Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOMASZ TMT

Mam 28 lat, 1 miesiąc i 3 dni i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość oferm ma
no to zależy co chcesz kupować.

Dobrze przynajmniej ze jesteście w jednym msc.Nie trzeba Was znaczyć;):P

Gość oferm ma
wystarczy rozłożyć trutkę :D

po czytaniu innych topików,obserwując także facetów w realnym życiu obawiam sie że niedługo wpisując w google''prawdziwy mężczyzna''przeczytam -- PODANA FRAZA NIE ZOSTAŁA ODNALEZIONA :)

Gość oferm ma
że zapytam po raz tysieczny - co to jest "prawdziwy mężczyzna"? czy to ktoś pokroju thomasa crowna?

Gość oferm ma
no ale wg kobiet na tym forum to w ogóle "prawdziwych mężczyzn" nie ma. więc pytam co to takiego jest co tego nie ma.

Oferma nie napisałam ze nie ma tylko ze obawiam sie,ze niedługo ich nie bedzie:P

Gość oferm ma
no bo moje rozumienie tego zjawiska jest banalne. ma być przystojny, inteligentny, bogaty, dowcipny, taki właśnie thomas crown. kojarzycie ten film - afera thomasa crowna. no własnie taki powinien być prawdziwy mężczyzna jak mi się wydaje. no i faktycznie takich jest strasznie mało. zgadzam się w zupełności.

Taaa oferma Twoja definicja prawdziwego mężczyzny jest tak trafiona jak kulą w płot:P a prawdziwa kobieta to ?170cm 90-60-90 blondynka kucharka sprzataczka dama? :P

Gość oferm ma
no to przecież pytam dlatego. ja w ogóle nie poszukuje "prawdziwych kobiet", nie tworzę tego rodzaju definicji i nie opracowuje kryteriów. większość (jeżeli nie wszystkie) kobiety które spotkałem w życiu są prawdziwe, najprawdziwsze i nic im do bycia kobietami nie brakowało. natomiast jak widzę kobiety mają bardzo poważny problem bo istniejące osobniki płci męskiej wyjątkowo rzadko spełniają kryteria "prawdziwego mężczyzny". wiedziony zdrożną ciekawością próbuję się dowiedzieć cóż to za kryteria.

Oferma jak Ty wszystko wiesz ...szkoda że teorii nie stosujesz w praktyce 4live widzisz wiedziałam jaki masz ideał kobiety ;)

przecież pytanie o prawdziwego mężczyznę jest bezcelowe :D wiadomo jakie cechy wymienią... pewny siebie, męski (cokolwiek to znaczy), zaradny, wysoki, odpowiednio zbudowany, przystojny, inteligentny itd... \"niedługo wpisując w google\'\'prawdziwy mężczyzna\'\'przeczytam -- PODANA FRAZA NIE ZOSTAŁA ODNALEZIONA\" to niby gdzie ty i twoje koleżanki będziecie wypisywać swoje żale o braku prawdziwych mężczyzn? W lokalnej gazecie w dziale ogłoszenia drobne? :D \"kiedykolwiek probowala poderwac dziewczyna\" niespacjalnie przypominam sobie takie sytuacje... no chyba że uznamy że jak się jakaś odezwie to podrywa... to jużby była desperacja :D

A ja wygrałem gdzie bedziemy sie żalić? na kafe wraz z prawiczkami🌼

\"gdzie bedziemy sie żalić? na kafe wraz z prawiczkami\" no to wtedy po wpisaniu prawdziwy mężczyzna w google wyjdzie 489208 stron na kafe :P więc to znaczy że prawdziwych mężczyzn będzie full