwna ta cala historia..

Gość ....kjgfdsdghnmbghbnvg
zostaw smiecia..po co sie meczysz

Gość cukierasekk
"Gdy Ewa zapytałą go co teraz powie odpowiedział,że mnie nie zna....Dalej było tylko gorzej,zrobił ze mnie wariatke." jak masz choć troche godności to go zostaw !

Gość jak to jak to
powiedzial ze cie nie zna????????????????????????????????????????? A ty dalej znim jestes??????????????????????

Gość nie no..
nie masz honoru,doprawdy!!!!!!!!!!!!!!!! Ewa rzucila go natychmiast,zostalas mu ty wiec sprobowal i udalo mu sie....napewno jeszcze cie zdradzi....co ty jeszcze robisz u jego boku? toz to palant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość co się dziwicie
przecież ta panienka ma może 15 lat więc niewiele jeszcze wie o życiu i prawdziwych związkach gdyby do mnie jakaś była wydzwaniała to już bym faceta skreśliła, bo toby oznaczało że nadla się z nią spotyka za moimi plecami