Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia766

ostry sex

Polecane posty

.. reasumując - nie wiecie jak wygladacie, tylko z opisu lub w wyobrażeniu... chyba, że poszliście na żywioł i spotkaliście się w ciemno :)))))))

to jest net...forum...wspólne zainteresowanie...spędzanie czasu...po co komu wiedzieć jak wyglądam? Każdy z nas w realu ma swoje życie..a to jest odskocznia wg mnie

ok.... przepraszam, nie zamierzałem włazić z butami .... tak tylko byłem ciekaw :)

może to ja źle zareagowałam....i mówić mogę tylko za siebie...nie wiem jak inni na tym topiku:)

wersal :D nie przesadzaj, to ja się Wam wpakowałem..... mogę się cieszyć, że nie dostałem po uszach ;)

Cześć Stanowczy Zarządziłam i rozgoniłam po kątach:P Mam spokój do 12 To lubię:) Błądzę w sieci... Szukam adrenaliny 2 dni temu poznałam małolata (9 lat młodszy) wciąga mnie to szaleństwo... boję się, ze popłynę a potem zrobię mu krzywdę

Robisz się niebezpieczna dla otoczenia :D A to podobno ja rżnę wszystko co się nawinie pod...rękę (?!?) ;) Poczekaj, ten małolat umówi sie z kolegami i tak Cie przetrzepią, że będziesz skomleć o litość a potem o powtórkę :classic_cool:

Suczydło, a znasz powiedzenie - nie rób drugiemu między drzwi? :) Wszyscy Twoi kochankowie zmówią się i Cię dopadną a potem porzucą i co będzie? :classic_cool: Mam na myśli co będzie po tych godzinach mokrych orgazmów, krzyku, jęków, drżenia nóg, wytrysków, klapsów i penetracji... :classic_cool:

a niby jak mają porzucić, skoro ja pierwsza to czynię:P ja kolekcjonuję dopadam, muszę mieć, potem na półkę czasami odkurzę ale tylko wspomnienia:)

Gość do wredne
suczydło, mam pytanko zupełnie nie w temacie. Ile Ty masz lat?

Muszę z przsykrością stwierdzić, że dziś jest smętnie.

Taka pogoda. Mi też nie chcę się dziś popisywać elokwencją. Zastanawiam się, czy chce mi się cokolwiek... A pytanie do Suczydła to takie, jakby samemu odpowiedzenie na nie wymagała znajomości wyższej matematyki :classic_cool: Z racji tego, że Suczydło jest młodsze ode mnie - 🖐️ 🖐️ 🖐️ Suczydło :) Po dupce. Bo tak. Bo dziś jest wtorek i to wystarczający powód. Chyba że coś źle policzyłem :D