Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bułki na parzee

do mam mieszkających w uk, krótkie pytanie odnosnie ceny

Polecane posty

Gość bułki na parzee

Gość bułki na parzee
za ile mozna w uk kupic 3 pak body firmy adams?? to też jest taka taniocha jak te early days? czy są lepsze gatunkowo? bo znalazalam dwa komplety body jedno adams za 25 zl plus przesylka no a drugie to te slynne na cale allegro boody early days za 16 +p, no i tak sie zastanawiam czy to jest jedno i to samo , czy lepiej dac te 10 zl wiecej i miec lepsza jakosc

Gość bułki na parzee
chyba zle sformulowalam pytanie, chodzi mi o to czy w uk ta firma adams jest lepsza i droższa? bo nie wiem czy jest sens placic wiecej

Gość mi te body z primarku
porozciagalo sie na wszystkie strony, wiec nie polecam

ja akurat nie narzekałam na bodziaki z early days, ale miałam ich jedno opakowanie - na początku rozmiar 0-3M, jedyne co to nie było mi ich żal wywalić jak mi dziecko je tak obsrało że nie szło doprać :P

Gość mi te body z primarku
owszem masz racje , ja tez bylam zadowolona z nichh ale w rozmiarze 0-3 i 3-6 bo wieksze rozmiary sie tak rozlazily ze moje dziecko mialo gole ramionka, no ale czego oczekiwac za 2 funty, a z tego co pamietam to za admsa dawalam cos kolo 5- 6, wiec jestem w szoku ze tak tanio są na allegro, pewnie sprzedawca skorzystac z wyprzedazy dlatego cena jest na allegro przyzwoita

no też się zdziwiłam że tak tanio ;) ale teraz są wyprzedaże więc pewnie kupione za "grosze" a swoje i tak zarobi ;) dobrze wiedzieć żeby nie kupwać w primarku większych rozmiarów - dzięki :) choć ja już od dłuższego czasu "utopiłam się" w ebayu i szukam codziennie nowych okazji :O powinnam się leczyć :O

Gość kupione

Gość wiki 24
witam,mam do was pytanie ,mianowicie latem chcia;abym wrocic do pracy,mam rocznego synka,zastanawiam sie na d zlobkiem za jakies pol roku,jak wygladaja tu zlobki,ile kosztuja i gdzie ich szukac/

Gość wiki 24
Tu tzn w Anglii w Londynie

przeprowadziłam się do niedużego miasta i ostatnio pytając się o żłobek dowiedziałam się że kosztuje 25 funtów dziennie, nie trudno policzyć ile wychodzi na miesiąc nie? :O tak więc jeszcze posiedzę z dzieckiem w domu :) mówię o złobku dla dzieci do lat 2, potem jest grupa dzieci od 3-5 lat i jest tańsza ale nie pamiętam o ile. W Londynie z tego co dziewczyny pisały na innych topikach żłobek kosztował ok 35-40 funtów dziennie :O