Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMASZ TMT

Mam 28 lat, 1 miesiąc i 3 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Spokojnie, ja mam 24 i pół i też jestem sama. Kilka lat temu powiedziałam sobie, że jeśli mam być z byle kim, to wolę być sama. Toksyczne związki moich znajomych utwierdzają mnie w tym przekonaniu. Takie życie, ale pewnego dnia odnajdziemy swoje drugie połowki. przekonasz się!

Gość
To ja zamiast popadać w deprechę planuję działania a ty mnie do psychiatryka wysyłasz

to trzeba walczyć z zauroczeniem żeby sobie życia nia komplikować po 2 tyg samo przechodzi 🖐️ a sami pewnie nie pasuje bo jak ona wreszcie sobie jakiegoś znajdzie to potem boi się, że jakiś inny zacznie o nią walczyć i będzie miała problem z decyzją... a tak jak przekona wszystkich na świecie, że nie warto to rozwiąże swój prywatny możliwy problem :classic_cool:

Gość
Nie wierzę w połówki tak jak nie wierzę, że prezenty zostawia pod choinką św. Mikołaj. O szczęście trzeba walczyć!

Tomaszu TMT.. witaj, miło cię znów widzieć...pamiętam cię, ciekawie piszesz, masz świetny styl ... miałeś wele fanek swojego pisania.. pozdrawiam

Gość
No to ma obsesję. I jest mi z tym zajebiście. Zadowolona?

Heheh wygrałem trafiłes:O nie lubie jak mam 2, 3 adoratorów bo mam dylemat i konczy sie na byciu samej:O a zdobywanie mojej osoby wywołuje agresję mam ochotę rozszarpać rycerzyka heheh ok jestes zdrowy psychicznie

no to z własnych egoistycznych powodów nie zniechęcaj chłopaka :D może pozbędziesz się wreszcie jednego prawiczka ??? z kafe :P a dziewczyna można znajdzie swojądrugą połówkę... kto wie? :D szanse są niezerowe

Gość
Gdybyście wy prawiczki mieli tyle samozaparcia co ja to nie było by połowy tych postów na kafe!

eee tam wygrałem mam fantazję, że ze wszystkimi prawiczkami z kafe naraz i nie raz;) ps tym brzydszym przykryję gazeta twarz;)

ale ty jak piszesz jesteś 6/10 z wygładu... :O niektórzy tu są 2/10 z wyglądu i 1/10 z charakteru a do tego nawet zmuszając się nie byli by interesujący na okazjonalnej imprezie 🖐️ yego to nawet wspomniana domatorka nudziara nie przeżyje

wow fajnie takiego nie miałam i moge na tym zarobić i być sławna:classic_cool:zrobie mackom fote i sprzedam jakies gazecie:P

Gość oferm ma
"Gdybyście wy prawiczki mieli tyle samozaparcia co ja to nie było by połowy tych postów na kafe!" czyli gorzej by było!!

Gość
znam gościa co jest inwalidą i chodził na mojej uczelni ze świetną dziewczyną przez kilka lat. nie są już razem tylko w innych związkach

Gość
dać facetowi zestaw forsownych ćwiczeń, wysłać do fryzjera i nowe ciuchy - i już w połowie drogi do przystojniaka

Gość
Co do osobowości to nie wiem bo dziewczyna musiała go wszędzie wyciągać. potem się przy niej rozkręcił jeśli on mógł to taki Wygrałem na pewno też może. studia ukończyłeś więc teraz szukaj roboty

Gość oferm ma
widac było w nim coś, czego nie ma w nas - forumowych prawiczkach.

Gość
Gość próbował aż trafił

"Gdybyście wy prawiczki mieli tyle samozaparcia co ja to nie było by połowy tych postów na kafe" To kobiety nie mialyby z czego sie smiac , miej listosc nad tymi istotami :classic_cool:

Gość
Nienawidzę kiedy ktoś się nade mną lituje. Wy też nie powinniście

Gość kirke37
Jeżeli chodzi o litość .BANIALUKI, KAżDY FACE3T TO LUBI!. A Ty zaraz nienawidzisz!

Gość mała smutku łza
o!! widze, ze jest moj ulubieniec 🖐️ wygrany;) jestem na tym forum od niedawna ale widze, ze wygrany caly czas swoje pisze. ciekawa jestem czy to wszystko pawda. trudno mi w to uwierzyc zwlaszcza, ze gdzies bylo napisane ze studia skonczyl, prace ma... no to musi miec znajomych i jakas osobowosc. założe się, że jest świetnym facetem tylko tutaj tak pisze i ma zwale z tego co inni mu odpiuja

Gość
Nienawidzę litowania się nade mną. mała smutku łza - a ja sądziłem, że wygrany robotę stracił. Gdzieś o tym pisał. Nawet Wygrałem może mieć problemy. Nie mierz innych swoja miarą. Nie wszyscy są gwiazdami rocka w szkole i na studiach. To że cię wcisnęli do zbiorowiska przypadkowych ludzi z którymi nie potrafisz nawiązać kontaktu nie jest przyjemnym doświadczeniem. I wątpię, że robi to dla żartu. Nie wszyscy mają tabun znajomych.

a ja dalej twierdze ze wygrany wyolbrzymia sprawe bo taki osobnik ktory pisze same negatywne opinie majac 25 lat jakies doswiadczenie zawodowe, wyzsze wyksztalcenie. Nie dokonal by tego :classic_cool: