Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMASZ TMT

Mam 28 lat, 1 miesiąc i 3 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Przecież każdy ma prawo do wiary w magiczną moc dat 🖐️ ps. nie zamierzam nigdzie chodzić. jak cuda to cuda :P oczywiśce zapomniałem dodać, że ma być: 165 cm ładna mądra inteligentna zabawna dużo zarabiająca proporcjonalnie zbudowana posiadająca bogate zainteresowania wyrozumiał kochająca wrażliwa powinna mieć własne mieszkanie i kilka mniej istotnych przymiotów :P ;) "a jak do grudnia 2009 nie umre to zabije sie sama" możemy się umówić na zbiorowy skok

Gość oferm ma
a po co ty się chcesz zabijać?

nie masz szans na taka laske bo jetes nudna ofiara losu dla ciebie moze siejedynie taka nadwaac 150 80-100 kg pryszczata nudna bez znajomych a bo zycie mnie wkurwia i tyle:-O

Gość oferm ma
to się trzeba narypać przy pomocy alkoholu a nie zabijać. bądź co bądź jest po co żyć.

Tamari ale w związku ktoś musi mieć mieszkanie, fajną pracę ,znajomych, atrakcyjnie wyglądać, mieć zainteresowania jeżeli nie ja to... wiadomo że ona :classic_cool: \'pokaze 1 kwietnia 2009\" to ona mnie rzuci bo \"Tamari ... nie masz szans na taka laske bo jetes nudna ofiara losu\"

a ja okazalam sie nieslubnym dzieckiem billa gatesa i przepisal mi 20% swojego majatku:P

Gość oferm ma
dobra. ale ja ci żadnych rad nie udzielałem chyba. a niektórym się podobają.

gdyby się pokazała 1 kwietnia - nie ufaj jej - ja nigdy bym nie uwierzył dziewczynie poznanej w prima aprilis, pomyślałbym że to tylko żart

Gość oferm ma
ale podła :P

widze ze forum uczuciowe przezywa istna plage prawiczkowa macie pelno topikow

Gość oferm ma
bo każdy prawiczek prędzej czy później tu wróci. może być zajęty przez miesiąc czy dwa ale to maks.

coz za czarnowidztwo moge dolaczyc do waszej paczki jako dziewica?:D

Gość oferm ma
takie założenie przyjąłem.

\"bo każdy prawiczek prędzej czy później tu wróci. może być zajęty przez miesiąc czy dwa ale to maks.\" i myslisz, ze jakaś nowoczesna dziewczyna która zdecydowała się poederwać sobie takiego brzydkiego/nieśmiałego/biednego/przystojnego/bogatego (skreślić zależnie od osobnika) prawiczka będzie czekać ponad 2 miesiące?

a podstawy masz do tego zalozenia? a ja wygralem moze tez sie na kurs tanca zapiszesz jak kolega tmt?:)

Gość oferm ma
co ty z tymi dziewczynami wygrany. czymś innym może być zajęty, wyjechać może, internetu może nie mieć. no to już się u ciebie zamieniło w obsesję :D

Gość oferm ma
coś kiedyś komiczne pisał ze ty jesteś fajna dziewczyna. a takie tracą dziewictwo w normalnym wieku :)

\"no to już się u ciebie zamieniło w obsesję\" to pisz jaśniej :P \"oze tez sie na kurs tanca zapiszesz jak kolega tmt?\" nie w tym życiu 🖐️ zresztą zagadnienie mnie nie interesuje musiała byś się bardziej wysilić żeby coś ciakwego wymyślić

komiczne to sie zna:-O MAM uderzenia goraca w tym wieku........:-O

a ja wygralem a co siebie interesuje? i nie bardzo rozumiem czemu mam sie dla ciebie wysilac?:-O

Gość oferm ma
bo chłopa ci potrzeba :P